Kadim
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Kadim
Zoruma giden bir durum yok ama sana hayırdır ? Böyle boş içerikli bir konuya atılacak uygun mesaj budur.He çok post kastım zengin oldum kral oldum postlarla yaşıyorum.Asıl benim yazdıklarım bu forumda birilerinin zoruna gidiyor çünkü onlar gibi düşünmüyorum.Zorunda değilim sonuçta.turkneferi yazdı: ↑11 Şub 2018 13:48Sevdiği oyunda yaptığı bir eylemi konu açıp belirtmesi ve insanların bunu okuyup tebessüm ettirecek iletiler atması zoruna mı gidiyor? Sürekli aynı eleştiriyi yaparak fazladan 100 ileti almış olmalısın son günlerde.AgahEfendi yazdı: ↑11 Şub 2018 13:11 Bu konuyu açarak bana bu konuya mesaj yazmak hakkı verip +1 post daha kazanmamı sağladığın için çok teşekkür ediyorum ve konunu like'lıyorum çok beğendim başarılarının devamını diliyorum.İyi günler.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
+1455618turkneferi yazdı: ↑11 Şub 2018 13:48 Sevdiği oyunda yaptığı bir eylemi konu açıp belirtmesi ve insanların bunu okuyup tebessüm ettirecek iletiler atması zoruna mı gidiyor? Sürekli aynı eleştiriyi yaparak fazladan 100 ileti almış olmalısın son günlerde.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
+1turkneferi yazdı: ↑11 Şub 2018 13:48Sevdiği oyunda yaptığı bir eylemi konu açıp belirtmesi ve insanların bunu okuyup tebessüm ettirecek iletiler atması zoruna mı gidiyor? Sürekli aynı eleştiriyi yaparak fazladan 100 ileti almış olmalısın son günlerde.AgahEfendi yazdı: ↑11 Şub 2018 13:11 Bu konuyu açarak bana bu konuya mesaj yazmak hakkı verip +1 post daha kazanmamı sağladığın için çok teşekkür ediyorum ve konunu like'lıyorum çok beğendim başarılarının devamını diliyorum.İyi günler.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Benim de büyücü karakterim ile bir rutinim vardır. Yeraltına iner Domuz Kent'teki madenleri çeker Karacin Girişten başlar Hidra Giriş'e kadar cinleri ve akrepleri keser ve Yeşil Hidranın yanına giderim. Ve her zamanki inancım ile tek başıma kesmeye çalışır ve ölürüm. Sanırım Mutlu Son.

- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane