İKV Oyuncu Kitlesinin Yaş Ortalamasının Çok Düşük Olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

İKV Oyuncu Kitlesinin Yaş Ortalamasının Çok Düşük Olması

Mesaj gönderen yeCs »

Oyunu bıraktıktan sonra farkettiğim acı gerçek. Bu oyunda yönetici olmak gerçekten çok zor. İnsanlar tutturmuş " Mini Fan Art yarışmasında şike var , tanıdıkları kişilere ödül veriyorlar. " vs. Bu fikri taşıyan insan en fazla lise öğrencisi olabilir. Verdikleri örneklere bakınca " İtalya liginde şike oliyeah , Türkiye Liginde şike oliyeah , İKV de neden şike olmasın ? "

Güzel kardeşim bu liglerde yapılan şike sonucunda milyar dolar gibi paralar dönüyor. Şike yapılıyorsa bir amacı var. Ancak İKV' de bir Developer ya da bir Game Master neden herkese açık düzenlenen yarışmada şike yapsın ? Bu kadar mı cahilsiniz , 3 gündür ağlayan ağlayana. Adam ekran görüntüsü alıp , play storeden indirdiği uygulama ile efekt yapmış. Benim hakkım yendi diyor.

Daha önce defalarca dememe rağmen tekrar belirtiyorum. Yönetim ekibinin tanıdığı insanlara Asa veya Epe vermesi için yarışmada hile yapmasına gerek yok. Adamlar istediği kişiye istediği hediyeyi istediği zaman verirler. Kimseye hesapta vermezler. Klavyeden tıklayacakları 2 tuşa bakar :D Ağlamayı bırakın da oyununuza bakın.
Resim
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV Oyuncu Kitlesinin Yaş Ortalamasının Çok Düşük Olması

Mesaj gönderen Cankurtarann »

Ahahah. Oyuna 80₺ para yatırıp , tüm parayı da şans ayırıcıya yatırıp ertesi gün hiç güzel maden çıkmadı, şans sistemi değişmeli, etkinlik ödülleri daha güzel olmalı, 1mlik jadeiti napıcaz? 995 akçeye mikroçip satılsın diye yazanı biri mi bizlere ağlıyor? Yaşları küçük diyor? Güldürmeee. Ağlayan kim belli.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Oyunun yönetim hiyerarşisini bilmeyen, standart bir GM'in tek tuşla tanıdıklarına, kimseye hesap vermeden istediğini verebileceğini zanneden kişi beyanı. Oyuncu kitlesinin yaş ve zeka seviyesinin düşük olduğu doğru. Şekildeki gibi 20 yaşında bir ergenin kendisini büyüdüm sanıp, oyundaki bilmediği konularda düşük seviye argümanlar üretip karsisindakileri "liseli" bellemesine bakarak görebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

yeCs yazdı: 26 Tem 2018 14:47 Oyunu bıraktıktan sonra farkettiğim acı gerçek. Bu oyunda yönetici olmak gerçekten çok zor. İnsanlar tutturmuş " Mini Fan Art yarışmasında şike var , tanıdıkları kişilere ödül veriyorlar. " vs. Bu fikri taşıyan insan en fazla lise öğrencisi olabilir. Verdikleri örneklere bakınca " İtalya liginde şike oliyeah , Türkiye Liginde şike oliyeah , İKV de neden şike olmasın ? "

Güzel kardeşim bu liglerde yapılan şike sonucunda milyar dolar gibi paralar dönüyor. Şike yapılıyorsa bir amacı var. Ancak İKV' de bir Developer ya da bir Game Master neden herkese açık düzenlenen yarışmada şike yapsın ? Bu kadar mı cahilsiniz , 3 gündür ağlayan ağlayana. Adam ekran görüntüsü alıp , play storeden indirdiği uygulama ile efekt yapmış. Benim hakkım yendi diyor.

Daha önce defalarca dememe rağmen tekrar belirtiyorum. Yönetim ekibinin tanıdığı insanlara Asa veya Epe vermesi için yarışmada hile yapmasına gerek yok. Adamlar istediği kişiye istediği hediyeyi istediği zaman verirler. Kimseye hesapta vermezler. Klavyeden tıklayacakları 2 tuşa bakar :D Ağlamayı bırakın da oyununuza bakın.
Kardeşim af buyurda,yaşın büyük,olgun olduğunu düşünüp böyle bir üslupta yazı yazıyorsan ciddiyim sorun var.Cahillikmiş,ağlamalarmış vs bunlar nedir?
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

4 loncaya liderlik ettim 4 loncayla birlikte en az 14 loncayada dostvari yaklastim ve aralarinda bulundum.Maximum her loncada 20 yas alti 1 veya 2 kisi bulunuyor.WoW ve Ikv yas ortalamasi en yuksek oyunlar arasinda.Şöyle birseyde var 'Akıl yaşta degil baştadır' kültürün , terbiyenin , olgunlugun yaşı yoktur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Baltalilah »

