KARAKÖY KRİTİK HATA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: KARAKÖY KRİTİK HATA

Mesaj gönderen diltemiz »

BenKutto yazdı: 08 Mar 2018 21:36 Bazen w7 kullandığım için seviniyorum,fakat nedense bu soruna halen bir çözüm bulunamaması beni üzüyor.Bir oyun neden son sürüm Windows'u kabul etmez ki ?!
Win 10 kullanıcılarını bizi ezmeyeydin iyiydi , biz de sevinmek istiyoruz. :(

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Balgam48
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen Balgam48 »

Rudboy yazdı: 08 Mar 2018 21:36 Sürümü düşürmek çözüm değil saçmalıktır arkadaşım.
Ben neden eski sürüm kullanayım adı üstünde yeni sürüm varken.
Bir oyun hatasının çözümü birşeylerden vazgeçmek olmamalı. Bunu yönetimin düzeltmesi gerekiyor.
kesinlikle haklısın kardeşim. bizi eski sürümü kullanmak zorunda bırakmaları saçmalık. bu insanlar sadece İKV oynamıyor. kritik hata yüzünden oyundan tat alamayan onlarca arkadaşım var.
Kullanıcı avatarı
Respirasyon
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Respirasyon »

Şimdi bu kritik hata alanların sayısı fazla değil ondan dolayı forum yıkılmıyor ama 1-2 sene sonra bilgisayarını yenileyenler artınca anlaşılacak konunun vahim durumu. Yeni sistemlere win10 dan düşük sürüm yüklenmiyor 7. nesil işlemciler zaten izin vermiyor artı büyük bilgisayar üreticileri (asus, acer, hp, vb.) bios üzerinden win10 altının yüklenmemesi için kapatıyorlar.

win10 kullanıp hata almayan arkadaşlar var ise burda win10 hangi sürümü kullandıklarını paylaşırlarsa birbirimize yardımcı oluruz.

Benim çözümüm: Driver booster programı ile oldu Driver Booster 5 Pro sürümünü yükledim ve bilgisayarı tarattım eksik olan herşeyi yükledim eskiden çok sık kritik hata alırken şimdi 2-3 defa alıyorum o da belli başlı yerlerde ezberledim artık nerede düşeceğimi.
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DavidBeckham »

Yemin ediyorum gına geldi.20 Canavar öldürme görevinde 2 kez son 1 kala attı.Kapattım sinirden bilgisayarı.Biraz insaf artık ya görmüyorlar mı bu kadar kişinin sitemini.
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

TOLGARDA yazdı: 08 Mar 2018 19:48 BUNA İNANAMIYORUM. YILLARDIR HOLDE DÜŞÜYORUZ DİYE OYUNU OYNAYAMIYORDUK.

Karaköy gelince en azından burası düzelmese bile orada takılırız diyordum. Ama olaya bak ki buranın da holden bir farkı yok. Her dakika kritik hata.
İlgisizlik, üşengeçlik, maddi doymazlık ve bencillikle dolu bir ekibin yönetimindeyiz. Kimse kusura bakmasın.
Gerçek Bu.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

Dawnguard yazdı: 09 Mar 2018 12:29
Sadraazam yazdı: 09 Mar 2018 12:27
TOLGARDA yazdı: 08 Mar 2018 19:48 BUNA İNANAMIYORUM. YILLARDIR HOLDE DÜŞÜYORUZ DİYE OYUNU OYNAYAMIYORDUK.

Karaköy gelince en azından burası düzelmese bile orada takılırız diyordum. Ama olaya bak ki buranın da holden bir farkı yok. Her dakika kritik hata.
İlgisizlik, üşengeçlik, maddi doymazlık ve bencillikle dolu bir ekibin yönetimindeyiz. Kimse kusura bakmasın.
Gerçek Bu.
Wtf hahhajshahhskahskahajdhsh.Ya Nihat abi, gözünüzü seveyim kapatın stüdyoyu kafanızın rahatına bakın, neden bu dingilleri halen mutlu etmeye çalışıyorsunuz bu kadar emeği göz ardı ettikleri halde anlamıyorum valla.Adam şu yorumu ctrl v yapmış her yönetime eleştiri konusuna yolluyor hajshakjdlsjsk
Hadi bekliyorum ama burdan show yapmaya kalkma. Gerçi işinden etmiş olucağız seni ancak idare edeceksin işte.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

