Bir Fikir Verin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bir Fikir Verin

Mesaj gönderen 0LIVERA »

yamgur yazdı: 15 Şub 2018 16:35 arkadaslar hol bölgesinde ne zaman kasamı acsam oyundan atıyor. Bu yüzden yaptıklarım:
oyunu silip tekrar indirip yükledim ama olmadı
grafikleri düşürdüm gene olmuyor
bu kasayı belii bölgelerde açıncamı böyle oluyor acaba
söylediklerimi ciddiye al ve uygula sorunsuz oyna.

vm virtualbox indir.

windows 7 herhangi bir sürümünü indirip bilgisayarına sanal win7 kur.

kurulum sonrası 3d ayarlarını vs. ayarlaman gerekecek ikvyi o sanal sunucuya yükle ram 2 gb yapsan yeterli işlemci çift çekirdek verirsin.

canavar gibi oynarsın.

sıfır hata oynamak istermisin?

win xp kur 1 gb ram ver(256 bile akıcı oynatıyor) kur ve gayet güzel bir şekilde sanal sunucu ile sıfır hata akıcılık ile oyna.

ben kp kasmak gibi işler için sanal sunucu kullandım ana makinede türlü türlü tkaılmalar hatalar alırken kp çarlarını oyuna dahil ettiğim sanal sunucuda hiç hata yaşamadım.

komik olay'da şuki ana makina 4 çekirdek 32 gb ram ile oyunu 10 sn'de açarken
sanal makina tek çekirdek (çekirdek hızı yarı indirilmiş) 512 mb ram ile 3-5 sn'de açılıyor daha hızlı giriyor daha hızlı tepki veriyordu.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Oyunu pencere modunda oynamayı dene dostum. Oyunun her yerinde özellikle Büyük Hol'de aldığım hatalarda düşüş var.

Bu yazdığımı bu konu ne zaman açılsa yazıyorum çünkü bende gerçekten işe yaradı. Ama kime tavsiye ettiysem bir etkisinin olmadığını söyledi.
Umarım sende işe yarar. ;)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rasenganm »

Kaliteli bir bilgisayarın varsa win10 holde kritik hatasız oynatıyor, forumda sürekli win10 kritik hata konuları görüyorum ama niyeyse benim başıma gelmiyor. Yükleyebiliyorsan win7 yükle uğraşma hiç, win10 içinde anladığım kadarıyla iyi bir bilgisayar lazım kritik hata almamak için.
Resim
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Holdeki kritik hataları engellemek için esc ye basıp efektleri kısmak bir çözüm olabilir.Bizzat bende hole girdigimde kritik hata alıyordum efektlerini kısarak sorunu çözdüm sende öyle denemelisin.Windows 10'dan yakınanları anlamadım zaten özelliklerde uyumluluk modunu değiştirebilirsinizki windows 7 gözüküyor zaten.İlla da xp istiyorsanız xp servise pack 3 'de var.Bana sorarsanız kritik hata ekran kartı ile alakalı bir durum.
Kullanıcı avatarı
Niko34
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: A L P

Mesaj gönderen Niko34 »

YemeLik yazdı: 16 Şub 2018 00:34 Holdeki kritik hataları engellemek için esc ye basıp efektleri kısmak bir çözüm olabilir.Bizzat bende hole girdigimde kritik hata alıyordum efektlerini kısarak sorunu çözdüm sende öyle denemelisin.Windows 10'dan yakınanları anlamadım zaten özelliklerde uyumluluk modunu değiştirebilirsinizki windows 7 gözüküyor zaten.İlla da xp istiyorsanız xp servise pack 3 'de var.Bana sorarsanız kritik hata ekran kartı ile alakalı bir durum.
O dediğin uyumluluğu, aklına gelebilecek her yöntemi denedim. Hala aynı. Ekran kartım MSI GTX 1060 6GB sence sorun kimde?
Resim

DeathSoul
DeathSoulII
DeathSoull
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

Rasenganm yazdı: 15 Şub 2018 21:34 Kaliteli bir bilgisayarın varsa win10 holde kritik hatasız oynatıyor, forumda sürekli win10 kritik hata konuları görüyorum ama niyeyse benim başıma gelmiyor. Yükleyebiliyorsan win7 yükle uğraşma hiç, win10 içinde anladığım kadarıyla iyi bir bilgisayar lazım kritik hata almamak için.
bilgisayarımın özelliklerini yazdırma şimdi kardeşim. kaliteyle pek ilgisi yok. 8 yıllık labtop bilgisayarım holde hiç düşmedi. saatlerce düşmeden oynayabiliyorum, kasamı açıyorum, item düşürüyorum, tılsım takıp çıkarabiliyorum. tek sorunu eski olduğu için biraz kalabalık olduğu zaman kasmalar yaşanıyor. diğer bilgisayarda ise bu yazdıklarımın hangisini yaparsam yapayım oyundan düşüyorum. ayrıca ikisi de win10.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Rasenganm »

kargasa14 yazdı: 16 Şub 2018 10:39
Rasenganm yazdı: 15 Şub 2018 21:34 Kaliteli bir bilgisayarın varsa win10 holde kritik hatasız oynatıyor, forumda sürekli win10 kritik hata konuları görüyorum ama niyeyse benim başıma gelmiyor. Yükleyebiliyorsan win7 yükle uğraşma hiç, win10 içinde anladığım kadarıyla iyi bir bilgisayar lazım kritik hata almamak için.
bilgisayarımın özelliklerini yazdırma şimdi kardeşim. kaliteyle pek ilgisi yok. 8 yıllık labtop bilgisayarım holde hiç düşmedi. saatlerce düşmeden oynayabiliyorum, kasamı açıyorum, item düşürüyorum, tılsım takıp çıkarabiliyorum. tek sorunu eski olduğu için biraz kalabalık olduğu zaman kasmalar yaşanıyor. diğer bilgisayarda ise bu yazdıklarımın hangisini yaparsam yapayım oyundan düşüyorum. ayrıca ikisi de win10.
Ben 2 senedir win10 ile oynuyorum bahsettiğiniz hiç bir sorunu yaşamadım onu anlatmaya çalışıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

w10 kullanıyorum aynı sorunlar bende de vardı.

viewtopic.php?f=46&t=105728

şuradaki adımları yerine getirdim ve neredeyse sorun ortadan kayboldu çok nadir oyundan atıyor.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön