Önüne gelen
Re: Önüne gelen
Post, Post, Post! Bakmayın utanıyorum.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bi ayrımcılık söz konusu degıl !
onun yerine sunucuya tost makinası koydular , daha çok işimize yarıyorcomplex yazdı:Gıcıh mıyım neyim? Şaka bir yana da ne hakkı. Adamlar zaten nüfus olarak kısıtlı. Zaten bir abi de MEvlüt DİNÇ'le konuşuyordu fuarda kulak misafiri oldum, bize sadece reçete verin biz üretiriz falan diyordu var mı öyle bir şey?complex yazdı::lol:
N’oublie pas d'ou tu viens..
Arkadaşım saçmalamışsın sunucular arası kesinlikle ayrım yoktur.!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
viewtopic.php?f=34&t=14670
Tıpkı konu başlığındaki gibi, Önüne gelen!!! araştırmadan konu açmasa keşke! Hem konuyu yanlış yere açın, hem moderasyona uğrayınca bağırın, çağırın..!
Konu silinmedi, taşındı. Ayrıca silinse bile yapmanız gereken konunun neden silindiğine dair konu açmak değil, forum kurallarına uymaya çalışmaktır.
Forum kurallarını tekrar hatırlatarak uyarı seviyenizi artırıyorum.
viewtopic.php?f=52&t=18
Dikkatinize!
Tıpkı konu başlığındaki gibi, Önüne gelen!!! araştırmadan konu açmasa keşke! Hem konuyu yanlış yere açın, hem moderasyona uğrayınca bağırın, çağırın..!
Konu silinmedi, taşındı. Ayrıca silinse bile yapmanız gereken konunun neden silindiğine dair konu açmak değil, forum kurallarına uymaya çalışmaktır.
Forum kurallarını tekrar hatırlatarak uyarı seviyenizi artırıyorum.
viewtopic.php?f=52&t=18
Dikkatinize!