Kıyamet Asa mı Trans Asamı
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kıyamet Asa mı Trans Asamı
Kardesim kendi imkanlarinla yapiyorsan herseyi oncelikle sormak istedigim sey sunucun kuklaciysa aramiza bekleriz 4 kisiyiz su anlik cogalip lonca olusturup tum bolgelere tilsimsiz sekilde girerek gelismeyi planliyoruz yeni baslayanlar ve tilsima sahip olmayan arkadaslari aramiza bekliyoruz
- Agafbey850
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Eminönündeyim ama eğer öyle bir ortam olucaksa gelirim aranıza takılırız grup ciddi ise birde sabahlarımıHydrocodone yazdı: ↑01 Şub 2018 23:57 Kardesim kendi imkanlarinla yapiyorsan herseyi oncelikle sormak istedigim sey sunucun kuklaciysa aramiza bekleriz 4 kisiyiz su anlik cogalip lonca olusturup tum bolgelere tilsimsiz sekilde girerek gelismeyi planliyoruz yeni baslayanlar ve tilsima sahip olmayan arkadaslari aramiza bekliyoruz
akşamlarımı oynuyorsunuz
eğer öyle bişey varsa bilgilendir bende gelcemHydrocodone yazdı: ↑01 Şub 2018 23:57 Kardesim kendi imkanlarinla yapiyorsan herseyi oncelikle sormak istedigim sey sunucun kuklaciysa aramiza bekleriz 4 kisiyiz su anlik cogalip lonca olusturup tum bolgelere tilsimsiz sekilde girerek gelismeyi planliyoruz yeni baslayanlar ve tilsima sahip olmayan arkadaslari aramiza bekliyoruz
-
- İskele Babası
Şu an 3 arkadas aktif bir sekilde oyunda ben katilmak isteyenleride ariyorum boyle ciddi bir ortam olusturacak sekilde Yafp adli arkadasimizdan yarinki twitch yayininda bizden bahsetmesini istedim oyuna gelcek yeni arkadaslara tilsim uretmeye maddi imkani yetmeyen kisileri bekliyoruz birbirimize destek olarak kimseye muhtac olmadan ilerlemeye calisiyoruz bir kac kisi daha bulunca bende dahil herkes aktif olarak bu olsumda olcahiz herkesin musait zamanlarinda bolgelere gidilcek gorevler yapilcak arkadasdan cok bir aile olusumu kurma cabasindayizAgafbey850 yazdı: ↑02 Şub 2018 00:18Eminönündeyim ama eğer öyle bir ortam olucaksa gelirim aranıza takılırız grup ciddi ise birde sabahlarımıHydrocodone yazdı: ↑01 Şub 2018 23:57 Kardesim kendi imkanlarinla yapiyorsan herseyi oncelikle sormak istedigim sey sunucun kuklaciysa aramiza bekleriz 4 kisiyiz su anlik cogalip lonca olusturup tum bolgelere tilsimsiz sekilde girerek gelismeyi planliyoruz yeni baslayanlar ve tilsima sahip olmayan arkadaslari aramiza bekliyoruz
akşamlarımı oynuyorsunuz
-
- İskele Babası
Buyur kardesim kapimiz her daim açık destek icerisinde gelismek isteyenlere yarin hepinize tekrar ozel mesaj atarim kuklaci sunucusunda bir araya geliriz planlamalarimizi yapariz ileride kaynastikdan sonra da loncamizi kurarizkayhan05 yazdı: ↑02 Şub 2018 00:24eğer öyle bişey varsa bilgilendir bende gelcemHydrocodone yazdı: ↑01 Şub 2018 23:57 Kardesim kendi imkanlarinla yapiyorsan herseyi oncelikle sormak istedigim sey sunucun kuklaciysa aramiza bekleriz 4 kisiyiz su anlik cogalip lonca olusturup tum bolgelere tilsimsiz sekilde girerek gelismeyi planliyoruz yeni baslayanlar ve tilsima sahip olmayan arkadaslari aramiza bekliyoruz
- Agafbey850
- Cin Avcısı
