Kadim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Kadim

Mesaj gönderen Retaliation »

Oyunla alakalı değil ama bazı gülünç olmayan durumlara gülüyorum.
Resim
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

turkneferi yazdı: 11 Şub 2018 13:48
AgahEfendi yazdı: 11 Şub 2018 13:11 Bu konuyu açarak bana bu konuya mesaj yazmak hakkı verip +1 post daha kazanmamı sağladığın için çok teşekkür ediyorum ve konunu like'lıyorum çok beğendim başarılarının devamını diliyorum.İyi günler.
Sevdiği oyunda yaptığı bir eylemi konu açıp belirtmesi ve insanların bunu okuyup tebessüm ettirecek iletiler atması zoruna mı gidiyor? Sürekli aynı eleştiriyi yaparak fazladan 100 ileti almış olmalısın son günlerde.
Zoruma giden bir durum yok ama sana hayırdır ? Böyle boş içerikli bir konuya atılacak uygun mesaj budur.He çok post kastım zengin oldum kral oldum postlarla yaşıyorum.Asıl benim yazdıklarım bu forumda birilerinin zoruna gidiyor çünkü onlar gibi düşünmüyorum.Zorunda değilim sonuçta.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

turkneferi yazdı: 11 Şub 2018 13:48 Sevdiği oyunda yaptığı bir eylemi konu açıp belirtmesi ve insanların bunu okuyup tebessüm ettirecek iletiler atması zoruna mı gidiyor? Sürekli aynı eleştiriyi yaparak fazladan 100 ileti almış olmalısın son günlerde.
+1455618
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Şimdi canımı çektirdin kardeş akşam kadime uğrayıp ölmeyi düşünüyorum, bir deneyelim bakalım 😂
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Stuart’ta bombalar gelirken oturamayacağımı bildiğim halde oturmaya çalışıyorum, hastalığım nedir ?
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

turkneferi yazdı: 11 Şub 2018 13:48
AgahEfendi yazdı: 11 Şub 2018 13:11 Bu konuyu açarak bana bu konuya mesaj yazmak hakkı verip +1 post daha kazanmamı sağladığın için çok teşekkür ediyorum ve konunu like'lıyorum çok beğendim başarılarının devamını diliyorum.İyi günler.
Sevdiği oyunda yaptığı bir eylemi konu açıp belirtmesi ve insanların bunu okuyup tebessüm ettirecek iletiler atması zoruna mı gidiyor? Sürekli aynı eleştiriyi yaparak fazladan 100 ileti almış olmalısın son günlerde.
+1
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

Benim de büyücü karakterim ile bir rutinim vardır. Yeraltına iner Domuz Kent'teki madenleri çeker Karacin Girişten başlar Hidra Giriş'e kadar cinleri ve akrepleri keser ve Yeşil Hidranın yanına giderim. Ve her zamanki inancım ile tek başıma kesmeye çalışır ve ölürüm. Sanırım Mutlu Son. :') :')
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Oyunda herkesin bi hobisini görmek sevindirici değerli yorumlarınız için teşekkür ederim😊
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fast Lane

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Bende sandboxla iki savascimi da açıp onları kapistiriyorum
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ezel »

Sakirpasali yazdı: 12 Şub 2018 00:53 Bende sandboxla iki savascimi da açıp onları kapistiriyorum
Kim yeniyor :')
Ben kendi kendimle aklım karışık..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön