İ K V
- JATEP
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ZJATEPZ
İ K V
3 gündür oyundayken oyun bir anda kapanıp baglantı kesildi diyor daha da önemlisi saatlerce kasıp düşürdügüm xonotimler oyuna 5 dakka sonra girdigimde yok oluyor bu olay basit birşey degil zira bu şekil olaylardan dolayı bizi oyundan sogutuyorsunuz yetkililere duyrulur...
Re: İ K V
Ben bir kere kadim görevimi yapınca oyun kesilmişti teslim edemeden. Üç yıl geçti hala bir grup bulup tekrar yapamadım.
Yok ben Kuklacı, o zamanlar Kuklacı'da kesiliyordu ara ara
35 level karakterimle zor bela zincir delisi görevi yapıyordum, 19 tane kestim. Oyundan atmıştı. O gün acayip sinir olmuştum.
Bir kere de biriyle alışveriş yaptım. Belli bir hizmet karşılığı bana 150m ödedi. Aldıktan 3 dk sonra oyundan düştüm. Bir baktım geri sarmış oyun. Ona mesaj attım. O da ‘ben esc ile çıkış yapmıştım benden para gitmiş’ dedi. Yani 150m yandı bitti kül oldu.
Bir kere de biriyle alışveriş yaptım. Belli bir hizmet karşılığı bana 150m ödedi. Aldıktan 3 dk sonra oyundan düştüm. Bir baktım geri sarmış oyun. Ona mesaj attım. O da ‘ben esc ile çıkış yapmıştım benden para gitmiş’ dedi. Yani 150m yandı bitti kül oldu.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- Whoods
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
evlat acısı gibi = ))))ERSEN yazdı: ↑14 Oca 2018 12:35 35 level karakterimle zor bela zincir delisi görevi yapıyordum, 19 tane kestim. Oyundan atmıştı. O gün acayip sinir olmuştum.