Bunları diyip reel mikroçip araman...Adama oyunda emeksiz yemek olmaz diyorsun bölgeyi çabuk tüketme diyorsun ilginçdiltemiz yazdı: ↑04 Haz 2018 18:38 Yorumunu kabül etmiyorum ve gereksiz buluyorum , sebebi ise şöyle
Bakınız Çemberlitaş bölgesinden bu yana Karaköy güncellemesine arada 6-7 sene civarı bi süre zarfı var ,
Çemberlitaş bölgesi açık bölge olunmamasıyla birlikte , item dizmek için saatlerini harcayan gecesini gündüzü olmadan oyunda item peşinde koşan bölgede vaktini harcayan nice insan vardı , bu kişiler elbet bu süre zarfı boyunca üstünü dizebildiler ama ondan sonra yapacak bir şey yoktu , 49 level üstü dizili adam bana güncelleme gelmeden desinki farklı olarak şu yapılabilir ?
Ne yaparsın , Arz , Lodos birbiri ile savaşır başka aksiyon yok.Bu süre zarfı boyunca yapacak bir şey bulamayan oyuncular yeni güncelleme gelsin diye isyan etmeye başladılar.Haklılardı tabii , şimdi sen bu gelen güncellemeyi kolaylaştırırsan , oyuncu üstünü dizince diyecek ki GÜNCELLEME İSTİYORUZ... ki Yeni Güncellemenin geleceği ve tarihide muamma hiç karıştırma orayı.
(Yani demem o ki , kendinizi düşünüp birşeyleri kolaylaştırmak istiyorsunuz ama işin ciddiyetinin genellemesini görmüyorsunuz)
Oyunu kolaylaştırmak istiyorsunuz , ama kolaylaştırdıktan sonra emin ol , oyunda ne oyuncu kalır , ne birdaha yeni güncelleme bekleyecek kadar insan kalır , piyasaların düşmesini geçtim bi kenara koydum zaten.
İstanbul Kıyamet Vakti tamamıylen rafa kalkar oyuncunun gözünde.
Şunu dersin evet , Zırhlar ve Asalar bosslardan düşseydi.
Ama o zamanda Sarı efsunlu itemlerin , bosslardan zar zor düşen materyallerin bi anlamı kalmazdı. kısaca piyasada bir çöküş yaşanırdı.
Mevcut düzen zor olsada emin ol sistemin bozulmaması lazım...
Kolaylaştırın karaköyü! zırh asa zorunları
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Re: Kolaylaştırın karaköyü! zırh asa zorunları
-
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: emekli oldum.
Ne çekiyorsun banada uzat bende çekip o nirvanaya ulaşmak istiyorum. Buluşma epe almıyoruz, zırh asa üreterek hasar arttırıyoruz. Bunu kesin olarak koymuşlar zırh asa üretimi kesin oldu diye. Zamanında burda ben hepsi düşsün diye canla başla o oylamada ulaşırken, hepsi üretim olsun diyenler vardı. O arkadaşlara anlat derdini, onlar çözüm oluştursun.ClaireRedfield yazdı: ↑05 Haz 2018 19:41Üretenlere silah zoruylamı üretin dendi peki? Üretmeselerdi! Millete hava atacam diye milyonlarca oyun parasını harcadılar. Harcamasalardı! Mirasla Ferrari alıyorsun, eee iyi güzelde benzin koyacak paran yok. Bu olayda buna benziyor yani.birhesap yazdı: ↑05 Haz 2018 19:04Şimdiye kadar asalara zırhlara dünyanın parasını verip üretenler nolcak? Onlarada paralarını iade etsinler o zamanscorper yazdı: ↑04 Haz 2018 18:14 sentetik ipek mikroçip bunları kolaylaştırın yada yaratıklardan düşsün her şey masraf olmuş karaköyde çemberlide tüm setleri dizip millet işine bakıyordu klan savaşları meteorda güzeldi şimdi millet totosuna don alamıyor hale geldi şu dizilimi kolaylaştırında insanlar başka karakterler başka sınıflar klan savaşları bölgeler yapabilsinler GMLER GÖRÜN DUYUN YETKILILERE ILETIN BEN ESKILERDENIM YETER ARTIK OYUNU MAHFETMEYIN HERKES BIRAKIYOR BAKIN!!!!!!!![]()