Bende Katılmaktan memnun olurum 35 lvl bir büyüm vardı kuklacıda katılırım aranıza benide sayabilirsinizHydrocodone yazdı: ↑02 Şub 2018 00:25Şu an 3 arkadas aktif bir sekilde oyunda ben katilmak isteyenleride ariyorum boyle ciddi bir ortam olusturacak sekilde Yafp adli arkadasimizdan yarinki twitch yayininda bizden bahsetmesini istedim oyuna gelcek yeni arkadaslara tilsim uretmeye maddi imkani yetmeyen kisileri bekliyoruz birbirimize destek olarak kimseye muhtac olmadan ilerlemeye calisiyoruz bir kac kisi daha bulunca bende dahil herkes aktif olarak bu olsumda olcahiz herkesin musait zamanlarinda bolgelere gidilcek gorevler yapilcak arkadasdan cok bir aile olusumu kurma cabasindayizAgafbey850 yazdı: ↑02 Şub 2018 00:18Eminönündeyim ama eğer öyle bir ortam olucaksa gelirim aranıza takılırız grup ciddi ise birde sabahlarımıHydrocodone yazdı: ↑01 Şub 2018 23:57 Kardesim kendi imkanlarinla yapiyorsan herseyi oncelikle sormak istedigim sey sunucun kuklaciysa aramiza bekleriz 4 kisiyiz su anlik cogalip lonca olusturup tum bolgelere tilsimsiz sekilde girerek gelismeyi planliyoruz yeni baslayanlar ve tilsima sahip olmayan arkadaslari aramiza bekliyoruz
akşamlarımı oynuyorsunuz
oyundayım bana bi ulaş dostumHydrocodone yazdı: ↑02 Şub 2018 00:28Buyur kardesim kapimiz her daim açık destek icerisinde gelismek isteyenlere yarin hepinize tekrar ozel mesaj atarim kuklaci sunucusunda bir araya geliriz planlamalarimizi yapariz ileride kaynastikdan sonra da loncamizi kurarizkayhan05 yazdı: ↑02 Şub 2018 00:24eğer öyle bişey varsa bilgilendir bende gelcemHydrocodone yazdı: ↑01 Şub 2018 23:57 Kardesim kendi imkanlarinla yapiyorsan herseyi oncelikle sormak istedigim sey sunucun kuklaciysa aramiza bekleriz 4 kisiyiz su anlik cogalip lonca olusturup tum bolgelere tilsimsiz sekilde girerek gelismeyi planliyoruz yeni baslayanlar ve tilsima sahip olmayan arkadaslari aramiza bekliyoruz
-
- İskele Babası
En gec 1 saat icerisinde girebilirim oyuna su an pek musait degilim de oyunda olursan mesaj atarim tanisabilirizkayhan05 yazdı: ↑02 Şub 2018 00:59oyundayım bana bi ulaş dostumHydrocodone yazdı: ↑02 Şub 2018 00:28Buyur kardesim kapimiz her daim açık destek icerisinde gelismek isteyenlere yarin hepinize tekrar ozel mesaj atarim kuklaci sunucusunda bir araya geliriz planlamalarimizi yapariz ileride kaynastikdan sonra da loncamizi kurarizkayhan05 yazdı: ↑02 Şub 2018 00:24eğer öyle bişey varsa bilgilendir bende gelcemHydrocodone yazdı: ↑01 Şub 2018 23:57 Kardesim kendi imkanlarinla yapiyorsan herseyi oncelikle sormak istedigim sey sunucun kuklaciysa aramiza bekleriz 4 kisiyiz su anlik cogalip lonca olusturup tum bolgelere tilsimsiz sekilde girerek gelismeyi planliyoruz yeni baslayanlar ve tilsima sahip olmayan arkadaslari aramiza bekliyoruz
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Çemberlitaş atman şart değil. Paranın hepsiyle hasar/element hasar/zırh itemler dizip çok sağlamları bile rahatlıkla kesebilirsin.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
Trans set üretmiş biri olarak tercihim yine trans asadır. Trans asa üretip sonrasında full ürettim. Diğer set ve diğer sınıf setletini bu şekilde ürettim.
Ama sen yapma çok zaman ve para gidiyor. Kıyamet asa üretirsen sana m1 yok diyecekler. M1 alacaksın met 2 3 yok diyecekler. Sonra bb3 yok diyecekler. Ama trans asaya y2 al üzerini diz. Tercih senin.
Ama sen yapma çok zaman ve para gidiyor. Kıyamet asa üretirsen sana m1 yok diyecekler. M1 alacaksın met 2 3 yok diyecekler. Sonra bb3 yok diyecekler. Ama trans asaya y2 al üzerini diz. Tercih senin.