ikv mobil
Re: ikv mobil
PC'ni telefona bağlarsın ben okuldayken TeamWiewer aracılığı ile oynamıştım kasıyor ama klandan sohbet ediyorum ticaret yapıyorum ( konuşup eve geldiğim vakitte ticareti yapıyorum yani okul saatte miktarı ve malı belirliyoruz
Demek istediğimi açıklayamadım ama sen anladınLahza yazdı: ↑12 Şub 2018 10:10Forum zaten mobil uyumlu vaziyette, kullanırken tatmin ediyor şuan için, açıkçası bilgisayardan foruma girdiğimde hiç tat vermiyor, sürekli telefondan aktif oluyorum. Kastettiğin forum mobil uygulaması ise belki yapılsa daha güzel olabilir ama gerçekten şuan gayet başarılı olduğu düşünüyorum.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Afrasiyab'a diyin yapsın telefon versyonunu.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Uygulama olsa güzel olur galiba sen de onu dile getirdinxANARCHYx yazdı: ↑12 Şub 2018 12:36Demek istediğimi açıklayamadım ama sen anladınLahza yazdı: ↑12 Şub 2018 10:10Forum zaten mobil uyumlu vaziyette, kullanırken tatmin ediyor şuan için, açıkçası bilgisayardan foruma girdiğimde hiç tat vermiyor, sürekli telefondan aktif oluyorum. Kastettiğin forum mobil uygulaması ise belki yapılsa daha güzel olabilir ama gerçekten şuan gayet başarılı olduğu düşünüyorum.![]()
Merhaba, o zaman bilgisayardan da siteyi mobil modda kullanınLahza yazdı: ↑12 Şub 2018 10:10Forum zaten mobil uyumlu vaziyette, kullanırken tatmin ediyor şuan için, açıkçası bilgisayardan foruma girdiğimde hiç tat vermiyor, sürekli telefondan aktif oluyorum. Kastettiğin forum mobil uygulaması ise belki yapılsa daha güzel olabilir ama gerçekten şuan gayet başarılı olduğu düşünüyorum.
Sağ tık> geliştirici seçenekleri> mobil sayfa görüntüle
Ki forum teması duyarlı tema olduğu için tarayıcıyı ekranın yarısını kaplayacak şekilde pencere modunda ya da %300 yakınlaştırılmış halde kullanırsanız yine mobil site olur.