Ben sanıyordum ki normal yaratıklardan çok nadir de olsa düşme ihtimali var. Böyle çok saçma olmuş. Bence düzenleme yapılmalı.
Ekip grup bölgesi yapmaktan normal bölgenin nasıl yapıldığını unutmuş herhalde.
Nadide ve Şaheserlerin açık bölgede patrondan düşmesi ne kadar mantıklı?
Re: Nadide ve Şaheserlerin açık bölgede patrondan düşmesi ne kadar mantıklı?
Sanırım o açık bölgelerde amaç sadece oyuncuların rahat görev yapabilmesi olarak düşünülmüş. Yani yüksek ihtimalle nadideleri ve şaheserleri gözardı etmişler.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Durum tamamen böyle, 2-3 günden sonra soğuma başlıyor maalesef
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: B E Y
Kesinlikle katılıyorum dostum. Önerdiğin sistem oldukça mantıklı değerlendirilirse güzel olur.makmeden yazdı: ↑24 Şub 2018 22:50 Cidden bu ne kadar mantıklı? İlk vuran gruba açık bölge patronunun eşya atması kadar saçma bir şey olamaz. Bu sistem tamamen değiştirilmeli.
1. önerdiğim sistemde, örneğin patronun hiddet kazandığı 50 kişi var. Şifacının çemberinden, savaşçının narasından, vuruşundan, büyücünün büyülerinden vs vs.
Şans sistemi burada yine devreye girip 50 kişiden 5 kişiye veya 10 kişiye torba atmalı. Bu sayede kaçırmalarında bir nebze önüne geçilmiş olacaktır.
2. sistemde ise yine nadide ve şaheser reçeteleri belirli NPClerde satılabilir. Örneğin Agop, Demirci Dilek, Demirci Rüstem vs.
Mevcut sistem ortalığı çok karıştıracak ve Arz Lodos çekişmesi değil daha farklı durumlar ortaya çıkacaktır. 3 canda Nara atıp kaçıranlar her zaman mevcut olacaktır. Kimse saatlerce verdiği emeğin kendini troll sanan bir tane lise akıllı çocuk yüzünden heba olmasını istemez. Şimdi 2 arkadaş gelip açık bölge istiyordunuz ne oldu? demesin. Bunu demeden önce 49 level ve öncesi patron yaratıklarda durum nasılmış onu öğrensin.
Grup bölgesi şans ve torba sistemi açık bir bölgeye entegre edilemez. Bu İstanbul Kıyamet Vakti'ne terstir. Her şeyi tekelleştirir ve büyük bir kaos ortamı yaratır. İstenen ortam klan savaşlarının olduğu ortamdır. Patronu 3 canda kaçıranların olduğu ortam değil.
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Sonuna kadar haklısın.Serinplay yazdı: ↑24 Şub 2018 23:07 Keşke değiştirseler ama sanmıyorum.Şu an büyük loncaların işine yarıyor bu ortam.
1.madde : Kesinlikle olmalı ve yapması çok zor bir şey olmasa gerek.Hem yardımlaşma bir nebze artar çünkü maalesef "banane bana düşmeyecek neden vurayım" kafasında olan çok kişi var.Onlarda en çok hasarı ben vereyim de bir şeyler düşsün diye vuracaklardır.Hani bir boss'u da sürekli kesip dururken paylaşmakta zor.
2.madde : Bunu yapacaklarını sanmıyorum zaten bu bence olmamalı.
3.Ben haritada daha çok boss olmasını beklerdim.Bunlar ufak bosslar ve haritada rastgele yerlerde rastgele zamanlarda çıkacaklar.Ve şansa bağlı reçete atacaklar.Harita çok büyük olacak dedikleri için çok sayıda boss bekliyordum.
4.Hiçbiri olmuyorsa en azından şu hiddet olayını sadece ilk vuran grup için yapsınlar.Dışardan atılan naralar hiddet yaratmasa.
5.Açık bölge istedik evet geldi ama bu bölgede kolay kolay bireysel takılamazsınız.Hadi gruplaşıp belli görevleri yaptınız ama ya bosslar ? Olay zaten bosslarda ama bir kaç tane boss var.Bari bu bossların grup bölgesinde olan versiyonu olsaydı da yine grup bölgesine girip kesseydik.En azından kesseydik yani.Grup bölgesi yok diye sevinelim mi yoksa işler grup bölgesinden daha da zorlaştığı için üzülelim mi ? Her yer kaos.
Hani Gorgar demişti ya "dehşete düştün değil mi?" aklıma o yazı geldi.Açıkçası bölge güzel , ilk girdiğimde çok beğendim.Ama üzerinde düşündükçe soğudum ve uğraşasım gelmedi.Yine de ellerine sağlık güzel bir bölge yapmışlar sadece bazı şeyler biraz oyuncuya eziyet eder tarzda.Değiştirme şansları var ama bu yazılanlara kulak verirler mi ? Bekleyip göreceğiz.
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Fıerce
+1makmeden yazdı: ↑24 Şub 2018 22:50 Cidden bu ne kadar mantıklı? İlk vuran gruba açık bölge patronunun eşya atması kadar saçma bir şey olamaz. Bu sistem tamamen değiştirilmeli.
