Biraz alevlenelim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
birgaripoyuncu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Biraz alevlenelim

Mesaj gönderen birgaripoyuncu »

movie yazdı: 08 Ara 2017 19:16 yöneticiler o taşın altına elini koymaz. Tanındık 1-2 loncanın liderleri bu işe el atabilir. Her maç ayrıca yayınlanır ve herhangi itiraza mahal bırakmaz.
Katılıyorum. GMler bu işle uğraşmaz. Tek seçenek paranın oyunculardan birinde toplanması. Bunu da herkesin kabul edeceğini sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Yoneticiden kastim Bir Etkinlik Gorevliside olabilir tek basina yeterli.Alacagi sorumluluk nedirki
En fazla 320 m parayi alacak bono olarak her karsilasmada hakemlik yapacak Etkinlik odasina oyuncu cekicek.
Resim
birgaripoyuncu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen birgaripoyuncu »

Parlementxx yazdı: 09 Ara 2017 09:05 Yoneticiden kastim Bir Etkinlik Gorevliside olabilir tek basina yeterli.Alacagi sorumluluk nedirki
En fazla 320 m parayi alacak bono olarak her karsilasmada hakemlik yapacak Etkinlik odasina oyuncu cekicek.
Etkinlik Görevlisi de olsa uğraşmak isteyeceklerini sanmıyorum. Ama şöyle bir şey olabilir. Etkinlik Görevlisi belirlenen bir günde sadece paraları alır, oyuncular kendi belirledikleri alanda baştan belirlenen kurallar sınırında karşılaşır. Karşılaşma sırasında herkes kendi video kaydı veya ekran görüntüsünü alarak forumdaki ilgili konuya kanıt olarak ekler ve bir sonraki oyuncu ile karşılaşır. Turnuva sonucunda etkinlik görevlisi kazanan oyuncuya uygun bir zamanda (etkinlik günleri olabilir) ödülünü verebilir.
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Mesaj gönderen Ostankino »

Lahza yazdı: 08 Ara 2017 18:35 32 kişilik bir katılımla kişi başı 10m para hem kimseyi üzmez hemde zevkli olur, yapılabilir aslında.
Ağlarım. 10m param gitmiş her yerim acır sancı girer
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen iskar43 »

29 ve 39 lvl zamanında BeyazKöşkde bu tarz turnuvalar düzenlenirdi.Sunucuda hatrı sayılır saygın kişiler hakemlik yapardı.Bi yönetici veya etkinlik görevlisinden ziyade bu tür kişiler yapsa ?
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso

“Genel Etkileşim” sayfasına dön