KARAKÖY KLANLARARASI ATEŞKES

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: KARAKÖY KLANLARARASI ATEŞKES

Mesaj gönderen KRoNicK »

Bu oyunun amacı kültürü klan savaşları boss kesmek madem üretim vs yani bu bir zincirin halkası,şimdi böyle bir anlaşma olursa saçma olur tabi oyun içinde tam boss keseceğimiz sırada düşman klan kesip rahatsız edip sinir de edebilir ama oyunun kültürü bu yani
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

KRoNicK yazdı: 20 Şub 2018 11:18 Bu oyunun amacı kültürü klan savaşları boss kesmek madem üretim vs yani bu bir zincirin halkası,şimdi böyle bir anlaşma olursa saçma olur tabi oyun içinde tam boss keseceğimiz sırada düşman klan kesip rahatsız edip sinir de edebilir ama oyunun kültürü bu yani

Oyunun ilk başlarında tarafız ol kafan rahat olsun hiç değilse, Karaköyü çözmüş oluruz ondan sonrada zaten klanlı olup savaşırız :thinking_face:
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Cankurtarann »

Valla ne diyim benim niyetimde Karaköy Güncellemesi gelince hemen Karaköy'e girmek yok . 8 yıllık bir oyuncuyum daha Anahartalar Görevi'ni yaptım mı ? Bilmiyorum :') .
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

ok yaydan çıktı artık. yapacak bir şey yok. bu savaşlara ne sen son verebilirsin ne de ben son verebilirim. tavsiyem ya klansız ol ya da oyuna biraz ara ver. :D
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Bana bir skill atan arzı affetmem.
Resim
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Cankurtarann yazdı: 20 Şub 2018 11:27 Valla ne diyim benim niyetimde Karaköy Güncellemesi gelince hemen Karaköy'e girmek yok . 8 yıllık bir oyuncuyum daha Anahartalar Görevi'ni yaptım mı ? Bilmiyorum :') .

o kadar uzun zaman olmuş ki bende aynı yere taktım kafayı bu görevi yaptım mı ve hiç hatırlamıyorum npc'leri geziyorum görev vermiyor kalan 2 görev var biri huzursuzlugum diğeri kütük ':)
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Sonuçta bu bir rol yapma oyunu.Bu tür şeyler oyuncuların elinde.Ve büyük bir bölge olacağı söyleniyor.Ben şahsen yönetimin tek giriş yeri yaparak böyle basit bir hata yapacağını düşünmüyorum.Yani bir ruh taşı uçağın oraya bir ruh taşı Şarapçı'nın oraya koyulabilir.En azından girişler rahat olur ama sonuçta görev alınacak npc'ler aynı ve savaş kaçınılmaz.Klandan çık rahat et herkes için geçerli değil çünkü loncalar var.Görev yaparken genelde klanda olmak daha kolay grup bulmayı sağlıyor.Hole gidip insanlara yaratık keserken durdurma atan tipler orada da karşımıza çıkacaktır.Bunun klanda olma savaşmak ile alakası yok bu resmen kanser oyunculuktur.Heee o tipler bu işi yapmaktan anahtarlar görevini yapmaya zaman ayırmış mıdır bilemem ? Gerçi çeşit çeşit her klandan karakterleri var ve belki aramızda dolaşıyorlar bizde adamdan sayıyoruz haberimiz yok.Neyse bu arada bu kadar aceleci olmayın arkadaşlar zevk almaya bakın sonuçta belli bir süre sonra zaten görevler falan bitecek yine.Muhtemelen eşya üretmek için uzun bir süre oynarız.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

OZHANBEY yazdı: 20 Şub 2018 11:16 Herkes bi an önce 59 olmak isteyecek görevleri hemen yapmak isteyecek kimse savaşı düşünmez o yüzden sıkıntı olmayacaktır. Fakat gene arada çıkacak 1-2 tane çürük elma f4 çekerek sana görev yaptırmayacak falan.
İste tam da bu troll adamlari kastediyorum, karizma sifir olup loncasiz olup surekli f4 ceken y2 ve def23 ler 😄
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
hasanSONMEZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Paha Bicilmez

Mesaj gönderen hasanSONMEZ »

Sen bir fare keserken arkandan Def... tak yerdesin :) ne kaaaa zevki ne kaaa :)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

OZHANBEY yazdı: 20 Şub 2018 11:16 Herkes bi an önce 59 olmak isteyecek görevleri hemen yapmak isteyecek kimse savaşı düşünmez o yüzden sıkıntı olmayacaktır. Fakat gene arada çıkacak 1-2 tane çürük elma f4 çekerek sana görev yaptırmayacak falan.
Müdür kaldır ayaklarını :)
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön