SİZCE PARLATMALIMIYIM ?
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: SİZCE PARLATMALIMIYIM ?
Parlatmana Gerek Yok Çöp Oldular Zaten Karaköyde Gruplara Girerek Level İtem Alır Bölgenin Keyfini Çıkarırsın.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy of War
Acelen yoksa parlatma derim onu parlatacagina plus al karakoyde gruplarda takilarak yaratik kes oyunun zevkinide cikartmis oolursun saten 55 e kadar pluslu rahat kasarsin zaten o arada item falan alirsin akceni n plusa yatir kardesim
- egoSTAR
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: EminönüGuards
Silah parlatma şuan için yeni silahlar için düşünmelisin. Diğerleri 15 k vuruyoken sen 10 k vur ne olacak bi saniye geç ölsün parlatma cebinde kalsın 1 haftaya 59 sun zaten

parlatma
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Sıfır kelvin asa dısında hicbirsey parlatmana gerek yok dostum 2000 akçen boşa gitmesin.

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
aslinda dolu sunucular da sıkıntı, 20 kisi bir kenanin etrafinda boss kacirarak ilk kesmeye calisacakbenibanladilar yazdı: ↑25 Şub 2018 17:53 çemberlitaş açık bölge oldu.
parlatmadanda girebilirsin artık diye düşünüyorum.
itemsiz tılsımsız kişilerin önü açıldı artık.
tek problem eğer boş bir sunucuda oynarsan sıkıntı yaşarsın.
- egoSTAR
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: EminönüGuards
arkadaşlar siz yanlış anlamışsınız açık bölge olan sığınak migrat ve çemberlitaş bölgelerinden item düşmeyecektir.noctiluca yazdı: ↑26 Şub 2018 00:23aslinda dolu sunucular da sıkıntı, 20 kisi bir kenanin etrafinda boss kacirarak ilk kesmeye calisacakbenibanladilar yazdı: ↑25 Şub 2018 17:53 çemberlitaş açık bölge oldu.
tek problem eğer boş bir sunucuda oynarsan sıkıntı yaşarsın.![]()

Karaköy bölgesinde en fazla 15 günde 59 seviyeye ulaşmış olacaksın zaten. Hal böyle olunca, 49 seviye itemler, 59 seviyede "0" etki göstereceğinden dolayı Karaköy bölgesi silahları dışında ki silahları parlatmanı önermiyorum. "Parlatmalık silah alınır." düşüncesindeysen ve nostalji olsun diye de oyunda ki tüm parlayabilen silahları parlatmak istiyorsan, o zaman parlatmanda bir sakınca yok diyebilirim.

-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehr İ İstanbul
beyler çemberlitaş için bilemiyorum ama sığnaklara girdik çanta falan atmadı düşünen adam bizde çıkıp gurup bölgesinden girdik tekrar 3 e böldük gurubu.. sonuç olarak çemberlide sanmıyorum çanta atacağını gaffarın falannoctiluca yazdı: ↑26 Şub 2018 00:23aslinda dolu sunucular da sıkıntı, 20 kisi bir kenanin etrafinda boss kacirarak ilk kesmeye calisacakbenibanladilar yazdı: ↑25 Şub 2018 17:53 çemberlitaş açık bölge oldu.
tek problem eğer boş bir sunucuda oynarsan sıkıntı yaşarsın.![]()