KARAKÖY KLANLARARASI ATEŞKES
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: KARAKÖY KLANLARARASI ATEŞKES
Bu oyunun amacı kültürü klan savaşları boss kesmek madem üretim vs yani bu bir zincirin halkası,şimdi böyle bir anlaşma olursa saçma olur tabi oyun içinde tam boss keseceğimiz sırada düşman klan kesip rahatsız edip sinir de edebilir ama oyunun kültürü bu yani
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Oyunun ilk başlarında tarafız ol kafan rahat olsun hiç değilse, Karaköyü çözmüş oluruz ondan sonrada zaten klanlı olup savaşırız
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
Valla ne diyim benim niyetimde Karaköy Güncellemesi gelince hemen Karaköy'e girmek yok . 8 yıllık bir oyuncuyum daha Anahartalar Görevi'ni yaptım mı ? Bilmiyorum
.
ok yaydan çıktı artık. yapacak bir şey yok. bu savaşlara ne sen son verebilirsin ne de ben son verebilirim. tavsiyem ya klansız ol ya da oyuna biraz ara ver. 
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Cankurtarann yazdı: ↑20 Şub 2018 11:27 Valla ne diyim benim niyetimde Karaköy Güncellemesi gelince hemen Karaköy'e girmek yok . 8 yıllık bir oyuncuyum daha Anahartalar Görevi'ni yaptım mı ? Bilmiyorum.
o kadar uzun zaman olmuş ki bende aynı yere taktım kafayı bu görevi yaptım mı ve hiç hatırlamıyorum npc'leri geziyorum görev vermiyor kalan 2 görev var biri huzursuzlugum diğeri kütük
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Sonuçta bu bir rol yapma oyunu.Bu tür şeyler oyuncuların elinde.Ve büyük bir bölge olacağı söyleniyor.Ben şahsen yönetimin tek giriş yeri yaparak böyle basit bir hata yapacağını düşünmüyorum.Yani bir ruh taşı uçağın oraya bir ruh taşı Şarapçı'nın oraya koyulabilir.En azından girişler rahat olur ama sonuçta görev alınacak npc'ler aynı ve savaş kaçınılmaz.Klandan çık rahat et herkes için geçerli değil çünkü loncalar var.Görev yaparken genelde klanda olmak daha kolay grup bulmayı sağlıyor.Hole gidip insanlara yaratık keserken durdurma atan tipler orada da karşımıza çıkacaktır.Bunun klanda olma savaşmak ile alakası yok bu resmen kanser oyunculuktur.Heee o tipler bu işi yapmaktan anahtarlar görevini yapmaya zaman ayırmış mıdır bilemem ? Gerçi çeşit çeşit her klandan karakterleri var ve belki aramızda dolaşıyorlar bizde adamdan sayıyoruz haberimiz yok.Neyse bu arada bu kadar aceleci olmayın arkadaşlar zevk almaya bakın sonuçta belli bir süre sonra zaten görevler falan bitecek yine.Muhtemelen eşya üretmek için uzun bir süre oynarız.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
İste tam da bu troll adamlari kastediyorum, karizma sifir olup loncasiz olup surekli f4 ceken y2 ve def23 ler
- hasanSONMEZ
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Paha Bicilmez
Sen bir fare keserken arkandan Def... tak yerdesin
ne kaaaa zevki ne kaaa 
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Lonca: Kök Tengri