İKV ÖLÜ SUNUCULAR PWPYE ÇEVRİLSE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: İKV ÖLÜ SUNUCULAR PWPYE ÇEVRİLSE

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

Öncelikle Merhaba

Şöyle bir öneri olabilir mesela x2 veya x3 sunucu dropları arttırılmış sunucu bence daha zevkli olurdu. Piyasada dengeli olurdu.

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

CHAPPIE yazdı: 28 Eyl 2017 13:55
Serrakura yazdı: 28 Eyl 2017 13:46
CHAPPIE yazdı: 28 Eyl 2017 13:07 Çar açtığında direkt 49 level ve item dizili olsa, sunucu aktarımı olmasa güzel olabilir.
:grinning: :grinning: :grinning: sende o ışığı gördüm ve full tılsım olsa +50 yetenek puanı olsa +1000 direnç puanı olsa :) çokmu şey istiyoruz
Bir de 1 t para olsa ve Mareşal rütbe olsa tadından yenmez.
he valla şöyle bir bakınca çt giren arkadaşlarımızın çoğu full zaten işi pwpye çevirmiş zevkine gaf giriyor pwp snucudada zevkine girer ne olmuş :9
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Serrakura yazdı: 28 Eyl 2017 14:51
he valla şöyle bir bakınca çt giren arkadaşlarımızın çoğu full zaten işi pwpye çevirmiş zevkine gaf giriyor pwp snucudada zevkine girer ne olmuş :9

Full olupta çt ye giren adam sayısı bir elin parmağını geçmez, mutlaka eksiği vardır söylemiyordur, çok gördüm ben öyle 2331 hasarım diye günlerce çt ye giren adam kıyamet zırh çıkınca çığlık atmıştı, başka zırh takıyormuş meğer, bilmem anlatabildim mi ;) Keşke kıyamettir, transtır her kıyafetin tipi farklı olsaydı da anlayabilseydik kim ne giyiyor :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Lahza yazdı: 28 Eyl 2017 15:44

Keşke kıyamettir, transtır her kıyafetin tipi farklı olsaydı da anlayabilseydik kim ne giyiyor :)
:+1: :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ForGaDDaRLorD yazdı: 28 Eyl 2017 14:16 Öncelikle Merhaba

Şöyle bir öneri olabilir mesela x2 veya x3 sunucu dropları arttırılmış sunucu bence daha zevkli olurdu. Piyasada dengeli olurdu.

İyi forumlar
evet hiç yoktan buda kabul edilebilir :)
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Retaliation yazdı: 28 Eyl 2017 16:00

Keşke kıyamettir, transtır her kıyafetin tipi farklı olsaydı da anlayabilseydik kim ne giyiyor :)
:+1: :)
bence yanlış olurdu savaşçılar için konuyu ele alırsak adam mesela asit seti var vs atacak e rakibi bu durumdan bi haber olup makineden asit direnci verebilir
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

CHAPPIE yazdı: 28 Eyl 2017 13:07 Çar açtığında direkt 49 level ve item dizili olsa, sunucu aktarımı olmasa güzel olabilir.
:grinning: :grinning: :grinning: sende o ışığı gördüm ve full tılsım olsa +50 yetenek puanı olsa +1000 direnç puanı olsa :) çokmu şey istiyoruz
Ama sadece bende olsa
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

TOLGARDA yazdı: 28 Eyl 2017 16:44
Ama sadece bende olsa
bak o dediğin konuştuklarımızdan daha mümkün ikv oynuyoruz sonuçta edit karakterde satar bu oyun :)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Serrakura yazdı: 28 Eyl 2017 16:48
TOLGARDA yazdı: 28 Eyl 2017 16:44
Ama sadece bende olsa
bak o dediğin konuştuklarımızdan daha mümkün ikv oynuyoruz sonuçta edit karakterde satar bu oyun :)
20 liraya takı satmıştı yönetim buluşmada :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Serrakura yazdı: 28 Eyl 2017 14:51

Full olupta çt ye giren adam sayısı bir elin parmağını geçmez, mutlaka eksiği vardır söylemiyordur, çok gördüm ben öyle 2331 hasarım diye günlerce çt ye giren adam kıyamet zırh çıkınca çığlık atmıştı, başka zırh takıyormuş meğer, bilmem anlatabildim mi ;) Keşke kıyamettir, transtır her kıyafetin tipi farklı olsaydı da anlayabilseydik kim ne giyiyor :)
ahaha kesinlikle :D bende öyle çok gördüm şuan benim hiç bir eksik yok :upside_down_face: sadece tanıdıklar için giriyorum :D maksat sohbet güzel oluyor ama en azından paketi stresli açmıyorsun rahat normal birşey gibi karşılıyorsun tabi birde madalya :heart_eyes: madalya koleksiyonu
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön