Sunucu Dolu?!?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Sunucu Dolu?!?

Mesaj gönderen ERSEN »

berkan587 yazdı: 11 Oca 2018 21:57
Catalyze yazdı: 11 Oca 2018 21:51 Eminönü Sunucusu Saat 20:00'dan sonra "Sunucu Dolu" Hatasını Veriyor.Bu Son 2 Haftadır Böyle.Hayır Anlamıyorum Yarım Saate yakın bir süre boyunca girmeyi denedim her seferinde bu hatayı aldım.39 Zamanından beri oynayan birisiyim.Eskiden sunucuda adım atacak yer kalmazdı o derece dolu olurdu ve ona rağmen bu hatayı nadiren alırdım.Ama Gel Gör ki toplasan 200 oyuncu vardır Eminönüde ama bu hatayı veriyor ? Hemde Her gün saat 20:00'dan Sonra ?

Kasıtlı Olarak Yapıldığını Düşünüyorum...
Diğer sunuculardan yapılan sunucu transferlerinin tamamına yakını eminönüne yapıldı.Saat 19:00'dan sonra Sığınaklar,Çemberlitaş full çekiyor.Meteor bölgesi kalabalık devamlı klan savaşı yapılıyor.Eminönünde yeni başlayan oyuncular var,Büyük holde takılanlar var.Diğer bölgelerde de görevler yapılıyor dün saat sabah'a karşı 04:00'da Eminönünde Hidra kesimi yapıldı.Sunucular kesinlikle dolu fakat kapasite arttırma imkanı varsa yapılması gerekiyor.
Konuyu ilk okuduğumda acaba plus paket satılması için kontejanı aşağı mı çektiler diye düşündüm ama dediğiniz gibiyse güzel günler bizş bekliyor. :)
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Catalyze yazdı: 11 Oca 2018 21:51 Eminönü Sunucusu Saat 20:00'dan sonra "Sunucu Dolu" Hatasını Veriyor.Bu Son 2 Haftadır Böyle.Hayır Anlamıyorum Yarım Saate yakın bir süre boyunca girmeyi denedim her seferinde bu hatayı aldım.39 Zamanından beri oynayan birisiyim.Eskiden sunucuda adım atacak yer kalmazdı o derece dolu olurdu ve ona rağmen bu hatayı nadiren alırdım.Ama Gel Gör ki toplasan 200 oyuncu vardır Eminönüde ama bu hatayı veriyor ? Hemde Her gün saat 20:00'dan Sonra ?

Eskiden oyunda adım atılabilen bölgeler E.Ö. Labirent Meteor ve Ada'ydı. Oyuncu fazla olduğunda dolu gözüküyordu haliyle. Şu anda bu bölgelere ek olarak Yeraltı ve bir çok kopyası bulunan migo sığınak ve çt eklendi.Gb'lerdeki oyuncuları göremediğini de hesaba kat. Yani oyunda bu kadar oyuncu yok kasıtlı olarak yapıyorlar demek çok saçma. Nasıl bir çıkarları olduğunu düşündün bunu yazarken.
Eminönü sunucusu şuanda böyleyse Karaköy'ün geldiği gün sunucular çökecektir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Catalyze yazdı: 11 Oca 2018 21:53 Güncelleme Gelmeden Toplasan 200 Oyuncuyla Bu Hatayı Alıyorsak Güncelleme Gelse Vay Halimize!
200 mü sadece çt de 100 kişi var en az anlık 750 online oyuncu sayısı oluyordur
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

mizan yazdı: 11 Oca 2018 23:19 Eskiden oyunda adım atılabilen bölgeler E.Ö. Labirent Meteor ve Ada'ydı. Oyuncu fazla olduğunda dolu gözüküyordu haliyle. Şu anda bu bölgelere ek olarak Yeraltı ve bir çok kopyası bulunan migo sığınak ve çt eklendi.Gb'lerdeki oyuncuları göremediğini de hesaba kat. Yani oyunda bu kadar oyuncu yok kasıtlı olarak yapıyorlar demek çok saçma. Nasıl bir çıkarları olduğunu düşündün bunu yazarken.
Eminönü sunucusu şuanda böyleyse Karaköy'ün geldiği gün sunucular çökecektir diye düşünüyorum.
Güzel bir noktaya değindin.Madem bölgeler artıyor o zaman sunucu kapasitesi de artmalı.Çünkü ben "full" bir sunucuya göre online sayısının az olduğunu düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Furkaaaaann yazdı: 11 Oca 2018 23:58
Catalyze yazdı: 11 Oca 2018 21:53 Güncelleme Gelmeden Toplasan 200 Oyuncuyla Bu Hatayı Alıyorsak Güncelleme Gelse Vay Halimize!
200 mü sadece çt de 100 kişi var en az anlık 750 online oyuncu sayısı oluyordur
Kesinlikle katılıyorum.

