Serrakura yazdı: ↑28 Eyl 2017 14:51
he valla şöyle bir bakınca çt giren arkadaşlarımızın çoğu full zaten işi pwpye çevirmiş zevkine gaf giriyor pwp snucudada zevkine girer ne olmuş :9
Full olupta çt ye giren adam sayısı bir elin parmağını geçmez, mutlaka eksiği vardır söylemiyordur, çok gördüm ben öyle 2331 hasarım diye günlerce çt ye giren adam kıyamet zırh çıkınca çığlık atmıştı, başka zırh takıyormuş meğer, bilmem anlatabildim mi Keşke kıyamettir, transtır her kıyafetin tipi farklı olsaydı da anlayabilseydik kim ne giyiyor
Lahza yazdı: ↑28 Eyl 2017 15:44
Keşke kıyamettir, transtır her kıyafetin tipi farklı olsaydı da anlayabilseydik kim ne giyiyor
bence yanlış olurdu savaşçılar için konuyu ele alırsak adam mesela asit seti var vs atacak e rakibi bu durumdan bi haber olup makineden asit direnci verebilir
Serrakura yazdı: ↑28 Eyl 2017 14:51
he valla şöyle bir bakınca çt giren arkadaşlarımızın çoğu full zaten işi pwpye çevirmiş zevkine gaf giriyor pwp snucudada zevkine girer ne olmuş :9
Full olupta çt ye giren adam sayısı bir elin parmağını geçmez, mutlaka eksiği vardır söylemiyordur, çok gördüm ben öyle 2331 hasarım diye günlerce çt ye giren adam kıyamet zırh çıkınca çığlık atmıştı, başka zırh takıyormuş meğer, bilmem anlatabildim mi Keşke kıyamettir, transtır her kıyafetin tipi farklı olsaydı da anlayabilseydik kim ne giyiyor
ahaha kesinlikle bende öyle çok gördüm şuan benim hiç bir eksik yok sadece tanıdıklar için giriyorum maksat sohbet güzel oluyor ama en azından paketi stresli açmıyorsun rahat normal birşey gibi karşılıyorsun tabi birde madalya madalya koleksiyonu