Tanıtım videosu
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Tanıtım videosu
Zaman konusunda sıkıntı yok bence,mayıs haziran gibi gelmesi hem yönetim hem de oyuncular açısından daha kârlı olur,şu sıralar okul final vs yüzünden tam manasıyla keyif alamayız,gerçi duyurunun 6 ay önce yapılması paketin gelişini biraz daha öne çekebilir ama acelemiz yok 
çemberlitaş 1 aralıkta duyurulmuştu ve haziranda gelmişti . o zamanlar geliştirici kadrosu felan yerli yerindeydi bide ve çemberlitaşta çok kapsamlı bi harita değil karaköy kadar . haziranı bile geçebilir anlayacağınız ama önemi yok ne zaman geleceğinin . acelemiz yokKRoNicK yazdı: ↑29 Ara 2017 22:52 Zaman konusunda sıkıntı yok bence,mayıs haziran gibi gelmesi hem yönetim hem de oyuncular açısından daha kârlı olur,şu sıralar okul final vs yüzünden tam manasıyla keyif alamayız,gerçi duyurunun 6 ay önce yapılması paketin gelişini biraz daha öne çekebilir ama acelemiz yok![]()
durmadan ne zaman gelecek yaa sıkıldık 6 yıl oldu felan demeyin bide , bırakın doğru düzgün yapsınlar yazın oynarız işi gücü olanlar okulu sınavı olanlar var bu aylarda gelse bile oynanmaz fazla haziran temmuz en iyisi
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Anlıyorum kardeşim , çoluk çocukla kanser olmak için hep birlikte okulların tatil olmasını bekleyelim.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
+94748927348MobilSorun78 yazdı: ↑29 Ara 2017 23:18 Anlıyorum kardeşim , çoluk çocukla kanser olmak için hep birlikte okulların tatil olmasını bekleyelim.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
benim okulum yok üniversiteye hazırlanıyorum ama ben genelleme yaptım herkes için faydalı olur zaten hazirandan önce gelmez merak etme çemberlitaş küçük çaplı bir bölgeydi 6 ayda geldi karaköy daha fazla sürer temmuzda felan ancaMobilSorun78 yazdı: ↑29 Ara 2017 23:18 Anlıyorum kardeşim , çoluk çocukla kanser olmak için hep birlikte okulların tatil olmasını bekleyelim.