Yeni Bir Sunucu
Re: Yeni Bir Sunucu
kardeşim böyle bi konu açmadan önce linç edilmeye hazır ol.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ne zamandır görmüyorduk bu konudan iyi geldi şimdi

bu isteğin, ülkelerin nükleer silahları bırakıp, kılıç kuşanması gibi bir şey.
yani olmaz böyle bir şey boşuna heveslenmeyin.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Eski level degil eski ortamin sicakligiydi suan isteselerde getiremezler.Forum bile guncelleme uzerinden konu acip ilgi cekmeye calisan ergenlerin istilasi altinda.

Abi gidin parayı basın private server için müsaade alın. 39 mu 89 mu kaç seviye istiyorsanız ayarlayın.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Reklamı iyi yapılan yeni bir sunucu çok iyi olur bence. Renk heyecan gelir oyuna. Arkadaşın dedigini savunuyorum ama eskiler ah ne iyidi diye savunanlardan değilim. Kademe kademe guncelleme gelmesi ileride bölgeler için kısmen çıplak girilmesin diye
Hatta böyle bir rekabet amaç oyunu bırakan çoğu oyuncuyu geri getirir. Bi düşünün x sunucusunda ilk kenanı ben kestim ilk 49 ben oldum junon gaffar ilk biz kestik sunucunun ilk y2 si falan
açsınlar oynayan oynasın ya da oynamasın sancak meran tılsım kuklacının toplamından daha fazla oyuncusu olcagndan kesin, Yani bi 30 u geçer online 
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: PersPektiF
O BİRAZ ZOR BİR İHTİMAL BENCE
qarizma1313 yazdı: ↑15 Eki 2017 20:50 Şu Son Zamanlarda Güncelleme Haberleri İle Çok Sevindiğimiz Doğru ama İçimizde ukde kalan şu eski zamanları hatırlayıp iç çekenlerin sayısı bayağı fazla buna eminim bunun için yeni bir sunucu kursanız mesela oyun en eski zamanlarındaki gibi level sınırı 39 dan başlasa yavaş yavaş güncelleme yapılsa bence iyi olurdu

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Gelmez, denedik olmadı.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Eskiye dönülse ileride ne geleceğini zaten herkes bilecek bunun nesi güzel ki, 39 da civan çiçeği stoklayan köşe oldu, 49 da mavi topaz menekşe vs fırladı, bazılarının kafasında tek amaç oyun 39 olsun adam keselim, meteor orda güzel kardeşim git kes yine fark eden ne ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Kardeşim, şimdi bu konuyu bir üst boyuta taşıyıp tartışmak istemem ancak neden Beşiktaşlı olan herkese "tinerci" diyorsunuz? Lütfen böyle davranışlarda bulunmayın.Kskberkay yazdı: ↑15 Eki 2017 22:26qarizma1313 yazdı: ↑15 Eki 2017 20:50 Şu Son Zamanlarda Güncelleme Haberleri İle Çok Sevindiğimiz Doğru ama İçimizde ukde kalan şu eski zamanları hatırlayıp iç çekenlerin sayısı bayağı fazla buna eminim bunun için yeni bir sunucu kursanız mesela oyun en eski zamanlarındaki gibi level sınırı 39 dan başlasa yavaş yavaş güncelleme yapılsa bence iyi olurdu
Beşiktaşlıysan tiner mi kullanıyosun diyeceğim güzel kardeşimEskiye dönme arzunuz nedir anlamadım.Herşeyi tadında bıraktık tıpkı o güzel günler gibi.Öyle bi isteğiniz varsa açın bir tane hesap yapın 39 level dolaşın.Bence sizin gibi düşünenler için en güzel yol bu olur.
Asıl konuya değinelim; Dostum... Yapma, lütfen. Çıkmayacak işte. Çıkmasın da zaten yeni bir sunucu.