Doğrudur ama söylemiş olduğunuz yeniliklere "KESİN" gözüyle bakıyorsunuz. Bize her hangi bir kaynak sunarsanız eğer bizi de tatmin etmiş olursunuz. Ayrıca insanlar muhakeme meziyetiyle hipotezleri beyan edebilir. Bu hususta hor ve hakir görüp kimseyi yadırgamadım. Bahsi geçen yeniliklerin geleceğine dair ışık tutmasını kahinler kanadından olmanıza yorumluyorum.makmeden yazdı: ↑09 Oca 2018 16:07Aynı tepkiyi güncellemenin bayramda açıklanıp isminin Karaköy olacağını söyleyince almıştım. Eminönü sunucusunda PM atıp milleti kandırma diye küfür edenler hatta bölgeden klandan aşağılayanlar oldu. Geldiğinde ben hep buradayım. Şu 5-6 senelik arada hiç bu sene güncelleme geliyor demedim çünkü geleceğine dair bir ışık yoktu ama bu sene dedim.Hars yazdı: ↑09 Oca 2018 14:59 Merhaba, konu başlığında güncelleme ile gelecek "KESİN" yeniliklerden bahsetmişsiniz. Sobee Studios'da ahbabınız mı var ki bu kadar emin bilgiler aktarıyorsunuz. Sizin söyledikleriniz sadece varsayımdan ibaret. Kişisel yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayan, karar verme aşamasında büyük ve devrimsel gelişmeleri beyin fırtınası yaparak topluluğa sunuyorsunuz. Velhasıl sağlam bir argümana sahipseniz buyrun teyit edin.
Güncelleme ile gelecek kesin yenilikler
- Hars
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÜTOPİA
Re: Güncelleme ile gelecek kesin yenilikler
Taklitler aslını yaşatır.
X : Nihat Abi Karaköy’e ne zaman girebileceğiz ortalama? 6 Ay’ı geçer mi yoksa daha kısa sürer mi?
Nerull : Tramvay ile azami 10 dakika
Şaka bir yana net bir tarih veremesem de beklediğinizden daha kısa sürecek.
Nerull : Tramvay ile azami 10 dakika
- AyYildizli
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Ben de aynen böyle düşünüyorumMotiejunas yazdı: ↑09 Oca 2018 16:01 Güncelleme Mayıs - Haziran'dan aşağı gelmez boşa erken vakitte beklemeyin gelecek ama Şubat sonu diyenler var o zamana yetişmez
Ayrıca bu sayılanlara neye dayanarak kesin bilgi diyoruz ki. Yetkili bir ağızdan resmi şekilde duyurulması lazım.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
Kesin demeyelim de yazdığın maddelerin bir çoğu yüksek ihtimalle tahmini olarak gelebilir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
makmeden yazdı: ↑09 Oca 2018 13:48 Merhaba arkadaşlar.
Konuşmalardan ve üstü kapalı Nerull'un demeye çalıştıklarından sonra gelecek bazı düzeltmeler belli oldu. Biliyorsunuz bölge adı Karaköy ama yalnızca bölge değil bazı değişmeler mevcut olacak
1- Giriş paneli değişiyor. Oyuncuların kullanıcı adı ve şifre yazdığı kısım tamamen yeni bir tasarıma kavuşacak.
2- Büyük hol kritik hata çözümü yapılacak.
3- İstanbul Kıyamet Vakti Windows 10 ile uyumlu hale gelecek.
4- Oyun içi sohbet penceresi, karakter penceresi vs. değişime uğrayacak.
5- Oyuncuların isteği doğrultusunda açık, geniş bir harita mevcut olacak. Zira hala grup bölgesi sananlar var.
6- Üretim sistemi tekrar oyunda aktif hale gelecek.
7- Oyuncu isteği doğrultusunda yenilikler getirdiklerini ifade etmişti Nerull. Bu şuan ki PvP sistemi değişebilir.
8- Element eşyalar tekrar önem kazanacağa benziyor. Şuan herhangi bir işlevleri yok ve üvey evlat muamelesi görüyorlar.
