Kuklacı’ da boss kesimi imkansız gibi birşey, bu charlara sınırsız blok atmak bu kadar mı zor ? Yöneticin biri normal bir karakter ile hafta sonu akşamı girsin şu rezilliği görsün. Çözüm getirmeyecekseniz söyleyin yolun başındayken bırakalım oyunu...
ReLenTLesSx yazdı: ↑06 Nis 2018 00:18
Kuklacı’ da boss kesimi imkansız gibi birşey, bu charlara sınırsız blok atmak bu kadar mı zor ? Yöneticin biri normal bir karakter ile hafta sonu akşamı girsin şu rezilliği görsün. Çözüm getirmeyecekseniz söyleyin yolun başındayken bırakalım oyunu...
Biz kesemedikçe yönetim zevk alıyor
açı çakteğimizi görüdkçe
Valla kesinlikle katılıyorum. Bıktım.usandim artık bu boss kaçıranlardan . Yok yani kendileri de başka nickleriyle boss kesiyor üstünü fulluyor. Orası da ayrı bir sinir bozucu şey
Bırak kurtul. Stres yaşamazsın. Sinir hastası olmazsın. Bir sürü MMORPG çıktı onları dene derim. Bu oyun bitti artık. Bu saatten sonra oynayacağım diye de diretmenin bir manası yok. Hayır yani vaktinize, paranıza, sağlığınıza yazık.
Bırak kurtul. Stres yaşamazsın. Sinir hastası olmazsın. Bir sürü MMORPG çıktı onları dene derim. Bu oyun bitti artık. Bu saatten sonra oynayacağım diye de diretmenin bir manası yok. Hayır yani vaktinize, paranıza, sağlığınıza yazık.
Oyunu oynuyorsak sırf lonca ve arkadaş ortamı için oda olmasa yüzüne bile bakılacak bir oyun değil zaten
Boss kaçırma olaylarına çözüm gelmeme sebebinide şöyle yorumluyorum; dükkanda sunucular arası transfere indirim geldi, herkes sunucusunda rahatsız ve müdahele etmiyorlar sesleri dahi çıkmıyor olaylara, neden çıksın ki oyuncu sunucusunu değiştirsin para kazanalım hesaplarındalar. Böyle devam İKV yönetimi...
Bu da eminönü sunucusundan bir görüntü. Karaköyü herkese açan yönetim ve yine inadına sessiz kalan bir yönetim. Bu veletlerin önünü açtınız ya helal olsun sizlere ,diyecek başka birşey yok.
Bu ruh hastası arkadaşların yeteri kadar bölgeyi deneyimlediğini düşünüyorum görev zorunluluğu geri getirilmeli gerçi bu saatten sonra değişmez artık adam içerde bırakır karakteri gene yapar gene yapar