savaşçıyla kesiceksen kudret iksirin olucak ve deparın süresi olmucak depar atıp kesiceksin zaten defansif 1 kere es geçtimmi ofansı zor keser.
DEF 2 3 Ve Boz Ayı !
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Catalyst
Re: DEF 2 3 Ve Boz Ayı !
Mesaj Kasmak Amaçlı Yazan birisisin forumda ki konuların hepsine birden yazmandan anladım.Bu Konuyu Seninle Tartışmak istemiyorum.
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- CatalyzeRR
- İskele Babası
Şuan oynamıyorsan boş konuşma istersen çünki tek Depar ve Zihin ( Durdurma'dan ) basmasına bakıyor sana tek atması Def 2 3 ün...dedee66 yazdı: ↑04 Oca 2018 20:25nasıl hasar yemiyor meteorit 2 3 ile 2 tane kritik vur savaşçı birtane vursun tek yiyor kardeşim yapma böyle espiriler hiç komik değilCatalyzeRR yazdı: ↑04 Oca 2018 20:22 Ortağım sonuna kadar haklı.Defansif 2 3 takan bir savaşçı...Hem haasar yemiyor,Hem Hasarı çok çok çok fazla,Hemde kanatma (ayı) gibi bir saçmalık var ortada.Bu isyan saçma mı geliyor size ? Büyücü oynamamışsınız veya def 2 3 tarafından tek yememişsiniz demektir.Veya bir savaşçı olarak - kudretlerde Defansif 2 3 Tılsımı takan birisine ölmemişsiniz demektir.Defansif açan bir karakter adı üstünde Defansif olmalı,Hasara dayalı olmamalı.Bir dengeleme şart,düzenleme şart.Yeni genişleme paketinde de böyle bi saçmalık görmek istemeyiz değerli yönetim
![]()
Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg
ne alaka 3 gün girmedim ve gördüğüm başlıklara mesaj atıyorum ve buna kimse karışamaz istediğime yorum yaparım ben bu forumda bir kullanıcıysam ve burasıda konu başlıklarına yorum atmak için yapılmışsa buna kimse karışamaz git biraz bak başlıkların altına tüm başlıklarda aynı isimler var kardeşim yapmayın şöyle şeyler
Bilmediğiniz içinde bulunmadığınız durumlar hakkında boş beleş yorum yapmayın sinirleniyorum bak kardeşim def 2 3 lü bir savaşçı büyüye 5000 civarı hasar vuruyor bir büyücünün def 2 3 lü savaşçıyı kesmesi çok zor hem bide bu işi ciddiye alan defansifler savunma tilsimi da alıyor lar o ise büyücünün kritik atmasını bile engelliyor krtk bile atamiyoruz hiçbir şansımız kalmıyor ben sürekli büyücü oynayan biriyim he savaşçı ile denemek istersen durum gene farksız defansif savaşçı kaçarak 3 4 vuruş ta seni devirir hele ki kanatma tilsimi varsa gördü mü sakın arkana bile bakma he şunuda ekliyeyim sürekli defansif Savaşçı oynayan oyuncular Yücelen iksir falanda depolarlar oyundaki beceriksiz ama zengin oyuncular da artık bu şekilde oynuyor zatendedee66 yazdı: ↑04 Oca 2018 20:28ben sana kolaylık sundum valla kesmesi senden ben şuan oynamıyorum kuzenim ve kardeşim oynuyor onlar çok rahat kesiyorlarmış mantık işi böyle şeyler kafanı çalıştırcaksın. kesen kesiyorCatalyze yazdı: ↑04 Oca 2018 20:26Meteorit 2 3 İle 2 Tane Vurma Fırsatını Yakalaybilirsen neden olmasın ki ????dedee66 yazdı: ↑04 Oca 2018 20:25nasıl hasar yemiyor meteorit 2 3 ile 2 tane kritik vur savaşçı birtane vursun tek yiyor kardeşim yapma böyle espiriler hiç komik değilCatalyzeRR yazdı: ↑04 Oca 2018 20:22 Ortağım sonuna kadar haklı.Defansif 2 3 takan bir savaşçı...Hem haasar yemiyor,Hem Hasarı çok çok çok fazla,Hemde kanatma (ayı) gibi bir saçmalık var ortada.Bu isyan saçma mı geliyor size ? Büyücü oynamamışsınız veya def 2 3 tarafından tek yememişsiniz demektir.Veya bir savaşçı olarak - kudretlerde Defansif 2 3 Tılsımı takan birisine ölmemişsiniz demektir.Defansif açan bir karakter adı üstünde Defansif olmalı,Hasara dayalı olmamalı.Bir dengeleme şart,düzenleme şart.Yeni genişleme paketinde de böyle bi saçmalık görmek istemeyiz değerli yönetim
![]()
- CatalyzeRR
- İskele Babası
Evet yaptığın şey mesaj atmak,çünki yapabiliyorsun ve kimse karışamaz aynen..Peki sen sırf mesaj kasabilmek için,yanlış yönlendirme ve tamamen yanlış bir görüş yapmayı,insanların gözünde bilgisiz duruma düşmeyi seviyor musun ? seviyorsan karışan yok devam.Sen git büyünle def 2 3 avladedee66 yazdı: ↑04 Oca 2018 20:35ne alaka 3 gün girmedim ve gördüğüm başlıklara mesaj atıyorum ve buna kimse karışamaz istediğime yorum yaparım ben bu forumda bir kullanıcıysam ve burasıda konu başlıklarına yorum atmak için yapılmışsa buna kimse karışamaz git biraz bak başlıkların altına tüm başlıklarda aynı isimler var kardeşim yapmayın şöyle şeylermesaj kasmak istesem her konuda tartışma çıkarıp kasarım bundan kolayımı var.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
1 puaj Defansif Dövüşme yeteneğine verip sen de ayı salıp sen de kanatma atıp sen de kudret eksiltebilirsin. Zor değil yani.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- Catalyze
- Sahaf Yardımcısı
Maalesef Ayım Yok.Ayının Verdiği etki abartılı değil mi sence ?FiratCakiroglu yazdı: ↑04 Oca 2018 20:48 1 puaj Defansif Dövüşme yeteneğine verip sen de ayı salıp sen de kanatma atıp sen de kudret eksiltebilirsin. Zor değil yani.
CATALYZE
CATALYSE
CATALYSE
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
En sevmedigim tip ya 5 v 1 atar boyle kanser kisiler yada ayi sal > deparla kaç > ofansifin kudreti bitsin > sonra don ofansifle dalga gec miss 400 m veriyorsun of 2 3 + durdurma 1 3 + dikkat dagitma 3 + Ofans 3 tilsimlarini cop ediyorsun.Ayriyeten defansa ayi salmak ne isine yarayacak kolsuzun teki attigi durdurmayimi onleyeceksin basic atak yapiyor zaten.

- CatalyzeRR
- İskele Babası
Haklı.Kaldıki tılsımını geçtim, Mantıken saçma değil mi ? Defansifin amacı defans olmalı hasara dayalı olmamalı.Parlementxx yazdı: ↑04 Oca 2018 20:49 En sevmedigim tip ya 5 v 1 atar boyle kanser kisiler yada ayi sal > deparla kaç > ofansifin kudreti bitsin > sonra don ofansifle dalga gec miss 400 m veriyorsun of 2 3 + durdurma 1 3 + dikkat dagitma 3 + Ofans 3 tilsimlarini cop ediyorsun.Ayriyeten defansa ayi salmak ne isine yarayacak kolsuzun teki attigi durdurmayimi onleyeceksin basic atak yapiyor zaten.