Eminönü Sunucusu Saat 20:00'dan sonra "Sunucu Dolu" Hatasını Veriyor.Bu Son 2 Haftadır Böyle.Hayır Anlamıyorum Yarım Saate yakın bir süre boyunca girmeyi denedim her seferinde bu hatayı aldım.39 Zamanından beri oynayan birisiyim.Eskiden sunucuda adım atacak yer kalmazdı o derece dolu olurdu ve ona rağmen bu hatayı nadiren alırdım.Ama Gel Gör ki toplasan 200 oyuncu vardır Eminönüde ama bu hatayı veriyor ? Hemde Her gün saat 20:00'dan Sonra ?
Kasıtlı Olarak Yapıldığını Düşünüyorum...
Sunucu Dolu?!?
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Catalyst
Sunucu Dolu?!?
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- CatalyzeRR
- İskele Babası
Re: Sunucu Dolu?!?
Ne bekliyorsun ki ? Foruma bi yüklendiler forum çöktü ortak. Amatör bir iş mi bu peki ? Değil. Oyuncuları az da olsa rahatlatın,plusu zorunlu bırakıp kendinizi rahatlatacağınıza...
Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
Güncelleme Gelmeden Toplasan 200 Oyuncuyla Bu Hatayı Alıyorsak Güncelleme Gelse Vay Halimize!
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
Bak Konumda da bahsettim Var Ben Yok Demiyorum Ama Toplasan 200 kişinin olduğu bu sunucuda bu uyarı sence de çok saçma değil mi ?Parlementxx yazdı: ↑11 Oca 2018 21:54 Hata sandiginiz sey gayet normal bir olay 2009 dan bu yana var.
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
Diğer sunuculardan yapılan sunucu transferlerinin tamamına yakını eminönüne yapıldı.Saat 19:00'dan sonra Sığınaklar,Çemberlitaş full çekiyor.Meteor bölgesi kalabalık devamlı klan savaşı yapılıyor.Eminönünde yeni başlayan oyuncular var,Büyük holde takılanlar var.Diğer bölgelerde de görevler yapılıyor dün saat sabah'a karşı 04:00'da Eminönünde Hidra kesimi yapıldı.Sunucular kesinlikle dolu fakat kapasite arttırma imkanı varsa yapılması gerekiyor.Catalyze yazdı: ↑11 Oca 2018 21:51 Eminönü Sunucusu Saat 20:00'dan sonra "Sunucu Dolu" Hatasını Veriyor.Bu Son 2 Haftadır Böyle.Hayır Anlamıyorum Yarım Saate yakın bir süre boyunca girmeyi denedim her seferinde bu hatayı aldım.39 Zamanından beri oynayan birisiyim.Eskiden sunucuda adım atacak yer kalmazdı o derece dolu olurdu ve ona rağmen bu hatayı nadiren alırdım.Ama Gel Gör ki toplasan 200 oyuncu vardır Eminönüde ama bu hatayı veriyor ? Hemde Her gün saat 20:00'dan Sonra ?
Kasıtlı Olarak Yapıldığını Düşünüyorum...
En son berkan587 tarafından 11 Oca 2018 21:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
39 Zamanındaki kadar dolu olduğunu düşünmüyorum Sunucuların Kapasitesi Düşürülmüş Olabilir.Düşüncem Bu Şekil.
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
Para lazım kısıtlama uyguluyoruz 
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Beyazkosk adamdır aylarca plus alacaginiza karakter transferi alin gecin derim ben hem kalabalik hem de bu sorunlar yok
Kasıtlı yapılmış birşey kesin.