Saat 21:50de girmeyi denedim 22:05 cıvarı oyuna girdim. 15 dk boyunca denedim. Arkadaşın dediği gibi düz mantık 100 kişi çemberlide var. Ç.t dolu diye sığınaklar atan var ee orasıda dolu 100 de orayı say. Meteorda savaş yapan 50 arz 50 lodos de 100de orası diyelim. (Savaş yapanın fazlası var eksiği yoktur sayı olarak) Hol akşam ve geceleri aşırı yoğun oluyor 100de orayı say e.ödede 50 ya var ya yoktur. Migratın durumunu bilmediğim için yorum yok yeraltı ile birleştirsen 100de orası var. Toplam tahmini 550 oyuncu var.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mutlulukmuodane
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mutlulukmuodane »

mizan yazdı: 11 Oca 2018 23:19

Eskiden oyunda adım atılabilen bölgeler E.Ö. Labirent Meteor ve Ada'ydı. Oyuncu fazla olduğunda dolu gözüküyordu haliyle. Şu anda bu bölgelere ek olarak Yeraltı ve bir çok kopyası bulunan migo sığınak ve çt eklendi.Gb'lerdeki oyuncuları göremediğini de hesaba kat. Yani oyunda bu kadar oyuncu yok kasıtlı olarak yapıyorlar demek çok saçma. Nasıl bir çıkarları olduğunu düşündün bunu yazarken.
+1
Hydrocodone
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hydrocodone »

Al bir plus paket rahatla dostum ;)
dicemde o da ayrimcalik oluyor bence madem plus paket uyelere direkt girebiliyorsa demekki sunucu o an daha fazla kisiyi alabilcek iceri bunu kaldirip plussuzlarida alabilirler en mantiklisi almayip bu durumu elestirerek destege taleplerimizi bildirerek degistirebiliriz.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Adamlar plussuzları oyuna sokmuyor,bu oyuna halen çıkıp kimse free to play felan demesin lütfen!Bu arada sunucuda son günlerde yoğunluk olabilir fakat dediğim gibi eskiden yapılmış amatöründe amatörü bir uygulamaydı,artık kaldırılması lazım.Ayrıca gurup bölgelerinin bugda kalma sorunuda halen çözülmüş değil saat 21:00'dan sonra çemberlitaş doluyor millet sıra bekliyor,niye insanlara bu eziyeti çektiriyorsunuz.Ne zaman somut bir şeyler göreceğiz acaba ?
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Eminönü sunucusunda güncelleme tanıtımından sonra akşam saatlerinde hele birde hafta sonuysa çok yüksek sayıda aktif player var, Çt, Kenan, Junon, Hol, Ada , en az çt dekiler kadar çt önünde bekleyenler, sığınak kadar sığınak önündekiler, meteorda kabadayı modunda savaşanlar, ben lodosum lodos tarafını görüyorum bunun arz tarafıda var, aktif 500 ü temiz geçiyordur, giriş problemi yaşanıyor, plussuz karaktere girip adam kesmem gerekiyor, girene kadar adam gitmiş oluyor 😂
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Hydrocodone yazdı: 12 Oca 2018 02:39

Al bir plus paket rahatla dostum ;)
dicemde o da ayrimcalik oluyor bence madem plus paket uyelere direkt girebiliyorsa demekki sunucu o an daha fazla kisiyi alabilcek iceri bunu kaldirip plussuzlarida alabilirler en mantiklisi almayip bu durumu elestirerek destege taleplerimizi bildirerek degistirebiliriz.
Plussuzlar dusuyor oyundan pluslular girerken ben oyle biliyorum.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön