hungamek yazdı: ↑13 Kas 2017 22:44
Kardeşim o zaman oyunun diğer bölgeleri çöp senin bakış açında olacaklar bu
Oyunda kaçınılmaz şeyler bunlar. Niye hiç labirente girmiyoruz antrepoya girmiyoruz demiyorsun da çemberlitaş diyorsun ? Labirente de girelim antrepoya da senin bakış açına göre buraların da işlevsiz olmaması lazım. Ama yapacak bir şey yok ilerledikçe eski bölgelere girmezsin.
Yeni gelecek güncelleme de yapabilecekleri en mantıklı şey Hidrojen, köşk madalyonu gibi materyalleri ilgili reçetelere ekleyerek çemberlitaşı canlı tutmaya çalışabilirler.
Birlestirme onerisi bence harika; soyle bir recete dusunelim.
Xxxxxxxxxx KILICI
X4 Bıcak Sırti Kılıç
X4 Kadim Hidra Pençesi
X4 Meran Mucevheri
X4 Dev Komodo Dişi
X4 Liderlik Sembolü
X4 Örumcek Gözü
X2 Yeni Boss Materyali
X24 Ganoderma
X24 Akik
X96 Saf Kalay
X16 Yeni maden
X16 Yeni Maden
X128 Yeni Maden ( Latex vb.)
X16 Yeni Maden ( Surungen pulu vb.)
Böyle bir recete olsun uretim sistemi canlansin yeni gb degil normal yeralti gibi bolge olsun kilic vb silahlarin hepsine bicak kilic balta turu silahlarin hepsine tas balta pala bicak turu silahalrin hepsinede hidra bicak istesin. Buyuculer ve sifacilarda efsunlarina gore asalar istensin oyunda saatlerce aktif recete item arayan insanlar oluyormu olmuyormu gorurler. Uretim olmalı fakat zor olmali 1 item icin haftalarca ugrasilmali.
hungamek yazdı: ↑13 Kas 2017 22:44
Kardeşim o zaman oyunun diğer bölgeleri çöp senin bakış açında olacaklar bu
Oyunda kaçınılmaz şeyler bunlar. Niye hiç labirente girmiyoruz antrepoya girmiyoruz demiyorsun da çemberlitaş diyorsun ? Labirente de girelim antrepoya da senin bakış açına göre buraların da işlevsiz olmaması lazım. Ama yapacak bir şey yok ilerledikçe eski bölgelere girmezsin.
Yeni gelecek güncelleme de yapabilecekleri en mantıklı şey Hidrojen, köşk madalyonu gibi materyalleri ilgili reçetelere ekleyerek çemberlitaşı canlı tutmaya çalışabilirler.
kardeşim benim demek istediğim tamda bu anladın mı bölgeleri canlandırmak için yeni olaylar eklenmeli
bendensairolmaz yazdı: ↑14 Kas 2017 18:55
Xxxxxxxxxx KILICI
X4 Bıcak Sırti Kılıç
X4 Kadim Hidra Pençesi
X4 Meran Mucevheri
X4 Dev Komodo Dişi
X4 Liderlik Sembolü
X4 Örumcek Gözü
X2 Yeni Boss Materyali
X24 Ganoderma
X24 Akik
X96 Saf Kalay
X16 Yeni maden
X16 Yeni Maden
Böyle bir recete olsun uretim sistemi canlansin yeni gb degil normal yeralti gibi bolge olsun kilic vb silahlarin hepsine bicak kilic balta turu silahlarin hepsine tas balta pala bicak turu silahalrin hepsinede hidra bicak istesin. Buyuculer ve sifacilarda efsunlarina gore asalar istensin oyunda saatlerce aktif recete item arayan insanlar oluyormu olmuyormu gorurler. Uretim olmalı fakat zor olmali 1 item icin haftalarca ugrasilmali.
bendensairolmaz yazdı: ↑14 Kas 2017 18:55
Xxxxxxxxxx KILICI
X4 Bıcak Sırti Kılıç
X4 Kadim Hidra Pençesi
X4 Meran Mucevheri
X4 Dev Komodo Dişi
X4 Liderlik Sembolü
X4 Örumcek Gözü
X2 Yeni Boss Materyali
X24 Ganoderma
X24 Akik
X96 Saf Kalay
X16 Yeni maden
X16 Yeni Maden
Arkadaşın dediğine bende katılıyorum kesinlikle. Reçete bu kadar abartılı olmayabilir ama kesinlikle çemberliden düşen eşyaları bir sonraki reçete istemeli. Bir nevi eşyayı yükseltme gibi düşünebiliriz. Öte yandan silah reçetelerinde artık Kadim Hidra Pençesi, Meran Mücevheri vb. gibi materyalleri istememesi lazım. Bunlar görev materyalleri ve her karaktere bir defaya mahsus verilen materyaller. Bundan dolayı bunların reçetelerde ikişer tane olması zaten saçma.