1. önerdiğim sistemde, örneğin patronun hiddet kazandığı 50 kişi var. Şifacının çemberinden, savaşçının narasından, vuruşundan, büyücünün büyülerinden vs vs.
Şans sistemi burada yine devreye girip 50 kişiden 5 kişiye veya 10 kişiye torba atmalı. Bu sayede kaçırmalarında bir nebze önüne geçilmiş olacaktır.
2. sistemde ise yine nadide ve şaheser reçeteleri belirli NPClerde satılabilir. Örneğin Agop, Demirci Dilek, Demirci Rüstem vs.
Mevcut sistem ortalığı çok karıştıracak ve Arz Lodos çekişmesi değil daha farklı durumlar ortaya çıkacaktır. 3 canda Nara atıp kaçıranlar her zaman mevcut olacaktır. Kimse saatlerce verdiği emeğin kendini troll sanan bir tane lise akıllı çocuk yüzünden heba olmasını istemez. Şimdi 2 arkadaş gelip açık bölge istiyordunuz ne oldu? demesin. Bunu demeden önce 49 level ve öncesi patron yaratıklarda durum nasılmış onu öğrensin.
Grup bölgesi şans ve torba sistemi açık bir bölgeye entegre edilemez. Bu İstanbul Kıyamet Vakti'ne terstir. Her şeyi tekelleştirir ve büyük bir kaos ortamı yaratır. İstenen ortam klan savaşlarının olduğu ortamdır. Patronu 3 canda kaçıranların olduğu ortam değil.
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
-
hanniballllll
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
yapılması gereken tek şey büyük bossların sadece görev için kesilmesi ve küçük bir hediye verilmesi
nadide şaheser efsunların tamamen şansa bağlı olarak 55. seviye üstü yaratıklardan düşmesi
herkes özgürce kendi başına yada grup halinde kasarak item düşürmeye çalışsın ve item ticareti açık olsun nadideler satıla bilsin
ve bölge gelmeden benim açtığım bi konu vardı 3 4 efsunlu itemler ve farklı değerlerde yani 671 max hasar bi başkasına 730 max hasar olarak düşsün bunu yapın artık ALLAH RIZASI İÇİN.
nadide şaheser efsunların tamamen şansa bağlı olarak 55. seviye üstü yaratıklardan düşmesi
herkes özgürce kendi başına yada grup halinde kasarak item düşürmeye çalışsın ve item ticareti açık olsun nadideler satıla bilsin
ve bölge gelmeden benim açtığım bi konu vardı 3 4 efsunlu itemler ve farklı değerlerde yani 671 max hasar bi başkasına 730 max hasar olarak düşsün bunu yapın artık ALLAH RIZASI İÇİN.
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
Kardeş neresi mantıklı allah için sonra hakirin cevresinde 50 tane afk karakter hiddet bırakıp item alma olasılığı için.KafkasBeyi yazdı: ↑25 Şub 2018 13:09Kesinlikle katılıyorum dostum. Önerdiğin sistem oldukça mantıklı değerlendirilirse güzel olur.makmeden yazdı: ↑24 Şub 2018 22:50 Cidden bu ne kadar mantıklı? İlk vuran gruba açık bölge patronunun eşya atması kadar saçma bir şey olamaz. Bu sistem tamamen değiştirilmeli.
Itemi hiddete bağlamak çıkmaz sokak.
Itemi ilk vuran grubun alması bizim oyun mekanikleri ile en doğal ve doğru olanı.
Düşünsenize normal sürüme geçtiklerinde Hakir’i kesmeye gidiyorsunuz canını saatlerce indirmeye çalışıyorsunuz ama dengesizin biri gelip ordan bossu kaçırıyor. Monitörü kırarım yeminle. Bence de değiştirilmesi gereken bir sistem.
- KafkasBeyi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: B E Y
yavuzlarbey yazdı: ↑25 Şub 2018 13:31Kardeş neresi mantıklı allah için sonra hakirin cevresinde 50 tane afk karakter hiddet bırakıp item alma olasılığı için.KafkasBeyi yazdı: ↑25 Şub 2018 13:09Kesinlikle katılıyorum dostum. Önerdiğin sistem oldukça mantıklı değerlendirilirse güzel olur.makmeden yazdı: ↑24 Şub 2018 22:50 Cidden bu ne kadar mantıklı? İlk vuran gruba açık bölge patronunun eşya atması kadar saçma bir şey olamaz. Bu sistem tamamen değiştirilmeli.
Itemi hiddete bağlamak çıkmaz sokak.
Itemi ilk vuran grubun alması bizim oyun mekanikleri ile en doğal ve doğru olanı.
Dostum itemi ilk vuran grup alması lazım ona eyvallah onda bir sıkıntı yok zaten.
Asıl mesele ilk kendi grubu vurmadı diye kesimi sabote edenler, boss kesilmesin diye her türlü çirkefliği yapanlar. Bu soruna istinaden orada kesimde bulunan herkes eşit oranda şanslı olursa kaos önlenebilir. Çünkü kime düşeceği şans faktörüne bağlı olacağından daha bir bütünlük sağlanabilir gibi geliyor.
oOoKafKaSBeYioOO