Kolaylaştırın karaköyü! zırh asa zorunları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Re: Kolaylaştırın karaköyü! zırh asa zorunları

Mesaj gönderen Thrashmetal »

diltemiz yazdı: 04 Haz 2018 18:38 Yorumunu kabül etmiyorum ve gereksiz buluyorum , sebebi ise şöyle

Bakınız Çemberlitaş bölgesinden bu yana Karaköy güncellemesine arada 6-7 sene civarı bi süre zarfı var ,
Çemberlitaş bölgesi açık bölge olunmamasıyla birlikte , item dizmek için saatlerini harcayan gecesini gündüzü olmadan oyunda item peşinde koşan bölgede vaktini harcayan nice insan vardı , bu kişiler elbet bu süre zarfı boyunca üstünü dizebildiler ama ondan sonra yapacak bir şey yoktu , 49 level üstü dizili adam bana güncelleme gelmeden desinki farklı olarak şu yapılabilir ?
Ne yaparsın , Arz , Lodos birbiri ile savaşır başka aksiyon yok.Bu süre zarfı boyunca yapacak bir şey bulamayan oyuncular yeni güncelleme gelsin diye isyan etmeye başladılar.Haklılardı tabii , şimdi sen bu gelen güncellemeyi kolaylaştırırsan , oyuncu üstünü dizince diyecek ki GÜNCELLEME İSTİYORUZ... ki Yeni Güncellemenin geleceği ve tarihide muamma hiç karıştırma orayı.

(Yani demem o ki , kendinizi düşünüp birşeyleri kolaylaştırmak istiyorsunuz ama işin ciddiyetinin genellemesini görmüyorsunuz)

Oyunu kolaylaştırmak istiyorsunuz , ama kolaylaştırdıktan sonra emin ol , oyunda ne oyuncu kalır , ne birdaha yeni güncelleme bekleyecek kadar insan kalır , piyasaların düşmesini geçtim bi kenara koydum zaten.
İstanbul Kıyamet Vakti tamamıylen rafa kalkar oyuncunun gözünde.

Şunu dersin evet , Zırhlar ve Asalar bosslardan düşseydi.
Ama o zamanda Sarı efsunlu itemlerin , bosslardan zar zor düşen materyallerin bi anlamı kalmazdı. kısaca piyasada bir çöküş yaşanırdı.
Mevcut düzen zor olsada emin ol sistemin bozulmaması lazım...
Bunları diyip reel mikroçip araman...Adama oyunda emeksiz yemek olmaz diyorsun bölgeyi çabuk tüketme diyorsun ilginç
birhesap
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: emekli oldum.

Mesaj gönderen birhesap »

ClaireRedfield yazdı: 05 Haz 2018 19:41
birhesap yazdı: 05 Haz 2018 19:04
scorper yazdı: 04 Haz 2018 18:14 sentetik ipek mikroçip bunları kolaylaştırın yada yaratıklardan düşsün her şey masraf olmuş karaköyde çemberlide tüm setleri dizip millet işine bakıyordu klan savaşları meteorda güzeldi şimdi millet totosuna don alamıyor hale geldi şu dizilimi kolaylaştırında insanlar başka karakterler başka sınıflar klan savaşları bölgeler yapabilsinler GMLER GÖRÜN DUYUN YETKILILERE ILETIN BEN ESKILERDENIM YETER ARTIK OYUNU MAHFETMEYIN HERKES BIRAKIYOR BAKIN!!!!!!!
Şimdiye kadar asalara zırhlara dünyanın parasını verip üretenler nolcak? Onlarada paralarını iade etsinler o zaman :)
Üretenlere silah zoruylamı üretin dendi peki? Üretmeselerdi! Millete hava atacam diye milyonlarca oyun parasını harcadılar. Harcamasalardı! Mirasla Ferrari alıyorsun, eee iyi güzelde benzin koyacak paran yok. Bu olayda buna benziyor yani.
Ne çekiyorsun banada uzat bende çekip o nirvanaya ulaşmak istiyorum. Buluşma epe almıyoruz, zırh asa üreterek hasar arttırıyoruz. Bunu kesin olarak koymuşlar zırh asa üretimi kesin oldu diye. Zamanında burda ben hepsi düşsün diye canla başla o oylamada ulaşırken, hepsi üretim olsun diyenler vardı. O arkadaşlara anlat derdini, onlar çözüm oluştursun.
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Mesaj gönderen Karkaroff »

Ve tanrı scorper’ı yarattı.”Sen ikv nin bağımlı muhalefeti olacaksın.” (Arkaplanda yükselen huzur verici müzik)
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
Thedifferince
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thedifferince »

Oyunu bırakmamışmıydın ?
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyun öyle bir yere geldi ki yönetim artık hiçbir şey yapmıyor
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

Thedifferince yazdı: 05 Haz 2018 23:02 Oyunu bırakmamışmıydın ?
Yav siz de bi türlü anlamıyorsunuz. Bu hesabı 2 kardeş 6 kuzen ve 1 bacanak birlikte kullanıyoruz, şimdiye kadar sadece 2 kuzenimiz oynunu bıraktı. Foruma yazdılarsa haberimiz yok, biz 7 kişi aynen devam ediyoruz ama başlıkta yazdığım gibi oyunda birsürü sorun var!!!!
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

asgsdga yazdı: 06 Haz 2018 02:31
Yav siz de bi türlü anlamıyorsunuz. Bu hesabı 2 kardeş 6 kuzen ve 1 bacanak birlikte kullanıyoruz, şimdiye kadar sadece 2 kuzenimiz oynunu bıraktı. Foruma yazdılarsa haberimiz yok, biz 7 kişi aynen devam ediyoruz ama başlıkta yazdığım gibi oyunda birsürü sorun var!!!!
Kayınçosuda vardı sanki unutmuşsun.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Karaxexseytan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Karaxexseytan »

scorper yazdı: 04 Haz 2018 18:14 sentetik ipek mikroçip bunları kolaylaştırın yada yaratıklardan düşsün her şey masraf olmuş karaköyde çemberlide tüm setleri dizip millet işine bakıyordu klan savaşları meteorda güzeldi şimdi millet totosuna don alamıyor hale geldi şu dizilimi kolaylaştırında insanlar başka karakterler başka sınıflar klan savaşları bölgeler yapabilsinler GMLER GÖRÜN DUYUN YETKILILERE ILETIN BEN ESKILERDENIM YETER ARTIK OYUNU MAHFETMEYIN HERKES BIRAKIYOR BAKIN!!!!!!!
ne kadar boş bir konu açıyorsun arkadaşım bu oyun zaten hep zor olmuş ve uğraştırmıştır ve sen gelmiş kolaylaştırın diyorsun bu diğer oyunlar gibi olmak zorunda değil bunun zevk i zorluğu eğer çok zorsa başka oyunlara gözlerini döndürebilirsin iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
Thedifferince
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Thedifferince »

IIASiLKANII yazdı: 06 Haz 2018 10:03
asgsdga yazdı: 06 Haz 2018 02:31
Kayınçosuda vardı sanki unutmuşsun.

hahahah :') :') :') :') :') :')
Resim
heiseb
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen heiseb »

ClaireRedfield yazdı: 05 Haz 2018 19:41
Üretenlere silah zoruylamı üretin dendi peki? Üretmeselerdi! Millete hava atacam diye milyonlarca oyun parasını harcadılar. Harcamasalardı! Mirasla Ferrari alıyorsun, eee iyi güzelde benzin koyacak paran yok. Bu olayda buna benziyor yani.
miras değil alın teri

“Genel Etkileşim” sayfasına dön