9- Yeteneklerin bazılarında değişiklik gelebilir. Bunun üstü kapalı bir açıklaması yok ama her yeni bölge ile beraber yeteneklerin bazılarında değişiklik yapılabiliyor.
10- Yeni dükkan ürünleri piyasaya sürülecek. Yıllardır tartışılan cinsiyet değiştirme, tip değiştirme bile getirilebilir bunu görecez.
Adım adım bazı gelecek şeyler bilerek ağızdan kaçırılıyor veya yorumlarda, cevaplarda üstü kapalı söyleniyor. Büyük ihtimal Haziran ayında gelecek güncellemeye kadar bakalım daha bizlere ne kadar ipucu verilecek.
Üstad naptın ya kesin demişsin.Bazı cümlelerin de olasılık anlamı var oldu mu şimdi
+1 çünkü güncellemeler genelde okulların kapandığı tarihlere yakın bir zamanda gelirler. 3 aylık bir yaz sezonu boyunca oyuncular sadece oyuna odaklansın mantığı, satışları da beraberinde getirir. genişleme/güncelleme paketinin yetişip yetişmemesi ise geliştirici ekibin tembelliği yada çalışkanlığı ile alakalıdır. kimleri senelerce güncelleme getirmez, kimileri her yıl düzenli olarak güncellemelerle oyunları ayakta tutmaya çalışırlar.Motiejunas yazdı: ↑09 Oca 2018 16:01 Güncelleme Mayıs - Haziran'dan aşağı gelmez boşa erken vakitte beklemeyin gelecek ama Şubat sonu diyenler var o zamana yetişmez
Valla mantık bayağı iyiymiş.Caffeine yazdı: ↑09 Oca 2018 17:38+1 çünkü güncellemeler genelde okulların kapandığı tarihlere yakın bir zamanda gelirler. 3 aylık bir yaz sezonu boyunca oyuncular sadece oyuna odaklansın mantığı, satışları da beraberinde getirir. genişleme/güncelleme paketinin yetişip yetişmemesi ise geliştirici ekibin tembelliği yada çalışkanlığı ile alakalıdır. kimleri senelerce güncelleme getirmez, kimileri her yıl düzenli olarak güncellemelerle oyunları ayakta tutmaya çalışırlar.Motiejunas yazdı: ↑09 Oca 2018 16:01 Güncelleme Mayıs - Haziran'dan aşağı gelmez boşa erken vakitte beklemeyin gelecek ama Şubat sonu diyenler var o zamana yetişmez
2- Büyük hol kritik hata çözümü yapılacak.
yıllardır desteğe foruma yazmadığım kalmadı bununla ilgili. sorun bende değil sende tarzı cevaplar aldım sürekli. şimdi düzelteceğiz demesin kimse.
yıllardır desteğe foruma yazmadığım kalmadı bununla ilgili. sorun bende değil sende tarzı cevaplar aldım sürekli. şimdi düzelteceğiz demesin kimse.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
yeni gelecek bölge ile birlikte tılsımlar
çok fazla ucuzluyacak 59 lvl bir adam holde çok rahat kasılabilir hatta slotlara tek bile atacak durumda olucaktır hol yol geçen hanına döner buda tılsım fiyatının baya düşmesine sebebiyet verir veya hol bölgesinin dengesini bozmaları gerekir bozarsalarda 49 seviyesindekiler kasılamaz akıllarda deli sorular nerull ne zaman oyuncuları aydınlatıcak neden bu kadar gizemli tutuluyor anlamış değilim
çok fazla ucuzluyacak 59 lvl bir adam holde çok rahat kasılabilir hatta slotlara tek bile atacak durumda olucaktır hol yol geçen hanına döner buda tılsım fiyatının baya düşmesine sebebiyet verir veya hol bölgesinin dengesini bozmaları gerekir bozarsalarda 49 seviyesindekiler kasılamaz akıllarda deli sorular nerull ne zaman oyuncuları aydınlatıcak neden bu kadar gizemli tutuluyor anlamış değilim
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk