sıkıldık
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: sıkıldık
Ne hatası varmış ? Bence bizlere en iyi şekilde sunuyorlar oyunu.Bu işlerin bu kadar kolay olduğunumu sanıyorsun sen ?
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

kolayı veya zorluğu beni bağlamaz. bu işe soyunduysa en iyisini yapmak zorunda. bu lafa da amma tav oluyorum. "o kadar kolaymı" banane kardeşim zoru kolayı ben ilgilendirmez. sonuçta bu işin ehli onlar. yapamıyorsa bıraksın .her işte bu böyle. ayrıca ne hatası deme. unuttun galiba. yer altında bir sene hatalı oynattılar bize oyunu. sonra hatayı düzeltmek istediler de yer yerinden oynadı. unuttun galiba. biraz ağır oldu ama kb. artık. lafım sana değil.xIxFeNoMeNxIx yazdı:Ne hatası varmış ? Bence bizlere en iyi şekilde sunuyorlar oyunu.Bu işlerin bu kadar kolay olduğunumu sanıyorsun sen ?
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

-
Sifabasanx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
haklısın çok zormuş aman... inşaatta tuğlamı taşıyor bunlar yahu otruyorlar ekrnaın başına bön bön bakıyolarmı ? zor olduğunu saNmıyorum
ne hatası mı vardı 1.5 yıl bızı kafakoparan balyoz yutturdular
ashab-ı kefh i max yutturdular
ismet hala guvensiz bunada guvenlı diyip yutturdular yoğun tepkıde muhafızları gucLEndirdiler muhafızlar ismetin gUcUne ulaştı
4 Kısı ile kesilebilicek duurm
ne hatası mı vardı 1.5 yıl bızı kafakoparan balyoz yutturdular
- HanedanLevni
- FareAdam Düşmanı

Noktalı mı ?
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

Arasdagli yazdı:kolayı veya zorluğu beni bağlamaz. bu işe soyunduysa en iyisini yapmak zorunda. bu lafa da amma tav oluyorum. "o kadar kolaymı" banane kardeşim zoru kolayı ben ilgilendirmez. sonuçta bu işin ehli onlar. yapamıyorsa bıraksın .her işte bu böyle. ayrıca ne hatası deme. unuttun galiba. yer altında bir sene hatalı oynattılar bize oyunu. sonra hatayı düzeltmek istediler de yer yerinden oynadı. unuttun galiba. biraz ağır oldu ama kb. artık. lafım sana değil.xIxFeNoMeNxIx yazdı:Ne hatası varmış ? Bence bizlere en iyi şekilde sunuyorlar oyunu.Bu işlerin bu kadar kolay olduğunumu sanıyorsun sen ?
/ALKIS
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
-
crashxcoolman
- FareAdam Düşmanı

alibaba yazdı:yeter yaw açın artık şu bölgeleri bıktık hergün pc yi açıyorum siteye bakıorum bölgeler gelmişmi die ama bişey yok siz böle devam ederek oyuncuları oyuna bağlamıyosunuz daha çok bezdiriyorsunuz bir çok kişi bunu bekliyo ama herkecen gün hevesleri kırılıyo yeter artık :!: :!: :!:
sonuna kadar bnde aynı şekl şevkim kırılıo S:
CoOoLMaN 
- Cover
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
ewt bence açıklamayı güncellemeyi yapmadan 2 3 gün önce yapmaları lazım böyle milleti sabırsızlandırıyorlar.
''Zor olup olmaması beni ilgilendirmez'' diyen arkadaş sende istersen bırakabilirsin oyna diye yalvaran yok !
''Zor olup olmaması beni ilgilendirmez'' diyen arkadaş sende istersen bırakabilirsin oyna diye yalvaran yok !
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

Yapılan yeniliklerin ne kadar hatasız olduğu süregelen testler içerisinde kontrol edilip ikv oyuncularına öyle sunuluyor. Grup bölgelerindede bir sorun yaşanmaması gibi sürekli testlerden geçirilerek emin olmak isteniyor. Buradaki en büyük amaç yönetimin biz ikv oyuncularına daha iyi bir hizmet sorunsuz bir oyun sunmak için çalışmasıdır. Şüphesiz hepimizde yönetimin bize sorunsuz bir oyun sunmasını istiyoruz. Bu konuda biz ikv oyuncularının daha sabırlı olması gerekmektedir. Çünkü acele ile yapılan bir işten hayır gelmez. Mutlaka eksik bir yön meydana gelir. Bu yüzden biraz sabırlı olmamız gerekmektedir. Bir anlamadığım hususta yönetime tıpkı bu konudaki gibi sürekli baskı yapıyoruz. Sonra onlarda acele ile yeni güncellemeyi yapıyorlar sonra bir hata çıkıyor gene yönetime tepki gösderiyorsunuz.! Demekki kısa sürede iyi bir iş meydana gelmiyor.! Bence burda konuyu açan arkadaş haksız olduğu gibi gereksiz bir foru kirliliği yaratmakta... Umarım söylediklerimden bir nevze olsa ders çıkaran olur iyi forumlar.. 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя