Antrepo kapısı olma ihtimali?turkneferi yazdı: ↑14 Şub 2018 14:45Kadim yolunun sonunda solda kalan örs.AgahEfendi yazdı: ↑14 Şub 2018 14:23 Cevap : Meran labirenti aydınoğlu
Tekrar aynı ipucunu yazıyorum cevap solucanın mekanı değil.
İpucu : Yıkıntıların arasındaki bu tuhaf cisimde nedir ? Sanki daha önce gördüğüm bir şeyi anımsatıyor.Yaratığın sesi çok yakından geliyor şu şeyin arkasında olmalı...
İpucu: sırtını camiiye ver dümdüz git karşına kapısında küçük afişler asılı bir kapı göreceksin
Forum Oyunu: Burası Neresi?
Re: Forum Oyunu: Burası Neresi?
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Üzerinde klan sembolleri olan küçük kağıtların yapıştırıldığı kapı.ERSEN yazdı: ↑14 Şub 2018 14:51Antrepo kapısı olma ihtimali?turkneferi yazdı: ↑14 Şub 2018 14:45Kadim yolunun sonunda solda kalan örs.AgahEfendi yazdı: ↑14 Şub 2018 14:23 Cevap : Meran labirenti aydınoğlu
İpucu : Yıkıntıların arasındaki bu tuhaf cisimde nedir ? Sanki daha önce gördüğüm bir şeyi anımsatıyor.Yaratığın sesi çok yakından geliyor şu şeyin arkasında olmalı...
İpucu: sırtını camiiye ver dümdüz git karşına kapısında küçük afişler asılı bir kapı göreceksin
En son turkneferi tarafından 14 Şub 2018 15:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yok mu oluyor bu?turkneferi yazdı: ↑14 Şub 2018 15:37ERSEN yazdı: ↑14 Şub 2018 14:51Antrepo kapısı olma ihtimali?turkneferi yazdı: ↑14 Şub 2018 14:45Kadim yolunun sonunda solda kalan örs.AgahEfendi yazdı: ↑14 Şub 2018 14:23 Cevap : Meran labirenti aydınoğlu
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Mobilden yazıyordum cevabı yazıp göndere bastığımda üye girişi istedi yeniden. Tekrar giriş yapınca yazdığım silinmiş farketmeden göndermiş bulundum.ERSEN yazdı: ↑14 Şub 2018 15:38Yok mu oluyor bu?turkneferi yazdı: ↑14 Şub 2018 15:37ERSEN yazdı: ↑14 Şub 2018 14:51Antrepo kapısı olma ihtimali?turkneferi yazdı: ↑14 Şub 2018 14:45Kadim yolunun sonunda solda kalan örs.AgahEfendi yazdı: ↑14 Şub 2018 14:23 Cevap : Meran labirenti aydınoğlu
bence soruyu soran kişiye verilen cevaplar teyit edilmeden yeni soru sorulmasın 
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
En Başından Beridir Yerleştirmiş Kameraları Eminönüne, Küçük küçük Ekranlardan Eminönünü İzliyormuş Meğersem ?
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Cevap: Gaffar bey.
İpucu: Oradan geçerken bana dik dik bakmasından hiç hoşlanmıyorum, sanırım artık ona gücümü göstermeliyim.
kedi
Cevap Aydınoğlu.