24 Şubat 2018 Büyük Hakir Kesimi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Re: 24 Şubat 2018 Büyük Hakir Kesimi (Tek Konu)

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Damir yazdı: 24 Şub 2018 05:04 Şu kesimden umacağınız şey item değil tecrübe olmalıdır. Birkaç güne silinecek bir karakter için ne ks atmaya gerek vardır, ne kaçırmaya, ne de oyunbozanlık yapmaya. Bu konu üstte kalsın. Yılan hikayesine dönüştürmeye gerek yok, düzenli bir iletişim ve planlamayla bu kesimin üstesinden gelinir.
Bence daha çok kıskançlık var. Biz ilk gün makineyi keserken 70 canda bir tank nara ile kaçırmayı başardı ve bütün heves kursağımızda kaldı demem o ki insanlar bazı şeyleri izleyerek yada yardım ederek öğreneceğine tam tersine engel olarak karşı çıkıyor ve bunun tek sebebi aşırı KISKANÇLIK ilk kesme hevesi sanki ilk o keserse tüm sunucular ona minnettar olacak.
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

OZHANBEY yazdı: 24 Şub 2018 05:20
Damir yazdı: 24 Şub 2018 05:04 Şu kesimden umacağınız şey item değil tecrübe olmalıdır. Birkaç güne silinecek bir karakter için ne ks atmaya gerek vardır, ne kaçırmaya, ne de oyunbozanlık yapmaya. Bu konu üstte kalsın. Yılan hikayesine dönüştürmeye gerek yok, düzenli bir iletişim ve planlamayla bu kesimin üstesinden gelinir.
Bence daha çok kıskançlık var. Biz ilk gün makineyi keserken 70 canda bir tank nara ile kaçırmayı başardı ve bütün heves kursağımızda kaldı demem o ki insanlar bazı şeyleri izleyerek yada yardım ederek öğreneceğine tam tersine engel olarak karşı çıkıyor ve bunun tek sebebi aşırı KISKANÇLIK ilk kesme hevesi sanki ilk o keserse tüm sunucular ona minnettar olacak.
İşte böyle bir kitle ile oynamak zorundayız. Yapacak bir şey yok. Aşırı hırs kime ne kazandırıyor bilmiyorum ama cidden çoluk çocukla oynadığımız bir gerçek.
Resim
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Bazı facebook sayfa-grup ları incelediğimde kimlerle oynadığımı muhattap olduğumu görünce zaten hayal kırıklığı yaşıyorum 😊 13 yaşındaki çocuğun oyunda herkese tehditler küfürler yağdırdığını görevlere musallat olduğunu ks attığını gördüm . Yanlış anlamasın kimse yaş önemli değil önemli olan olgun saygılı ve anlayışlı olmaktır sizler böyle olduktan sonra zaten kimse yaşınızı önemsemez yada küçümsemez.
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

turkoxHAMSTER yazdı: 24 Şub 2018 02:55 Evet arkadaşlar anladık ki testin bitmesi için Hakir'i kesmemiz gerekiyor. Bugün 50-60 kişi toplandık ve Hakir'in canını baya azalttık fakat menzil dışından vuran bazı arkadaşlar sağolsun Hakir kaçtı.

Ben bu konu altında organize olabileceğimizi düşünüyorum. Bugün Cumartesi yani en büyük kalabalığın bu akşam toplanacağına inanıyorum. Bugün saat 20.00'da toplanıp gece 00.00'a kadar bu işi halledebileceğimizi düşünüyorum.

Konu altında tecrübeli arkadaşlar düşüncelerini paylaşsınlar ve ortak bir noktaya burda varalım. Çünkü oyunda konuşma penceresinde herkes bir şey söylüyor fakat organizasyon yapılamıyor.

Herkesten isteğim, oyunda olup da foruma girmeyenlere bu mevzuyu duyurmanız.

Herkes tamam ise ben kendi aklımdaki düşüncemi paylaşıyorum:

1) Hakir'i kesmenin zor olmasının sebebi etrafındaki slotlar. Buna çözüm olarak Hakir ekibinin yanında 1 veya 2 grup Elektrikçi ve Çemberci büyüler ve 1 er tane şifacıdan oluşan bir ekibin sürekli slotları temizlemesi.

2) Hakir'i Gustav tarafından kesmek zor çünkü menzili çok uzun değil, küçük bir alanda menzilde kalmamız çok zor bu yüzden arka tarafa geçmemiz gerekiyor.

3) Tank ve şifacı sayısı sunucuda yetersiz. Her grupta en az 1 adet şifacı ve ana hiddet grubunda tank olması gerekiyor. Gönüllü arkadaşlara ihtiyacımız var.

Benim şimdilik paylaşımlarım bu yönde. Yarın 20.00'a kadar burada bütün organizasyonu yapıp şu işi halletmemiz gerekiyor. Şimdiden iyi eğlenceler.
Öncelikle DİSCORD üzerinden kanal açıp organizasyonu yapman gerekir , koordineli kesim için yazma ile uğraşmadan direk sesli iletişim halinde olmalıyız. Ben TANK açıp akşam desteğe gelirim. Öncesinde holde bir kaç TANK tılsımı düşürmem gerek :grin:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Dün Elwinge rezil olduk beyler bu gun tank geliyorum keselim su hakiri
Resim
Kullanıcı avatarı
cagatay81
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen cagatay81 »

Şifacı geleyim bende
...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Kayihan yazdı: 24 Şub 2018 02:58 Hersey tamam organizasyon guzelde testin bitmesiyle hakirin oldurulmesinin nasi bi alaksi var test sunucu su hata bildirimleri yapmak icindir hakiri kesince biter degil
Tamam da bölgedeki her şeyin test edilebilmesi için Hakir görevinin yapılması gerekiyor.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Turko hocam sen şu görev listesini paylaşabilirmisin 55 olmuştun galiba liste halinde paylaşırsan seviniriz
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

Akşam orda olucam tankımla /fDozerkuvvet ;)
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

Herkes sirkecide örste toplansın

“Genel Etkileşim” sayfasına dön