Kim, kimi kaçırıyor.
İKV BU HALE GETİREN YÖNETİM EKİBİ BRAVO
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: İKV BU HALE GETİREN YÖNETİM EKİBİ BRAVO
Olay görev değil, yüce komiseri kaçıran bile varThrashmetal yazdı: ↑06 Nis 2018 20:06 Bu ruh hastası arkadaşların yeteri kadar bölgeyi deneyimlediğini düşünüyorum görev zorunluluğu geri getirilmeli gerçi bu saatten sonra değişmez artık adam içerde bırakır karakteri gene yapar gene yapar
Sende haklısın ne deyim şimdi.ReLenTLesSx yazdı: ↑06 Nis 2018 15:13LaRaCRoFT yazdı: ↑06 Nis 2018 04:02Bırak kurtul. Stres yaşamazsın. Sinir hastası olmazsın. Bir sürü MMORPG çıktı onları dene derim. Bu oyun bitti artık. Bu saatten sonra oynayacağım diye de diretmenin bir manası yok. Hayır yani vaktinize, paranıza, sağlığınıza yazık.ReLenTLesSx yazdı: ↑06 Nis 2018 00:18 Kuklacı’ da boss kesimi imkansız gibi birşey, bu charlara sınırsız blok atmak bu kadar mı zor ? Yöneticin biri normal bir karakter ile hafta sonu akşamı girsin şu rezilliği görsün. Çözüm getirmeyecekseniz söyleyin yolun başındayken bırakalım oyunu...
Oyunu oynuyorsak sırf lonca ve arkadaş ortamı için oda olmasa yüzüne bile bakılacak bir oyun değil zaten![]()
Boss kaçırma olaylarına çözüm gelmeme sebebinide şöyle yorumluyorum; dükkanda sunucular arası transfere indirim geldi, herkes sunucusunda rahatsız ve müdahele etmiyorlar sesleri dahi çıkmıyor olaylara, neden çıksın ki oyuncu sunucusunu değiştirsin para kazanalım hesaplarındalar. Böyle devam İKV yönetimi...![]()

Yazık yazık... Adamlar nöbet tutuyor,acaba maaşlı elemanlar mı?

- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
https://leadergamer.com.tr/istanbul-kiy ... aketi/amp/ buraya bakın derim
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Anahtarlar[49] görevi zorunluluğundan bahsediyorumTOLGARDA yazdı: ↑06 Nis 2018 20:33Olay görev değil, yüce komiseri kaçıran bile varThrashmetal yazdı: ↑06 Nis 2018 20:06 Bu ruh hastası arkadaşların yeteri kadar bölgeyi deneyimlediğini düşünüyorum görev zorunluluğu geri getirilmeli gerçi bu saatten sonra değişmez artık adam içerde bırakır karakteri gene yapar gene yapar
Tamam onu yapmamış biri komisere de giremezThrashmetal yazdı: ↑07 Nis 2018 02:08Anahtarlar[49] görevi zorunluluğundan bahsediyorumTOLGARDA yazdı: ↑06 Nis 2018 20:33Olay görev değil, yüce komiseri kaçıran bile varThrashmetal yazdı: ↑06 Nis 2018 20:06 Bu ruh hastası arkadaşların yeteri kadar bölgeyi deneyimlediğini düşünüyorum görev zorunluluğu geri getirilmeli gerçi bu saatten sonra değişmez artık adam içerde bırakır karakteri gene yapar gene yapar
Yaklaşık 5 yıldır güncelleme diye kendini paralayan oyuncuların önüne baştan salma yapılmış saçma bir bölgenin atılmış olması içler acısı bir durum. Sadece zaman kazanmak için arz ve lodosu karşılıklı yapan, Boss'ları herkesin ulaşabileceği yerlere koyup kaçıran klansız karakterlere ceza dahi vermeyen aciz bir yönetim. Herkes İKV bitmesin diye bir güncelleme beklerken yönetim getirdiği yeni eklenti ve bu tavırları ile resmen oyunu bitirmiş oldu. 10 yıldır bu oyuna gecesini gündüzünü katmış, senelerce yönetim ile güncelleme kavgası yapmış biri olarak artık bu oyunu oynamayacağım, yüzüne bile bakasım gelmiyor. Evet Gorgar, bu sefer güncellemeyi sadece yapmış olmak için yaptınız. Bu koca çınar 12. yılı görürse eğer bu oyunculara tek tek teşekkür edin. Selametle..
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
En az 5 yıl daha görür ama kitle darmadağın olur. Muhtemelen de toparlanamayacak hale gelir.Thestory yazdı: ↑07 Nis 2018 13:03 Yaklaşık 5 yıldır güncelleme diye kendini paralayan oyuncuların önüne baştan salma yapılmış saçma bir bölgenin atılmış olması içler acısı bir durum. Sadece zaman kazanmak için arz ve lodosu karşılıklı yapan, Boss'ları herkesin ulaşabileceği yerlere koyup kaçıran klansız karakterlere ceza dahi vermeyen aciz bir yönetim. Herkes İKV bitmesin diye bir güncelleme beklerken yönetim getirdiği yeni eklenti ve bu tavırları ile resmen oyunu bitirmiş oldu. 10 yıldır bu oyuna gecesini gündüzünü katmış, senelerce yönetim ile güncelleme kavgası yapmış biri olarak artık bu oyunu oynamayacağım, yüzüne bile bakasım gelmiyor. Evet Gorgar, bu sefer güncellemeyi sadece yapmış olmak için yaptınız. Bu koca çınar 12. yılı görürse eğer bu oyunculara tek tek teşekkür edin. Selametle..