arkadaslar hol bölgesinde ne zaman kasamı acsam oyundan atıyor. Bu yüzden yaptıklarım:
oyunu silip tekrar indirip yükledim ama olmadı
grafikleri düşürdüm gene olmuyor
bu kasayı belii bölgelerde açıncamı böyle oluyor acaba
Bir Fikir Verin
Bir Fikir Verin
konyalı
Re: Bir Fikir Verin
windows 7 yahut windows 10 kullanıyorsan oluyo.
optimasyon sıkıntısı var oyunda bu senlik bir sorun değil
9 aydır bir çalışma vardı holdeki sorunları çözmek için bir 7 sene daha beklersen sorun çözülür.
optimasyon sıkıntısı var oyunda bu senlik bir sorun değil
9 aydır bir çalışma vardı holdeki sorunları çözmek için bir 7 sene daha beklersen sorun çözülür.
aramıza hoşgeldin kardeşim. forumun çeşitli yerleride konuyla alakalı çözümler var. bazıları işini görebilir ama hiçbiri işe yaramayabilir. sorun zaten senin sisteminden yada bilgisayarından kaynaklanmıyor emin olabilirsin. holde düşenler diye lonca kursak oyunun görüp görebileceği en büyük lonca oluruz. bu güncelleme ile yada yakın zamanda bir çözüm bulmazlarsa birdaha da düzeltileceğini sanmıyorum. yada windows yeni sürüm çıkaracak ve tesadüfen ikv düzelecek falan filan.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Aynı sorun ben de yaşıyordum buradakileri uygula sorunun belki çözülebilir ben uyguladıktan sonra 0'a yakın hata almaya başladım
viewtopic.php?f=46&t=105728
viewtopic.php?f=46&t=105728
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Holde düşenler için lonca iyiymişkargasa14 yazdı: ↑15 Şub 2018 16:46 aramıza hoşgeldin kardeşim. forumun çeşitli yerleride konuyla alakalı çözümler var. bazıları işini görebilir ama hiçbiri işe yaramayabilir. sorun zaten senin sisteminden yada bilgisayarından kaynaklanmıyor emin olabilirsin. holde düşenler diye lonca kursak oyunun görüp görebileceği en büyük lonca oluruz. bu güncelleme ile yada yakın zamanda bir çözüm bulmazlarsa birdaha da düzeltileceğini sanmıyorum. yada windows yeni sürüm çıkaracak ve tesadüfen ikv düzelecek falan filan.
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...