DavidBeckham yazdı: 09 Mar 2018 11:08 Yemin ediyorum gına geldi.20 Canavar öldürme görevinde 2 kez son 1 kala attı.Kapattım sinirden bilgisayarı.Biraz insaf artık ya görmüyorlar mı bu kadar kişinin sitemini.
Gerçekten görev yapamıyoruz
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
PerfectStorm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PerfectStorm »

TOLGARDA yazdı: 08 Mar 2018 20:28
diltemiz yazdı: 08 Mar 2018 20:26
TOLGARDA yazdı: 08 Mar 2018 20:22
diltemiz yazdı: 08 Mar 2018 20:02

Windows10 mu kullanıyorsun ?
evet
Tamam çözümü işletim sistemini eski sisteme çevirmek.
Bilgisayarı sadece İKV için kullanmıyorum ki. Bu bir saatten fazla zaman alır. Ben oyuna günde bir saat girmiyorum....
la oyunda günde 1 saat girmiyorsunda neden her konuda bilir kişi tavırlarla her konuya yorum atıyorsun? Bu konuya bile 5 6 post atmışsın yarısı tek kelimelik yazılardan oluşuyor. Yeminle forumda senin gibi tonla işsiz yetki alacam diye yırtınan cok kişi var herhangi bir yetkilide birşey yapmıyor ona şaşıyorum.
Sonra ben böyle dedim diye benim postumu silerler sizin gibi boş beleş kişilerin attıgı hmm ok kesinlikle vs gibi yorumlarınıza kimse bişey demez.
Sırf post kasacam diye milletin oyundaki hata konularını kopyalayıp yapıştırıyorsunuz sufi israfsınız
Kullanıcı avatarı
Imcomeback
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rise of Abyss

Mesaj gönderen Imcomeback »

Win 10 da holde oynayamiyordum fakat Karakoyde stabil calisiyor.Bende problem yok farkli bir problem seninki tahminimce.
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

PerfectStorm yazdı: 09 Mar 2018 19:43
TOLGARDA yazdı: 08 Mar 2018 20:28
diltemiz yazdı: 08 Mar 2018 20:26
TOLGARDA yazdı: 08 Mar 2018 20:22
diltemiz yazdı: 08 Mar 2018 20:02

Windows10 mu kullanıyorsun ?
evet
Tamam çözümü işletim sistemini eski sisteme çevirmek.
Bilgisayarı sadece İKV için kullanmıyorum ki. Bu bir saatten fazla zaman alır. Ben oyuna günde bir saat girmiyorum....
la oyunda günde 1 saat girmiyorsunda neden her konuda bilir kişi tavırlarla her konuya yorum atıyorsun? Bu konuya bile 5 6 post atmışsın yarısı tek kelimelik yazılardan oluşuyor. Yeminle forumda senin gibi tonla işsiz yetki alacam diye yırtınan cok kişi var herhangi bir yetkilide birşey yapmıyor ona şaşıyorum.
Sonra ben böyle dedim diye benim postumu silerler sizin gibi boş beleş kişilerin attıgı hmm ok kesinlikle vs gibi yorumlarınıza kimse bişey demez.
Sırf post kasacam diye milletin oyundaki hata konularını kopyalayıp yapıştırıyorsunuz sufi israfsınız
Yetkiyle falan bir işim yok. Yetki buradan değil denetmen başvurusuyla alınıyor. Sadece 1 saat girdiğimde onu da doğru düzgün oynayabilmek istiyorum. Ne yani çok girenin daha çok mu hakkı oluyor. Yazdığımız yazılar bir şeyi tespit etme yolunda yapılmaya çalışan üretici yorumlar aslında. Win 10 mu kullanıyorsun sorusuna evet deyip kısa kesmek yanlış mı yani. Paragraflar da dizebilirdim o soruya ama evet demek yeterli.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön