Katılıyorum. GMler bu işle uğraşmaz. Tek seçenek paranın oyunculardan birinde toplanması. Bunu da herkesin kabul edeceğini sanmıyorum.
Biraz alevlenelim
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Biraz alevlenelim
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Yoneticiden kastim Bir Etkinlik Gorevliside olabilir tek basina yeterli.Alacagi sorumluluk nedirki
En fazla 320 m parayi alacak bono olarak her karsilasmada hakemlik yapacak Etkinlik odasina oyuncu cekicek.
En fazla 320 m parayi alacak bono olarak her karsilasmada hakemlik yapacak Etkinlik odasina oyuncu cekicek.

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Etkinlik Görevlisi de olsa uğraşmak isteyeceklerini sanmıyorum. Ama şöyle bir şey olabilir. Etkinlik Görevlisi belirlenen bir günde sadece paraları alır, oyuncular kendi belirledikleri alanda baştan belirlenen kurallar sınırında karşılaşır. Karşılaşma sırasında herkes kendi video kaydı veya ekran görüntüsünü alarak forumdaki ilgili konuya kanıt olarak ekler ve bir sonraki oyuncu ile karşılaşır. Turnuva sonucunda etkinlik görevlisi kazanan oyuncuya uygun bir zamanda (etkinlik günleri olabilir) ödülünü verebilir.Parlementxx yazdı: ↑09 Ara 2017 09:05 Yoneticiden kastim Bir Etkinlik Gorevliside olabilir tek basina yeterli.Alacagi sorumluluk nedirki
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
29 ve 39 lvl zamanında BeyazKöşkde bu tarz turnuvalar düzenlenirdi.Sunucuda hatrı sayılır saygın kişiler hakemlik yapardı.Bi yönetici veya etkinlik görevlisinden ziyade bu tür kişiler yapsa ?
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso