Tanıtım videosu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: Tanıtım videosu

Mesaj gönderen KRoNicK »

Zaman konusunda sıkıntı yok bence,mayıs haziran gibi gelmesi hem yönetim hem de oyuncular açısından daha kârlı olur,şu sıralar okul final vs yüzünden tam manasıyla keyif alamayız,gerçi duyurunun 6 ay önce yapılması paketin gelişini biraz daha öne çekebilir ama acelemiz yok :)
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen dade1302 »

KRoNicK yazdı: 29 Ara 2017 22:52 Zaman konusunda sıkıntı yok bence,mayıs haziran gibi gelmesi hem yönetim hem de oyuncular açısından daha kârlı olur,şu sıralar okul final vs yüzünden tam manasıyla keyif alamayız,gerçi duyurunun 6 ay önce yapılması paketin gelişini biraz daha öne çekebilir ama acelemiz yok :)
çemberlitaş 1 aralıkta duyurulmuştu ve haziranda gelmişti . o zamanlar geliştirici kadrosu felan yerli yerindeydi bide ve çemberlitaşta çok kapsamlı bi harita değil karaköy kadar . haziranı bile geçebilir anlayacağınız ama önemi yok ne zaman geleceğinin . acelemiz yok
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

durmadan ne zaman gelecek yaa sıkıldık 6 yıl oldu felan demeyin bide , bırakın doğru düzgün yapsınlar yazın oynarız işi gücü olanlar okulu sınavı olanlar var bu aylarda gelse bile oynanmaz fazla haziran temmuz en iyisi
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Anlıyorum kardeşim , çoluk çocukla kanser olmak için hep birlikte okulların tatil olmasını bekleyelim.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

MobilSorun78 yazdı: 29 Ara 2017 23:18 Anlıyorum kardeşim , çoluk çocukla kanser olmak için hep birlikte okulların tatil olmasını bekleyelim.
+94748927348
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

MobilSorun78 yazdı: 29 Ara 2017 23:18 Anlıyorum kardeşim , çoluk çocukla kanser olmak için hep birlikte okulların tatil olmasını bekleyelim.
benim okulum yok üniversiteye hazırlanıyorum ama ben genelleme yaptım herkes için faydalı olur zaten hazirandan önce gelmez merak etme çemberlitaş küçük çaplı bir bölgeydi 6 ayda geldi karaköy daha fazla sürer temmuzda felan anca

“Genel Etkileşim” sayfasına dön