Güncelleme ile gelecek kesin yenilikler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Güncelleme ile gelecek kesin yenilikler

Mesaj gönderen makmeden »

Merhaba arkadaşlar.
Konuşmalardan ve üstü kapalı Nerull'un demeye çalıştıklarından sonra gelecek bazı düzeltmeler belli oldu. Biliyorsunuz bölge adı Karaköy ama yalnızca bölge değil bazı değişmeler mevcut olacak

1- Giriş paneli değişiyor. Oyuncuların kullanıcı adı ve şifre yazdığı kısım tamamen yeni bir tasarıma kavuşacak.
2- Büyük hol kritik hata çözümü yapılacak.
3- İstanbul Kıyamet Vakti Windows 10 ile uyumlu hale gelecek.
4- Oyun içi sohbet penceresi, karakter penceresi vs. değişime uğrayacak.
5- Oyuncuların isteği doğrultusunda açık, geniş bir harita mevcut olacak. Zira hala grup bölgesi sananlar var.
6- Üretim sistemi tekrar oyunda aktif hale gelecek.
7- Oyuncu isteği doğrultusunda yenilikler getirdiklerini ifade etmişti Nerull. Bu şuan ki PvP sistemi değişebilir.
8- Element eşyalar tekrar önem kazanacağa benziyor. Şuan herhangi bir işlevleri yok ve üvey evlat muamelesi görüyorlar.
9- Yeteneklerin bazılarında değişiklik gelebilir. Bunun üstü kapalı bir açıklaması yok ama her yeni bölge ile beraber yeteneklerin bazılarında değişiklik yapılabiliyor.
10- Yeni dükkan ürünleri piyasaya sürülecek. Yıllardır tartışılan cinsiyet değiştirme, tip değiştirme bile getirilebilir bunu görecez.

Adım adım bazı gelecek şeyler bilerek ağızdan kaçırılıyor veya yorumlarda, cevaplarda üstü kapalı söyleniyor. Büyük ihtimal Haziran ayında gelecek güncellemeye kadar bakalım daha bizlere ne kadar ipucu verilecek.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
RocKBoysS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sonuna Kadar

Re: Güncelleme ile gelecek kesin yenilikler

Mesaj gönderen RocKBoysS »

Merhaba,
Bilgilendirme için teşekkürler.

Hem Yeni bir bölge gelmesi hem de oyunun arayüz değişime gidilmesi güzel olur, umarım da dediğin gibidir.

Yalnız haziran kadar olan süre bence çok uzun bunda yanılmıştırsın belki :)
Şehzade - Şehzadee - Gitaristanbul (BEYAZKÖŞK)

Şeehzade - Gitaristanbulblue (EMİNÖNÜ)
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Ne haziranı ? Haziranda gelirse yuh derim.
Kullanıcı avatarı
emrecelik54
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI

Mesaj gönderen emrecelik54 »

Şubat sonu mart başı at fava bekle
Resim
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen mehmetcan78 »

Bazılarında haklısın bazılarında yanılgıya düşmüş yada kendin o tarz düşünmek istemişsin

Hazıranda gelicek olsa paket o paketi oynamam 1 sene önceden duyuru yapıp 1 sene sonra paketmi gelir lan diye gülerler insan
Tahminim ve beklentim ocak sonu açıklama şubat ayı içerisi paket beklentisidir bu süre zarfında bile 8 ay geçmiş oluyor duyurunun üstünden.. eğer tarih uzarsa iyice tepki toplayacaklar
Kullanıcı avatarı
Hars
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÜTOPİA

Mesaj gönderen Hars »

Merhaba, konu başlığında güncelleme ile gelecek "KESİN" yeniliklerden bahsetmişsiniz. Sobee Studios'da ahbabınız mı var ki bu kadar emin bilgiler aktarıyorsunuz. Sizin söyledikleriniz sadece varsayımdan ibaret. Kişisel yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayan, karar verme aşamasında büyük ve devrimsel gelişmeleri beyin fırtınası yaparak topluluğa sunuyorsunuz. Velhasıl sağlam bir argümana sahipseniz buyrun teyit edin.
Taklitler aslını yaşatır.
Kullanıcı avatarı
aytac06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen aytac06 »

sohbet penceresine bence yenilenme gelmesin daha dogrusu oyunu modernleştirme gibi bir durum olursa tadı kaçabilir .
ıIıAYTAÇıIı
Pazienza
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Hicbirsey kesin degildir bu oyunda ve Sobeenin karsisinda.
Bknz : Karaköy guncellemesi

Karakoy gelmez Hikayeden uzaklasmayalim diyen proje lideri kadar yetkili biri fakat Karakoy geliyor.
Resim
Motiejunas
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Motiejunas »

Güncelleme Mayıs - Haziran'dan aşağı gelmez boşa erken vakitte beklemeyin gelecek ama Şubat sonu diyenler var o zamana yetişmez
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen makmeden »

Hars yazdı: 09 Oca 2018 14:59 Merhaba, konu başlığında güncelleme ile gelecek "KESİN" yeniliklerden bahsetmişsiniz. Sobee Studios'da ahbabınız mı var ki bu kadar emin bilgiler aktarıyorsunuz. Sizin söyledikleriniz sadece varsayımdan ibaret. Kişisel yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayan, karar verme aşamasında büyük ve devrimsel gelişmeleri beyin fırtınası yaparak topluluğa sunuyorsunuz. Velhasıl sağlam bir argümana sahipseniz buyrun teyit edin.
Aynı tepkiyi güncellemenin bayramda açıklanıp isminin Karaköy olacağını söyleyince almıştım. Eminönü sunucusunda PM atıp milleti kandırma diye küfür edenler hatta bölgeden klandan aşağılayanlar oldu. Geldiğinde ben hep buradayım. Şu 5-6 senelik arada hiç bu sene güncelleme geliyor demedim çünkü geleceğine dair bir ışık yoktu ama bu sene dedim.
Scoott(59)

Unity In Diversity

“Genel Etkileşim” sayfasına dön