Akçe Fiyatları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Agafbey850
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Akçe Fiyatları

Mesaj gönderen Agafbey850 »

SPIEGLEIN yazdı: 14 Şub 2018 22:34
Agafbey850 yazdı: 14 Şub 2018 22:22
SPIEGLEIN yazdı: 14 Şub 2018 20:16 Dostum akçe fiyatlarından şikayet etmişsin :') :')

Dostum öncelikle plus konusunu ele alalım

3 Aylık plus 35 TL Aya bölersek 12tl diyelim :D Ve oyunun bir çok özelliklerinden faydalanıyorsun :') :')

Oyun yeterince ucuzken böyle şeyler görmek... :relieved:
Bi oyuna 35 TL vermek günahtır be 35 TL az paramı
Müdür her özelliğinden faydalanıyorsun 3 ay boyunca :)
Diğer oyunlara hiç göz attınız mı ?
Benim her gördügüm oyunda atıyorum 10 TL bile yatırsan rahat herşey yapıyorsun bu oyun sende. Resmen telefon su faturası gibi aylık 35 TL istiyor senin dediginle ve diyer ürünlerde çabası Hem burada ben oyuncular için istiyorum 3 aylık plus 35 deyilde 20 TL gibi bi ücret ödesen fena olmazmı
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

Agafbey850 yazdı: 14 Şub 2018 23:23
SPIEGLEIN yazdı: 14 Şub 2018 20:16 Dostum akçe fiyatlarından şikayet etmişsin :') :')

3 Aylık plus 35 TL Aya bölersek 12tl diyelim :D Ve oyunun bir çok özelliklerinden faydalanıyorsun :') :')

Benim her gördügüm oyunda atıyorum 10 TL bile yatırsan rahat herşey yapıyorsun bu oyun sende. Resmen telefon su faturası gibi aylık 35 TL istiyor senin dediginle ve diyer ürünlerde çabası Hem burada ben oyuncular için istiyorum 3 aylık plus 35 deyilde 20 TL gibi bi ücret ödesen fena olmazmı
140 lira para ver 1 yıl boyunca plus kullan yıl içersinde eğlenmek için 140 lira dediğin nedir ki yanlış anlamayın parayı falan küçümsemiyorum. Ekonomik olarak bağımsız olan bir birey yıl içerisinde kendi keyfi için ne kadar paralar harcıyor. 140 lira verip eğleniyorsun 365 gün :D bence uygun bir fiyat. Diğer ürünlere gelirsek onlara çok para vermek istemiyorsan kullandığın karakter sayısı 2 yi geçmesin ve hepsini tek bir hesapta topla olabildiğince az para vermiş oluyorsun böylelikle :D
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Agafbey850
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Windowss yazdı: 14 Şub 2018 23:30

140 lira para ver 1 yıl boyunca plus kullan yıl içersinde eğlenmek için 140 lira dediğin nedir ki yanlış anlamayın parayı falan küçümsemiyorum. Ekonomik olarak bağımsız olan bir birey yıl içerisinde kendi keyfi için ne kadar paralar harcıyor. 140 lira verip eğleniyorsun 365 gün :D bence uygun bir fiyat. Diğer ürünlere gelirsek onlara çok para vermek istemiyorsan kullandığın karakter sayısı 2 yi geçmesin ve hepsini tek bir hesapta topla olabildiğince az para vermiş oluyorsun böylelikle :D
Ben yanlış oyundayım galiba 140 lar 200 tl havada uçuyor 10 yılda 1 güncelleme gelen oyuna gördügüm kadarıyla çoğu kişi memnun nediyim siz bilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

Agafbey850 yazdı: 14 Şub 2018 23:35
Windowss yazdı: 14 Şub 2018 23:30
Benim her gördügüm oyunda arıyorum 10 TL bile yatırsan rahat herşey yapıyorsun bu oyun sende. Resmen telefon su faturası gibi aylık 35 TL istiyor senin dediginle ve diyer ürünlerde çabası Hem burada ben oyuncular için istiyorum 3 aylık plus 35 deyilde 20 TL gibi bi ücret ödesen fena olmazmı
Ben yanlış oyundayım galiba 140 lar 200 tl havada uçuyor 10 yılda 1 güncelleme gelen oyuna gördügüm kadarıyla çoğu kişi memnun nediyim siz bilirsiniz
Sana kimse zorla paranı ver demiyor eğer bu durumdan rahatsız isen oynamazsın olur biter.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Parayı kendisi kazanmayan adamlar için ufak paralar..
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

Yani Akçe Fiyatları hakkında bir indirim yapılamıyorsa markette belirli günler kampanyalar olabilir. Hem bu kampanyaları önceden öğrenirsek, kampanyadan önce Akçe almak için paramızı köşeye ayırabiliriz. Hem böylece bilinçli bir hal olur ve o paraları gözümüzde bence büyütmeyiz.
Kullanıcı avatarı
Agafbey850
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Cankurtarann yazdı: 15 Şub 2018 09:03 Yani Akçe Fiyatları hakkında bir indirim yapılamıyorsa markette belirli günler kampanyalar olabilir. Hem bu kampanyaları önceden öğrenirsek, kampanyadan önce Akçe almak için paramızı köşeye ayırabiliriz. Hem böylece bilinçli bir hal olur ve o paraları gözümüzde bence büyütmeyiz.
Evet hiç teşvik edici birşey yok bir kampanya bilemi olmaz 200 TL veer rahatla deniyor bi oyunda 200 TL fazla bi rakam
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Cankurtarann yazdı: 15 Şub 2018 09:03 Yani Akçe Fiyatları hakkında bir indirim yapılamıyorsa markette belirli günler kampanyalar olabilir. Hem bu kampanyaları önceden öğrenirsek, kampanyadan önce Akçe almak için paramızı köşeye ayırabiliriz. Hem böylece bilinçli bir hal olur ve o paraları gözümüzde bence büyütmeyiz.
Bence de böyle şeyler yapılmalı
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: PersPektiF

Mesaj gönderen Nixita »

fiyatlar artar ama düşmez artık :)
Resim
Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

hasanSONMEZ yazdı: 14 Şub 2018 22:37 ../kaç
Hahaha 😂
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön