Eğer komiseri az sayıda büyü ile kesiyorsan bence element daha mantıklı bir seçenekRetaliation yazdı: ↑27 Haz 2018 20:18Hakir dışındakilere denedim, işlemiyor.FeLaKeT yazdı: ↑27 Haz 2018 19:18 merhaba arkadaşlar bir büyücü olarak favorim herzaman elektirik hasarı olmuştur. bu yüzden sorum şu karaköyde bosslara elektirik hasarı işliyormu aranızda test etmiş olan varmı ? eğer boslara elektirik hasarı işliyorsa karaköy ve ileriye yönelik maddi durumum el verirse üretebilirsem ferromanyetik asa üretmeyi düşünüyorum.
BOSS'lara Elektirik hasarı işliyormu ?
- SaNCaKTaRIV
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: BOSS'lara Elektirik hasarı işliyormu ?
ıPROPHETı-Anka
- 0000
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Daimi
Elektrik efsunu, hedefin doğrudan kareköküne kadar işler. Yani karşındaki nesnenin iliğine, inine kadar uzanır. Test edildi ve onaylandı.
Anlık yaşa! 
Şeytan ayrıntıda gizli...
Şeytan ayrıntıda gizli...
kardeşim yeni boss lara taş atıyoruz yeni yetenek geldi
abi bu sıralar çok komiğim ya
Yüce Komiser e elektrik güzel işler hele birde yıldırım 13 var ise tadından yenmez.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- SaNCaKTaRIV
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Aynı fikirden insan görmek güzel
ıPROPHETı-Anka
Bu arada büyük büyücüde fizikten sağlam yer
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Şöyle bir sey var karaköydeki bossların geneli buz direnci düşük bosslar oldukları için buz+elektrik kombinasyonu zaman ve hasar açısından daha karlı.
Zırhı ve asası anu olmayan geri kalan itemleri anu+karamuk takı seti olan buz ve elektrik puanı 15/15 olan büyücü dk3 ile muhteşem hasar çıkarabiliyor. Buz 25k düz vururken yanındaki elektrikte 8k vuruyor(asadan gelen 744 hasar ile).
Şimdi bunu neden yazdım gidipte tek elektrik hasarı olmanın dezavantajını anlatmak için yazdım ama yine aynı şekilde buz,elektrik puanını 15/15 verip üstümüz ferromanyetik olunca düz vuruşunuz 19k oluyor
Bunlar denenirken: buz bilgisi 3,direnç kırma 3,elektrik bilgisi 3,yıldırım 1 3 kullanıldı. Genel bir hasar ortaya cıkarmak için asasız ve zırhsız denendi.
Zırhı ve asası anu olmayan geri kalan itemleri anu+karamuk takı seti olan buz ve elektrik puanı 15/15 olan büyücü dk3 ile muhteşem hasar çıkarabiliyor. Buz 25k düz vururken yanındaki elektrikte 8k vuruyor(asadan gelen 744 hasar ile).
Şimdi bunu neden yazdım gidipte tek elektrik hasarı olmanın dezavantajını anlatmak için yazdım ama yine aynı şekilde buz,elektrik puanını 15/15 verip üstümüz ferromanyetik olunca düz vuruşunuz 19k oluyor
Bunlar denenirken: buz bilgisi 3,direnç kırma 3,elektrik bilgisi 3,yıldırım 1 3 kullanıldı. Genel bir hasar ortaya cıkarmak için asasız ve zırhsız denendi.