ikv mobil

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: ikv mobil

Mesaj gönderen LadyGAGA »

PC'ni telefona bağlarsın ben okuldayken TeamWiewer aracılığı ile oynamıştım kasıyor ama klandan sohbet ediyorum ticaret yapıyorum ( konuşup eve geldiğim vakitte ticareti yapıyorum yani okul saatte miktarı ve malı belirliyoruz
Resim
Kullanıcı avatarı
xANARCHYx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xANARCHYx »

Lahza yazdı: 12 Şub 2018 10:10
xANARCHYx yazdı: 12 Şub 2018 09:45 Merhaba ;

Oyunu Mobilden oynamak biraz sıkıcı olabilir çünkü biraz aktif olmak gerekiyor ama forum sayfasının mobil olması çok hoşuma giderdi.
Forum zaten mobil uyumlu vaziyette, kullanırken tatmin ediyor şuan için, açıkçası bilgisayardan foruma girdiğimde hiç tat vermiyor, sürekli telefondan aktif oluyorum. Kastettiğin forum mobil uygulaması ise belki yapılsa daha güzel olabilir ama gerçekten şuan gayet başarılı olduğu düşünüyorum.
Demek istediğimi açıklayamadım ama sen anladın :D
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Afrasiyab'a diyin yapsın telefon versyonunu.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

xANARCHYx yazdı: 12 Şub 2018 12:36

Oyunu Mobilden oynamak biraz sıkıcı olabilir çünkü biraz aktif olmak gerekiyor ama forum sayfasının mobil olması çok hoşuma giderdi.
Forum zaten mobil uyumlu vaziyette, kullanırken tatmin ediyor şuan için, açıkçası bilgisayardan foruma girdiğimde hiç tat vermiyor, sürekli telefondan aktif oluyorum. Kastettiğin forum mobil uygulaması ise belki yapılsa daha güzel olabilir ama gerçekten şuan gayet başarılı olduğu düşünüyorum.
Demek istediğimi açıklayamadım ama sen anladın :D
Uygulama olsa güzel olur galiba sen de onu dile getirdin
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Merhaba, o zaman bilgisayardan da siteyi mobil modda kullanın :thinking_face:

Sağ tık> geliştirici seçenekleri> mobil sayfa görüntüle

Ki forum teması duyarlı tema olduğu için tarayıcıyı ekranın yarısını kaplayacak şekilde pencere modunda ya da %300 yakınlaştırılmış halde kullanırsanız yine mobil site olur.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön