İ K V

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İ K V

Mesaj gönderen ERSEN »

Whoods yazdı: 14 Oca 2018 23:05
ERSEN yazdı: 14 Oca 2018 12:35 35 level karakterimle zor bela zincir delisi görevi yapıyordum, 19 tane kestim. Oyundan atmıştı. O gün acayip sinir olmuştum.

Bir kere de biriyle alışveriş yaptım. Belli bir hizmet karşılığı bana 150m ödedi. Aldıktan 3 dk sonra oyundan düştüm. Bir baktım geri sarmış oyun. Ona mesaj attım. O da ‘ben esc ile çıkış yapmıştım benden para gitmiş’ dedi. Yani 150m yandı bitti kül oldu.
evlat acısı gibi = ))))
Maalesef öyleydi. Bunlar ilk yaşandığında oyuna karşı büyük bir kin duyuyorsun ama sonra üzerinden zaman geçince gülüyorsun. Karakterim çalınınca da keza öyle olmuştu. Şimdi gülüp geçiyorum. Kimin karakteri çalınmadı ki şu oyunda?

Bir de şöyle bir durum var, herkesin karakteri çalınıyorsa çalan hırsızın da karakteri çalınıyodur. O da ayrı bir paradoks.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bence güncellemeden önce bunlar çözülmeli
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

SPIEGLEIN yazdı: 14 Oca 2018 10:31
TOLGARDA yazdı: 14 Oca 2018 10:29
SPIEGLEIN yazdı: 14 Oca 2018 10:12 Dün yan karakterlerimizin görevini yapıyoruz arkadaşlarla :') :')

Akşamda baya lag vardı dedik şimdi sunucu gider neredeyse görev başı esc gir çık attık ':) ':)
Ben bir kere kadim görevimi yapınca oyun kesilmişti teslim edemeden. Üç yıl geçti hala bir grup bulup tekrar yapamadım.
Oha ciddimisin 3 yıl 😬😬😬😬

Köşkte oynuyordunuz değil mi ? Eminönünde olsaydınız keşke 😡😡
Köşkte olsa o görev o kadar durmaz sırf kadim pençesi senden satın almak için gelip keserler ki klandan kadime destek dedin mi bir ordu ışınlanıp geliyor beş dakikada kesiyorlar
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön