Büyük Bir Sorun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy of War

Re: Büyük Bir Sorun

Mesaj gönderen Kayihan »

JudgmentDay yazdı: 24 Şub 2018 03:36 İkv oyuncularının (özellikle eski kitlenin) çoğu, oyunu grup bölgelerindeki şans faktörü yüzünden bıraktılar.Şimdi ise siz(yapımcılar) dalga geçer gibi Açık haritayı grup bölgesi sistemine göre bosslar koymuşsunuz.Şimdi o boss o itemleri verdiği sürece oyunu oynayan eski kitlenin geri döneceğini sanıyorsanız oyuna çok yanılıyorsunuz.Sadece 59 yapar.Bakarlar esas itemler yine şans faktörüne dayalı bırakırlar oyunu yine tıpkı benim yapacağım gibi.Bu sistem ticaretide etkisiz kılıyor,Sarı renkli eşyaların çıkması için verilen emeği de. 7 8 yıldır Yeraltı tarzı bir eklenti gelmiyor burası(karaköy) dahil.Emeğe verilen önem yine sıfır.
Ki benim tahminim suan disardksi boss larin cogu mor item veriyor turuncu şaheserleri eklenti paketinde karakoyun icindee grup bolgesi olacagini dusunuyorum kesinlikle
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Kayihan yazdı: 24 Şub 2018 03:05 Her zaman diyorum ikv oyuncularinin bir kismi armut piş agzima dus havasinda
Kardesim 1 gunde o boss u kesmek zorunda degilsin oyunun zevkini cikartabilirsin saglam 2 3 rane grup kurup sira sira her grub icin kesim yapabilirsin bu sistem hem oyuncularin kaynasmasi icin de harika bisey zoru gorunce hemen korkmayin oynayin oyunu karakoy orda bekliyor zevkini cikart hikayeyi okuyarsk yavas yavas yap hersey birden olmaz kardesim benim saygilar....:)
Ben 1 günde bossu kesmem veya hemen üstümü dizmem lazım diye bir şey demedim. Bu sistem yüzünden çıkacak olayları söyledim nacizade. Ben karaköyü derindeki sır gibi bi eklenti paketi sandım. Sarı ,mavi,mor(nadide ama reçetelerden üretilen ve grup bölgelerinden düşen bir kaç parça) ve sadece şaheser asalar olcak sandım. Şimdi yaptıkları sistem kadim hidradan ejder asa düşmesi gibi bu hiç hoş değil ve bunun yüzünden millet birbrini keser ve burası açık bölge. Oyunda sizde gayet iyi biliyorsunuz bencil ve egolu insanlar yüzünden tek başına oynayan adamlara veya 3-4 arkadaşı olan kişilere fırsat verceklerini sanmıyorum.
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

ejedrogl yazdı: 24 Şub 2018 04:05
Kayihan yazdı: 24 Şub 2018 03:05 Her zaman diyorum ikv oyuncularinin bir kismi armut piş agzima dus havasinda
Kardesim 1 gunde o boss u kesmek zorunda degilsin oyunun zevkini cikartabilirsin saglam 2 3 rane grup kurup sira sira her grub icin kesim yapabilirsin bu sistem hem oyuncularin kaynasmasi icin de harika bisey zoru gorunce hemen korkmayin oynayin oyunu karakoy orda bekliyor zevkini cikart hikayeyi okuyarsk yavas yavas yap hersey birden olmaz kardesim benim saygilar....:)
Ben 1 günde bossu kesmem veya hemen üstümü dizmem lazım diye bir şey demedim. Bu sistem yüzünden çıkacak olayları söyledim nacizade. Ben karaköyü derindeki sır gibi bi eklenti paketi sandım. Sarı ,mavi,mor(nadide ama reçetelerden üretilen ve grup bölgelerinden düşen bir kaç parça) ve sadece şaheser asalar olcak sandım. Şimdi yaptıkları sistem kadim hidradan ejder asa düşmesi gibi bu hiç hoş değil ve bunun yüzünden millet birbrini keser ve burası açık bölge. Oyunda sizde gayet iyi biliyorsunuz bencil ve egolu insanlar yüzünden tek başına oynayan adamlara veya 3-4 arkadaşı olan kişilere fırsat verceklerini sanmıyorum.
Oyunda herkesin birbirini kesmesi arz ve lodos ruhunu çoo kuvvetlendiricektir buda oyuna ayri bi zevk katar eskiden olduğu gibi kisiden kisiyede bu dusunce degisebilie tabii ki
:* Academy Of War

“Genel Etkileşim” sayfasına dön