Benim her gördügüm oyunda atıyorum 10 TL bile yatırsan rahat herşey yapıyorsun bu oyun sende. Resmen telefon su faturası gibi aylık 35 TL istiyor senin dediginle ve diyer ürünlerde çabası Hem burada ben oyuncular için istiyorum 3 aylık plus 35 deyilde 20 TL gibi bi ücret ödesen fena olmazmıSPIEGLEIN yazdı: ↑14 Şub 2018 22:34Müdür her özelliğinden faydalanıyorsun 3 ay boyunca![]()
Diğer oyunlara hiç göz attınız mı ?
Akçe Fiyatları
- Agafbey850
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Akçe Fiyatları
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
140 lira para ver 1 yıl boyunca plus kullan yıl içersinde eğlenmek için 140 lira dediğin nedir ki yanlış anlamayın parayı falan küçümsemiyorum. Ekonomik olarak bağımsız olan bir birey yıl içerisinde kendi keyfi için ne kadar paralar harcıyor. 140 lira verip eğleniyorsun 365 günAgafbey850 yazdı: ↑14 Şub 2018 23:23Benim her gördügüm oyunda atıyorum 10 TL bile yatırsan rahat herşey yapıyorsun bu oyun sende. Resmen telefon su faturası gibi aylık 35 TL istiyor senin dediginle ve diyer ürünlerde çabası Hem burada ben oyuncular için istiyorum 3 aylık plus 35 deyilde 20 TL gibi bi ücret ödesen fena olmazmıSPIEGLEIN yazdı: ↑14 Şub 2018 22:34Müdür her özelliğinden faydalanıyorsun 3 ay boyunca![]()
Diğer oyunlara hiç göz attınız mı ?
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- Agafbey850
- Cin Avcısı
Ben yanlış oyundayım galiba 140 lar 200 tl havada uçuyor 10 yılda 1 güncelleme gelen oyuna gördügüm kadarıyla çoğu kişi memnun nediyim siz bilirsinizWindowss yazdı: ↑14 Şub 2018 23:30140 lira para ver 1 yıl boyunca plus kullan yıl içersinde eğlenmek için 140 lira dediğin nedir ki yanlış anlamayın parayı falan küçümsemiyorum. Ekonomik olarak bağımsız olan bir birey yıl içerisinde kendi keyfi için ne kadar paralar harcıyor. 140 lira verip eğleniyorsun 365 günAgafbey850 yazdı: ↑14 Şub 2018 23:23Benim her gördügüm oyunda atıyorum 10 TL bile yatırsan rahat herşey yapıyorsun bu oyun sende. Resmen telefon su faturası gibi aylık 35 TL istiyor senin dediginle ve diyer ürünlerde çabası Hem burada ben oyuncular için istiyorum 3 aylık plus 35 deyilde 20 TL gibi bi ücret ödesen fena olmazmıSPIEGLEIN yazdı: ↑14 Şub 2018 22:34Müdür her özelliğinden faydalanıyorsun 3 ay boyunca![]()
Diğer oyunlara hiç göz attınız mı ?bence uygun bir fiyat. Diğer ürünlere gelirsek onlara çok para vermek istemiyorsan kullandığın karakter sayısı 2 yi geçmesin ve hepsini tek bir hesapta topla olabildiğince az para vermiş oluyorsun böylelikle
![]()
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
Sana kimse zorla paranı ver demiyor eğer bu durumdan rahatsız isen oynamazsın olur biter.Agafbey850 yazdı: ↑14 Şub 2018 23:35Ben yanlış oyundayım galiba 140 lar 200 tl havada uçuyor 10 yılda 1 güncelleme gelen oyuna gördügüm kadarıyla çoğu kişi memnun nediyim siz bilirsinizWindowss yazdı: ↑14 Şub 2018 23:30140 lira para ver 1 yıl boyunca plus kullan yıl içersinde eğlenmek için 140 lira dediğin nedir ki yanlış anlamayın parayı falan küçümsemiyorum. Ekonomik olarak bağımsız olan bir birey yıl içerisinde kendi keyfi için ne kadar paralar harcıyor. 140 lira verip eğleniyorsun 365 günAgafbey850 yazdı: ↑14 Şub 2018 23:23Benim her gördügüm oyunda arıyorum 10 TL bile yatırsan rahat herşey yapıyorsun bu oyun sende. Resmen telefon su faturası gibi aylık 35 TL istiyor senin dediginle ve diyer ürünlerde çabası Hem burada ben oyuncular için istiyorum 3 aylık plus 35 deyilde 20 TL gibi bi ücret ödesen fena olmazmıbence uygun bir fiyat. Diğer ürünlere gelirsek onlara çok para vermek istemiyorsan kullandığın karakter sayısı 2 yi geçmesin ve hepsini tek bir hesapta topla olabildiğince az para vermiş oluyorsun böylelikle
![]()
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yani Akçe Fiyatları hakkında bir indirim yapılamıyorsa markette belirli günler kampanyalar olabilir. Hem bu kampanyaları önceden öğrenirsek, kampanyadan önce Akçe almak için paramızı köşeye ayırabiliriz. Hem böylece bilinçli bir hal olur ve o paraları gözümüzde bence büyütmeyiz.
- Agafbey850
- Cin Avcısı
Evet hiç teşvik edici birşey yok bir kampanya bilemi olmaz 200 TL veer rahatla deniyor bi oyunda 200 TL fazla bi rakamCankurtarann yazdı: ↑15 Şub 2018 09:03 Yani Akçe Fiyatları hakkında bir indirim yapılamıyorsa markette belirli günler kampanyalar olabilir. Hem bu kampanyaları önceden öğrenirsek, kampanyadan önce Akçe almak için paramızı köşeye ayırabiliriz. Hem böylece bilinçli bir hal olur ve o paraları gözümüzde bence büyütmeyiz.
Bence de böyle şeyler yapılmalıCankurtarann yazdı: ↑15 Şub 2018 09:03 Yani Akçe Fiyatları hakkında bir indirim yapılamıyorsa markette belirli günler kampanyalar olabilir. Hem bu kampanyaları önceden öğrenirsek, kampanyadan önce Akçe almak için paramızı köşeye ayırabiliriz. Hem böylece bilinçli bir hal olur ve o paraları gözümüzde bence büyütmeyiz.
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: PersPektiF
fiyatlar artar ama düşmez artık 

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Hahaha
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...