Büyük Bir Sorun
Büyük Bir Sorun
Merhaba arkadaşlar bir şeyden bahsetmek istiyorum şimdiden okuyan herkese teşekkürler. Bu karaköy bildiğin Grup Bölgesinin,Açık bölgesi olmuş malesef neden mi? Hemen anlatıyorum bugün kesilen bosslardan namı değer "nadide" bana göre "şaheserden" hiçbir farkı olmayan eşyalar düşüyor ve burası "açık bölge" noluyoruz. Bunun yüzünden bir item için çıkabilecek kargaşadan,kaostan,savaştan farkında mısınız? Bu hiç hoş değil bana göre düşünsenize siz tam bossu keseceksiniz gelecek biri canı 25 30 da alıp bossu kaçıracak sadece bir item için o kazanmasın diye alın bugün büyük büyücüyü canı 50 60 da kaç defa kaçırdılar daha şimdiden başladılar. Birde tam sürüme gecince ne olacak bu olay gerçekten çok sıkıntılı burası açık bölge .Millet çıldıracak acilen bunun düzeltilmesi lazım o nadide itemlerin bosstan düşmemesi lazım aksi taktirde millet birbirni yicek ilk benim grubum, ilk sen vurdun, ilk o vurdu,dur kaçırma gibi olaylar çok yaşancak malesef. Millet üstünü dizmek için birbirne yicek, diyeceksiniz reçeteleri düşüyor ama bütün setleri nasıl üretelim mecbur bosstan düşmesini bekliycez tabi bizlere fırsat kalırsa. Ya da bu bossları özel odalara koyacaklar sırayla gruplar kesip çıkacak yoksa öbür türlü çok zor arkadaşlar. Benim için çok sıkıntılı bi durum bilmem siz ne düşünürsünüz?
Re: Büyük Bir Sorun
Oyunu bunca zamana kadar kolay oynadık. Tılsım zorluğu dışında onuda atlattık.
Birkaç canlı yayın izledim bölgenin zorlu olması gayet güzel. Hemde item sistemi süper olmuş. Tek düze gitmiyor kim nasıl kombinasyonlu üst dizerse oyun daha güzel hale gelecek.
Dediğin gibi kaçıranlar olacaktır. Unutmamak lazım Arz ve Lodos boss için kapışmayacak elektrik y2 sekerse savaş başlar. Kaos ortamı zevkli olur.
Birkaç canlı yayın izledim bölgenin zorlu olması gayet güzel. Hemde item sistemi süper olmuş. Tek düze gitmiyor kim nasıl kombinasyonlu üst dizerse oyun daha güzel hale gelecek.
Dediğin gibi kaçıranlar olacaktır. Unutmamak lazım Arz ve Lodos boss için kapışmayacak elektrik y2 sekerse savaş başlar. Kaos ortamı zevkli olur.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Hocam eskiden de kadim gorevi sirasinda bu kaos oluşuyordu oyunun temeli bu, alismaya calisacagiz
Bu öyle bir şey değil usta.Kadim hidra kesince görevlik pençe veriyordu sadece. Bu bosslar bildiğin gaffar gibi item atıyor hadi anlaştın ilk gruba izin verdin adamlar kesti itemini aldı sonra sana tekrar fırsat verceği ne malum oyunda "mafya tipli" oyuncu cok bunların fırsat verceğini hiç sanmıyorum.
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ne güzel işte üretmekle uğraşmayacağız düşürmeye çalışacağız. Oturduğumuz yerden paramızla maden alıp üretim
yaparsak hiçbir tadı olmaz.
yaparsak hiçbir tadı olmaz.

Bunu daha öncede dile getirdim. Bu gibi olayların önüne geçmenin tek yolu, boss, ilk vuran grup hariç belli bir alandaki herkese tek atacak. Aynı iflis gibi.
Everything is about math just math
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Her zaman diyorum ikv oyuncularinin bir kismi armut piş agzima dus havasinda
Kardesim 1 gunde o boss u kesmek zorunda degilsin oyunun zevkini cikartabilirsin saglam 2 3 rane grup kurup sira sira her grub icin kesim yapabilirsin bu sistem hem oyuncularin kaynasmasi icin de harika bisey zoru gorunce hemen korkmayin oynayin oyunu karakoy orda bekliyor zevkini cikart hikayeyi okuyarsk yavas yavas yap hersey birden olmaz kardesim benim saygilar....
Kardesim 1 gunde o boss u kesmek zorunda degilsin oyunun zevkini cikartabilirsin saglam 2 3 rane grup kurup sira sira her grub icin kesim yapabilirsin bu sistem hem oyuncularin kaynasmasi icin de harika bisey zoru gorunce hemen korkmayin oynayin oyunu karakoy orda bekliyor zevkini cikart hikayeyi okuyarsk yavas yavas yap hersey birden olmaz kardesim benim saygilar....
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı

+10000
Şahsen bende böyle birşey bekliyordum. Yapılan düzenlemeler, gelen açık harita, güncelleme adına her şey on numara olmuş. Tek olmayan şey bence bu bahsettiğin olay.
Etrafındaki slotlar içinde onları öne çekip Hakir'i tek bırakarak sorun çözülebilirdi. Yardımsa al sana yardım. Hakire kadar destek grup. Sonrası tek grup tarzı. Kısacası yapılmak istense yapılabilcek bişey.
- JudgmentDay
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İnstructive
İkv oyuncularının (özellikle eski kitlenin) çoğu, oyunu grup bölgelerindeki şans faktörü yüzünden bıraktılar.Şimdi ise siz(yapımcılar) dalga geçer gibi Açık haritayı grup bölgesi sistemine göre bosslar koymuşsunuz.Şimdi o boss o itemleri verdiği sürece oyunu oynayan eski kitlenin geri döneceğini sanıyorsanız oyuna çok yanılıyorsunuz.Sadece 59 yapar.Bakarlar esas itemler yine şans faktörüne dayalı bırakırlar oyunu yine tıpkı benim yapacağım gibi.Bu sistem ticaretide etkisiz kılıyor,Sarı renkli eşyaların çıkması için verilen emeği de. 7 8 yıldır Yeraltı tarzı bir eklenti gelmiyor burası(karaköy) dahil.Emeğe verilen önem yine sıfır.