Boss kesen gruptaki tank nara atsa geri gelmez mi
Patron Yaratık Kaçırma Hadiseleri
Re: Patron Yaratık Kaçırma Hadiseleri
Adamlar klansız büyücü savaşçı ile GBZ ye kamp kurmuş
GBZ zaten sağa sola dönmeye yer arıyo hiddet sıfırlayıp
İstediğin kadar tank nara atsın yine kaçırıyorlar
Yönetim tarafından önlem alınmazsa en son kaçıranların birini tespit edip ibreti alem olsun diye haşlıcaz sonra oyunda yapamıcak bi daha bişey
Yönetim tarafından önlem alınmazsa en son kaçıranların birini tespit edip ibreti alem olsun diye haşlıcaz sonra oyunda yapamıcak bi daha bişey
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
1- Dayak nedir?resp0nse yazdı: ↑11 Mar 2018 10:30 Adamlar klansız büyücü savaşçı ile GBZ ye kamp kurmuş
Yönetim tarafından önlem alınmazsa en son kaçıranların birini tespit edip ibreti alem olsun diye haşlıcaz sonra oyunda yapamıcak bi daha bişey![]()
2- Neden atılır?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
İşte bunu dayak öncesi söyleyip sonra uygulamalı öğretmek zevkliBubyo yazdı: ↑11 Mar 2018 10:361- Dayak nedir?resp0nse yazdı: ↑11 Mar 2018 10:30 Adamlar klansız büyücü savaşçı ile GBZ ye kamp kurmuş
Yönetim tarafından önlem alınmazsa en son kaçıranların birini tespit edip ibreti alem olsun diye haşlıcaz sonra oyunda yapamıcak bi daha bişey![]()
2- Neden atılır?
2006-2016
Gruptaki tank nara attıktan sonra başka bir tankın daha nara attığını düşünürsek (zaten koordine çalışıyor işsizler) yetenek süresi dolana kadar boss çoktan kaçmış olur
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Eminönünde ütopya ve full magazine adlı kisiliksizlerin toplandığı loncalar tarafından kurulan klansız nara loncası var o kadar işsizler ki dün hakire 6 kişi kaçırmak için grup olmuş gidiyorlardı oyunun geldiği durum bu işte..
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Karakter meselesi beyler çok görmeyin şu şahısları, gerçek hayatta karakteri yok oyunla avutuyor kişiliğini
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Kaçıran adamı gruba alacaksın 0.5 Çan'da gruptan atacaksın. Dünyanın kaç bucak olduğunu görecek
baya guldumresp0nse yazdı: ↑11 Mar 2018 02:05 Düşünün ki GBZ veya Büyük Büyücü kesiyorsunuz
Canı 4, 10 belki de 1 kalmış ve bir dengesiz gelip bilerek kaçırıyor
Ne yapabilirsiniz?
Şu anki sistemle hiç bir şey yapamıyorsunuz çünkü bu adama ceza verecek bir merci bulunmamakta.
Bunun oyunun doğal yapısı olduğu savunulmakta.
Sırf bunu iş edinen işsizler yüzünden kanser olmaya ramak kaldı.
Yarın öbür gün haberlerde online oyunda yaratık kaçırma hadisesi kanlı bitti diye manşet görürsek şaşırmayalım![]()
Bu işin sonu oraya gidiyor
Hiç Birsey Eskisi gibi Olmayacak!
Şuan sana istemeyerek te olsa cevap veriyorum. Baya bi saçmaladın bak heceleyerek anlatayım tek-ba-şı-na ka-çı-ra-maz. Ama sizin gibi ise kesen o zaman kesin konuşamamHasanefekarakus yazdı: ↑11 Mar 2018 09:09KILICoglu yazdı: ↑11 Mar 2018 06:59Klansız kaçıramaz zaten tek başına kesimde tank varsa hiç kaçıramazmovie yazdı: ↑11 Mar 2018 06:03Klansızsa ne yapacaksınKILICoglu yazdı: ↑11 Mar 2018 05:49Adam kaçırmak istediğin de her türlü kaçırır 3 tank ta olsa fark etmez 2-3 kişi kaçırabilir. Bunu hiç bir şekilde engelleyemessin yapacağın şey sende onun bosunu kaçıracaksınmadem bir düzenleme gelmiyor. Benim çözümüm bu çözüm olmasa da, mesela ben yanlışlıkla bile bana vursa büyü atsa onu keserim rahat vermem dikkat edecek yapacak bir şey yok açık bölge sonuçta ya eyw diyip geçeceksin ya da benim gibi yapacaksın
Savaşa kapalı bölgedense açığı tercih ederim.![]()
SENİNLE AYNI KLANDA İSE NAPICAKSIN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()