Şimdi oyunda bizden maden toplamamızı isteyen görevler var.Mesela Gümüş madeni veya Tungsten madeni.Mecburen bunlar için puan vermemiz gerekiyor.(Başka birinden satın alırız derseniz de sonuçta birileri buna puan verip o madeni çekiyor yine.Yeni başlayan birinin gözünden bakalım).Sonra bir bakıyoruz ki 49 olduktan sonra Çemberlitaş'a almıyorlar.Hasar yok , tılsım yok.Şimdi tılsımı bir kenara bırakıp sadece bu üretim puanlarını ele alırsak.Asa üretmek istiyoruz ama üretemiyoruz.Neden ? Puanlarımızı bu görevler için harcadık ve sıfırlayamıyoruz.Tamam ticaret taktiği vesaire.Ama oyunun bize bazı kolaylıklar sunması lazım herşeyi de para ile çözmeyelim.
Nasıl ki seviye atladığımızda belli seviyelerde yetenek ve direnç puanlarımız sıfırlanıyorsa , aynı şekilde ücretsiz olarak üretim ve toplama puanları da sıfırlanmalıdır.Ve bu oyunculara çok görülmemelidir.Böyle gelmiş böyle giderle olmaz.Zaten bunu yaparak birşey kaybetmezler.Sadece 49 olunca sıfırlansa bile yeterlidir.Yeni oyuncuyu her zaman düşünmek lazım.
Şimdi oyunda bizden maden toplamamızı isteyen görevler var.Mesela Gümüş madeni veya Tungsten madeni.Mecburen bunlar için puan vermemiz gerekiyor.(Başka birinden satın alırız derseniz de sonuçta birileri buna puan verip o madeni çekiyor yine.Yeni başlayan birinin gözünden bakalım).Sonra bir bakıyoruz ki 49 olduktan sonra Çemberlitaş'a almıyorlar.Hasar yok , tılsım yok.Şimdi tılsımı bir kenara bırakıp sadece bu üretim puanlarını ele alırsak.Asa üretmek istiyoruz ama üretemiyoruz.Neden ? Puanlarımızı bu görevler için harcadık ve sıfırlayamıyoruz.Tamam ticaret taktiği vesaire.Ama oyunun bize bazı kolaylıklar sunması lazım herşeyi de para ile çözmeyelim.
Nasıl ki seviye atladığımızda belli seviyelerde yetenek ve direnç puanlarımız sıfırlanıyorsa , aynı şekilde ücretsiz olarak üretim ve toplama puanları da sıfırlanmalıdır.Ve bu oyunculara çok görülmemelidir.Böyle gelmiş böyle giderle olmaz.Zaten bunu yaparak birşey kaybetmezler.Sadece 49 olunca sıfırlansa bile yeterlidir.Yeni oyuncuyu her zaman düşünmek lazım.
kesinlikle katılıyorum nice çarım o şekilde enkaz vaziyette
Bu konu için Diablo oyununu ele almak istiyorum. Aranızda bilenleriniz vardır Diablo 1 oyun kalitesini ve 2.serisinin kalitesini. Ancak oyunun 3'ünü çıkardıklarında oyun kalitesini ne kadar üst seviyeye yükselttiklerini de görmüşsünüzdür. Bu sıralarda Diabla 4'ün çıkarılabileceği söyleniyor.
Bu oyundaki yöneticilerimiz de böyle güncellemelerde bulunup oyunu daha güzel hale getirebilirler. İstanbul Kıyamet Vakti 2 çıkartabilirler, sonra 10 - 15 yıl sonra yine geliştirerek İstanbul Kıyamet Vakti 3 çıkabilir diye düşünüyorum.
Hemen böyle şeyler olmaz gibilere girmeyelim, ömrümüzün sonuna kadar bu oyunu böyle grafiklerle, bu şekilde sürdüremeyeceğimizi biliyorsunuzdur.
Yenilik her zaman iyidir diye düşünüyorum. Sizinde buna benzer fikirleriniz varsa, fikirlerinizi sunabilirsiniz.
En son Delpize tarafından 30 Kas 2017 11:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Birleştirilen konunun başlığı yeni başlığa uyarlandı
Ne grafik takıntınız var arkadaş kıyasladığınız oyunun ekibi ile İKV ekibinde kaç kişi çalıştığına bakın bi.Ayrıca neden İKV 2 ? 2 nedir ya ? Tıpkı "Derindeki Sır" , "Çemberlitaş" gibi bir isim bulurlar 2 yazacaklarına.Başlıkta geçen "Yapılabilir" ifadesi konu içeriğine ters olmuş.
hungamek yazdı: ↑12 Kas 2017 20:29
gelecek yeni güncelleme bütün bölgelerdeki oyuncu sayısını düşürecektir
benim önerimse yeni şaheser var ise bunları bölgelere dağıtmak gerek sığınak bölgesine migrata ve çemberlitaş bölgesine hiç olmassa her bölgeden birer item düşürme şansı olsun bölgelerin bitmemesi adına
bölgeleri canlı tutmanın yollarını da düşünün derim
şöyle örnek vereyim. diyelim ki 59 lwl "Şovalye Kılıcı" geldi oyuna. reçeteside şöyle olmalı;