Hakir bizi FAKIR etti
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: Hakir bizi FAKIR etti
Hakir’e tank lazim evet ancak Tank’ın Hakir gorevini almasi için yapmasi gereken gorevleri nasil yapacak, klan savaşlarında gucluler evet ama gorev ve exp kasma bakimindan savaşçılara hep üzümlüsümdur
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Onlara cevap veriyorum. "Penisilin nerede? Tırtıllar Nerede? Bombacı Hangisi?" gibi soruları kastediyorum.movie yazdı: ↑23 Şub 2018 23:30Neyin nerede olduğu bazı görevlerde yazmıyor bulman gerekiyor.HollyShit yazdı: ↑23 Şub 2018 22:52 Bu tarz görevler (Kadim, Dev Ana, vb..) genellikle "Ben kazanayım." modundaki insanları cezbediyor.
Sunucuda da gördüm. O kadar ballandıra ballandıra anlattınız ki insanlar düşecek şaheserler ilk bende olsun demeye başladı.
Dolayısıyla siz ne kadar koordine de olsanız o şef ke-sil-mez. Amacım motivasyon bozmak değil ama nerede olduğumuzu da unutmayalım.
Şunu da eklemek istiyorum ki; Bir çok şef kestik beta sunucularında. Kraliçe Tırtıl, Büyük Büyücü falan. Her seferinde ilk kesen grup koşa koşa kaçmaya devam etti. Dolayısıyla sonrasındaki insanlar yeni görevleri alamadı ve Hakir gibi şeflerin görevlerinden geri kaldı.
Ya sözünüzde durun insanlar size yardım ettikten sonra siz de onlara yardım edin ya da bu işlere hiç girmeyin. Bırakın komple beta bitsin, tam sürümde loncanızla kesiyorsanız kesin.
Son olarak bölge kanalında "Şu nerede, bu nereden düşer?" gibi soruları sormaktan vazgeçin. Bütün görevlerin açıklamalarında neyin, nereden düştüğü ve nerede olduğu zaten yazıyor. "Şunu kesemiyoruz çok insan var." diyorsunuz. Haritayı bi' dolaşın.
O yaratıklardan bir sürü dolu (Tüneller hariç.).
Zaten görevden göreve giderken tüm NPC'lere tıklayarak giderseniz bulamama gibi bir ihtimaliniz yok.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Tüm NPC'lerin yerini bilmiyoruz kiHollyShit yazdı: ↑23 Şub 2018 23:36Onlara cevap veriyorum. "Penisilin nerede? Tırtıllar Nerede? Bombacı Hangisi?" gibi soruları kastediyorum.movie yazdı: ↑23 Şub 2018 23:30Neyin nerede olduğu bazı görevlerde yazmıyor bulman gerekiyor.HollyShit yazdı: ↑23 Şub 2018 22:52 Bu tarz görevler (Kadim, Dev Ana, vb..) genellikle "Ben kazanayım." modundaki insanları cezbediyor.
Sunucuda da gördüm. O kadar ballandıra ballandıra anlattınız ki insanlar düşecek şaheserler ilk bende olsun demeye başladı.
Dolayısıyla siz ne kadar koordine de olsanız o şef ke-sil-mez. Amacım motivasyon bozmak değil ama nerede olduğumuzu da unutmayalım.
Şunu da eklemek istiyorum ki; Bir çok şef kestik beta sunucularında. Kraliçe Tırtıl, Büyük Büyücü falan. Her seferinde ilk kesen grup koşa koşa kaçmaya devam etti. Dolayısıyla sonrasındaki insanlar yeni görevleri alamadı ve Hakir gibi şeflerin görevlerinden geri kaldı.
Ya sözünüzde durun insanlar size yardım ettikten sonra siz de onlara yardım edin ya da bu işlere hiç girmeyin. Bırakın komple beta bitsin, tam sürümde loncanızla kesiyorsanız kesin.
Son olarak bölge kanalında "Şu nerede, bu nereden düşer?" gibi soruları sormaktan vazgeçin. Bütün görevlerin açıklamalarında neyin, nereden düştüğü ve nerede olduğu zaten yazıyor. "Şunu kesemiyoruz çok insan var." diyorsunuz. Haritayı bi' dolaşın.
O yaratıklardan bir sürü dolu (Tüneller hariç.).
Zaten görevden göreve giderken tüm NPC'lere tıklayarak giderseniz bulamama gibi bir ihtimaliniz yok.
Everything is about math just math