6-7 seneden beri yeni oyuncu kazanmamış oyunda nasıl yaşı küçük insan olsun yahu. 10 yaşında oyuna başlamış biri bile şu an en az 17 yaşında :D

Ha o istedikleri kişiye istediği itemi çantasına koyabileceğine inanan varsa onların yaşı küçük olabilir evet
Resim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeCs »

Cankurtarann yazdı: 26 Tem 2018 15:16 Ahahah. Oyuna 80₺ para yatırıp , tüm parayı da şans ayırıcıya yatırıp ertesi gün hiç güzel maden çıkmadı, şans sistemi değişmeli, etkinlik ödülleri daha güzel olmalı, 1mlik jadeiti napıcaz? 995 akçeye mikroçip satılsın diye yazanı biri mi bizlere ağlıyor? Yaşları küçük diyor? Güldürmeee. Ağlayan kim belli.
Eleştirmek ve istekte bulunmak ayrı , " Mini Fartta şike var , yöneticiler tanıdıklarına ödül veriyor. " demek ayrı.

İlki isyan , ikincisi ağlamaktır. Ama bu farkı anlamak için belli bi seviyede olmak lazım tabii :D Benim 80 tl yatırmama laf edip konunun altında " lıncıyı ılır mısın ıcıbı? " demekte ayrı bir ironi :D
Resim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeCs »

turkoxHAMSTER yazdı: 26 Tem 2018 15:40 Oyunun yönetim hiyerarşisini bilmeyen, standart bir GM'in tek tuşla tanıdıklarına, kimseye hesap vermeden istediğini verebileceğini zanneden kişi beyanı. Oyuncu kitlesinin yaş ve zeka seviyesinin düşük olduğu doğru. Şekildeki gibi 20 yaşında bir ergenin kendisini büyüdüm sanıp, oyundaki bilmediği konularda düşük seviye argümanlar üretip karsisindakileri "liseli" bellemesine bakarak görebilirsiniz.
GM dediğin insanlar DEV 'lerle gayet samimi insanlar. DEV dediğiniz insanlar da oyunun yaratıcısı olan insanlar. Ben her iddiasına varım ki bir GM , bir oyuncuya asa hediye etmek istese çok rahat şekilde eder. Zamanında y2 tılsımımı yanlışlıkla çöpe atmıştım , Tangriss te kasarken , bir GM ile iletişime geçiş 15 dakika içinde tılsımımı geri almıştım. Artık kendisi mi verdi , yoksa DEV i arayıp ona mı rica etti bilmiyorum ancak bu mevzular sizin düşündüğünüz gibi çok derin mevzular değil :D
Resim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeCs »

Baltalilah yazdı: 26 Tem 2018 16:48 6-7 seneden beri yeni oyuncu kazanmamış oyunda nasıl yaşı küçük insan olsun yahu. 10 yaşında oyuna başlamış biri bile şu an en az 17 yaşında :D

Ha o istedikleri kişiye istediği itemi çantasına koyabileceğine inanan varsa onların yaşı küçük olabilir evet
Sen bu çekilişten kazanılan hediyelerin nasıl çantaya koyulduğunu düşünüyorsun ? 25 kişilik ekip toplanıp binlerce satırlık kod yazarak hediyelerin sahiplerine teslim edildiğini mi düşünüyorsun ? :D Adamlar giriyor , kullanıcı adını yazıyor ve senin NPC den bono alman gibi çantana asaya bırakıyor , bu kadar basit :D
Resim
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeCs »

IIASiLKANII yazdı: 26 Tem 2018 15:54
yeCs yazdı: 26 Tem 2018 14:47 Oyunu bıraktıktan sonra farkettiğim acı gerçek. Bu oyunda yönetici olmak gerçekten çok zor. İnsanlar tutturmuş " Mini Fan Art yarışmasında şike var , tanıdıkları kişilere ödül veriyorlar. " vs. Bu fikri taşıyan insan en fazla lise öğrencisi olabilir. Verdikleri örneklere bakınca " İtalya liginde şike oliyeah , Türkiye Liginde şike oliyeah , İKV de neden şike olmasın ? "

Kardeşim af buyurda,yaşın büyük,olgun olduğunu düşünüp böyle bir üslupta yazı yazıyorsan ciddiyim sorun var.Cahillikmiş,ağlamalarmış vs bunlar nedir?
Cahillik : Belli bir konuda yeterli bilgisi olmayan
Ağlamak : durumundan yakınmak, sızlanmak

Tam olarak anlamları bu . Eksiği gediği yok. Tam yerinde kullanmışım .
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön