Bir yandan uğraşıyorum inşallah bakalım...Seven yazdı: ↑08 Eyl 2017 13:57Valla hocam 1900 hasar + m1 ile bölgelere zor giriyordum. Arada bile olsa tılsımsız girmen çok iyi bir durum.
İnşallah en kısa zamanda tılsımın olur.
Tılsımsız Çemberlitaş
- w1con2
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Tılsımsız Çemberlitaş
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Vefalı bir gruba denk gelirseniz elbette ki girebilirsiniz. Bir de bu oynadığınız sunucuya ve oyuncularına da bağlı bir durum.
Oyun zaten bunların derdine bitti.
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Çemberlitaş ilk geldiğinde eminönü sunucusundaydım. Hem çt eşyaları hemde tılsımlar tabiki yoktu.
Henüz x kesilememişti ve gaffara geçilen ruh taşı görevi de yoktu zaten.ilk kalfayı geçen sayısı azdı
Yol savaşçısının 50 ejder içtiği zamanlar
hasılı tanıdığım bir ablam vasıtasıyla, onun evinde ilk x kesimini izlemiştim. yorulduğunda ben geçiyordum pc başına. ortalama 6 saat mi ne sürmüştü bölgede durmaları ama olmuştu. Total 120+ ejder şifacı için. 2+2+2 gruplarla.
sonra sonra eşyalar biraz düşüp ( eşyadan kasıt buyucunun birine trans zırh dusmesi filan),kesimler anlaşılıp hangi yaratık naptı da neden öldükleri çözünce hızlanıldı.Tabi gene de 1 saatte tüm kestik çıktık gibi bir şey yoktu. Ruh taşı geldikten sonra da stusuz gaffar filan yoktu
ama kafalarda bazı şeyler vardı.
Yani kardeşim şuanda yeni bir oyuncu için girmek ne kadar zor ise, o zaman da oynayan biri için girip de onca şey harcayıp elinde elle tutulur bir şeyle çıkmak zordu.
Eğer diyorsan ki, ben 2 şifa 2 buyucu 1 ofans 1 defans veya 2 şifa 3 buyucu 1 defans gibi yöntemlerle hasarı düşük çeşitli kombinasyonlarla girerim, böyle girip 2-3 saat bölgede kalacak kişiler bulurum diyorsan ne güzel, denenebilir herkesin m1 m23 vs yok.
Ancak benim tavsiyem,tılsım yapman. Çünkü sen karakterini diyelim ki hasarı düşük kişilerle birlikte girdin vakit harcadın dizdin hatta 2300+ fizik yaptın. Hala tılsımın olmayacak elinde, mecbur gene ya maden ya para kasacaksın bir şekilde tılsım edinmek isteyeceksin. İyi ve keyifli oyunlar dilerim
Henüz x kesilememişti ve gaffara geçilen ruh taşı görevi de yoktu zaten.ilk kalfayı geçen sayısı azdı
sonra sonra eşyalar biraz düşüp ( eşyadan kasıt buyucunun birine trans zırh dusmesi filan),kesimler anlaşılıp hangi yaratık naptı da neden öldükleri çözünce hızlanıldı.Tabi gene de 1 saatte tüm kestik çıktık gibi bir şey yoktu. Ruh taşı geldikten sonra da stusuz gaffar filan yoktu
Yani kardeşim şuanda yeni bir oyuncu için girmek ne kadar zor ise, o zaman da oynayan biri için girip de onca şey harcayıp elinde elle tutulur bir şeyle çıkmak zordu.
Eğer diyorsan ki, ben 2 şifa 2 buyucu 1 ofans 1 defans veya 2 şifa 3 buyucu 1 defans gibi yöntemlerle hasarı düşük çeşitli kombinasyonlarla girerim, böyle girip 2-3 saat bölgede kalacak kişiler bulurum diyorsan ne güzel, denenebilir herkesin m1 m23 vs yok.
Ancak benim tavsiyem,tılsım yapman. Çünkü sen karakterini diyelim ki hasarı düşük kişilerle birlikte girdin vakit harcadın dizdin hatta 2300+ fizik yaptın. Hala tılsımın olmayacak elinde, mecbur gene ya maden ya para kasacaksın bir şekilde tılsım edinmek isteyeceksin. İyi ve keyifli oyunlar dilerim
yazılan yorumları hayretle okudum adeta, bu bölgeler ilk geldiğinde insanlar şahesersiz tılsımsız kestiler o yaratıkları deneye deneye öğrendiler neyin nasıl yapılacağını ve şimdi gelmiş m1 siz m2 siz almayız... pes yahu bu kadar da olmaz diyorum siz bazı şeyleri kolay elde etmek istiyorsunuz ama kolay elde edilen şeylerden vazgeçmenin de çok kolay olacağını unutuyorsunuz bence, oyunun son haline ve oyuncu sayısına bakılınca bu durum gayet net anlaşılıyor, eskiden insanlar bu oyunu para için, item için, tılsım için oynamıyorlardı dostluk ve arkadaşlık için oynuyorlardı ama şimdiz dostluklar tılsımlarla ölçülür olmuş... diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten. kolay gelsin...
auril & DoubleLift
- w1con2
- İri Fare Avcısı
Oyunun gerçek ruhunu bilen insanları görmek güzel.Auril yazdı: ↑09 Eyl 2017 13:43 yazılan yorumları hayretle okudum adeta, bu bölgeler ilk geldiğinde insanlar şahesersiz tılsımsız kestiler o yaratıkları deneye deneye öğrendiler neyin nasıl yapılacağını ve şimdi gelmiş m1 siz m2 siz almayız... pes yahu bu kadar da olmaz diyorum siz bazı şeyleri kolay elde etmek istiyorsunuz ama kolay elde edilen şeylerden vazgeçmenin de çok kolay olacağını unutuyorsunuz bence, oyunun son haline ve oyuncu sayısına bakılınca bu durum gayet net anlaşılıyor, eskiden insanlar bu oyunu para için, item için, tılsım için oynamıyorlardı dostluk ve arkadaşlık için oynuyorlardı ama şimdiz dostluklar tılsımlarla ölçülür olmuş... diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten. kolay gelsin...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Her halta m1 m2-3 vs tılsım arayanların ağzına bakacağınıza kendiniz gibi adam toplayıp girmek en iyisi hem daha zevkli hem de onun getireceği ortam cabası.
- w1con2
- İri Fare Avcısı
Aynen öyle hocam ben de bunu yapmaya çalışıyorum işte. Kendim gibi insanlarla kendi ekibimi kurmak onlara öğretmek istiyorum. Ama önce kendim öğrenmem lazım.XxxChesTeRxxX yazdı: ↑09 Eyl 2017 17:31 Her halta m1 m2-3 vs tılsım arayanların ağzına bakacağınıza kendiniz gibi adam toplayıp girmek en iyisi hem daha zevkli hem de onun getireceği ortam cabası.
Arkadaşlar bazı noktalarda haklı olabilirsiniz bende katılıyorum ama insanlara da hak verin , ben oyuna döneli 1 ay oldu ve zaman öldürmemek için gerekli tılsımları aldım , loncamında arttırıcısı olması sebebiyle tam 1 ayda çemberlitaş işini tamamladım , şuan karakterimin 2 eksiği var onlarıda üreticem, o kadar tılsım la bölge atılmasına rağmen kimi zaman kanser edecek gruplara denk geldim kimi zaman 15 dakikada kesip çıktığımız oldu, yani ben vaktini öldürmek istemiyorsam gruba m1 m23 lü adam ararım bu benim en doğal hakkım, bir diğer grup kardeşim benim umrumda değil 1 saatte çıkarım derse istediği adamı grubuna alıp girebilir problem yok , ben 1 saatte 4 tane Gaffar kesiyorum, bahsettiğiniz süreçlerde pek tabi bizde oynadık oyunu , 4 saat uğraşıp kesemeden çıktık , ama o devir kapandı başka bir devir açıldı , sizde insanları eleştirirken 2 kez düşünün, herkes emeğinin karşılığını ister bu en doğal hakları.
w1con2 yazdı: ↑09 Eyl 2017 17:45Aynen öyle hocam ben de bunu yapmaya çalışıyorum işte. Kendim gibi insanlarla kendi ekibimi kurmak onlara öğretmek istiyorum. Ama önce kendim öğrenmem lazım.XxxChesTeRxxX yazdı: ↑09 Eyl 2017 17:31 Her halta m1 m2-3 vs tılsım arayanların ağzına bakacağınıza kendiniz gibi adam toplayıp girmek en iyisi hem daha zevkli hem de onun getireceği ortam cabası.