MrdexteR
- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
Ve tanrı scorper’ı yarattı.”Sen ikv nin bağımlı muhalefeti olacaksın.” (Arkaplanda yükselen huzur verici müzik)
K A R K A R O F F
- Thedifferince
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Oyun öyle bir yere geldi ki yönetim artık hiçbir şey yapmıyor
Yav siz de bi türlü anlamıyorsunuz. Bu hesabı 2 kardeş 6 kuzen ve 1 bacanak birlikte kullanıyoruz, şimdiye kadar sadece 2 kuzenimiz oynunu bıraktı. Foruma yazdılarsa haberimiz yok, biz 7 kişi aynen devam ediyoruz ama başlıkta yazdığım gibi oyunda birsürü sorun var!!!!
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kayınçosuda vardı sanki unutmuşsun.asgsdga yazdı: ↑06 Haz 2018 02:31Yav siz de bi türlü anlamıyorsunuz. Bu hesabı 2 kardeş 6 kuzen ve 1 bacanak birlikte kullanıyoruz, şimdiye kadar sadece 2 kuzenimiz oynunu bıraktı. Foruma yazdılarsa haberimiz yok, biz 7 kişi aynen devam ediyoruz ama başlıkta yazdığım gibi oyunda birsürü sorun var!!!!
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
-
- Acemi Savaşçı
ne kadar boş bir konu açıyorsun arkadaşım bu oyun zaten hep zor olmuş ve uğraştırmıştır ve sen gelmiş kolaylaştırın diyorsun bu diğer oyunlar gibi olmak zorunda değil bunun zevk i zorluğu eğer çok zorsa başka oyunlara gözlerini döndürebilirsin iyi oyunlar.scorper yazdı: ↑04 Haz 2018 18:14 sentetik ipek mikroçip bunları kolaylaştırın yada yaratıklardan düşsün her şey masraf olmuş karaköyde çemberlide tüm setleri dizip millet işine bakıyordu klan savaşları meteorda güzeldi şimdi millet totosuna don alamıyor hale geldi şu dizilimi kolaylaştırında insanlar başka karakterler başka sınıflar klan savaşları bölgeler yapabilsinler GMLER GÖRÜN DUYUN YETKILILERE ILETIN BEN ESKILERDENIM YETER ARTIK OYUNU MAHFETMEYIN HERKES BIRAKIYOR BAKIN!!!!!!!
- Thedifferince
- FareAdam Düşmanı
IIASiLKANII yazdı: ↑06 Haz 2018 10:03Kayınçosuda vardı sanki unutmuşsun.asgsdga yazdı: ↑06 Haz 2018 02:31Yav siz de bi türlü anlamıyorsunuz. Bu hesabı 2 kardeş 6 kuzen ve 1 bacanak birlikte kullanıyoruz, şimdiye kadar sadece 2 kuzenimiz oynunu bıraktı. Foruma yazdılarsa haberimiz yok, biz 7 kişi aynen devam ediyoruz ama başlıkta yazdığım gibi oyunda birsürü sorun var!!!!
hahahah

miras değil alın teriClaireRedfield yazdı: ↑05 Haz 2018 19:41
Üretenlere silah zoruylamı üretin dendi peki? Üretmeselerdi! Millete hava atacam diye milyonlarca oyun parasını harcadılar. Harcamasalardı! Mirasla Ferrari alıyorsun, eee iyi güzelde benzin koyacak paran yok. Bu olayda buna benziyor yani.