Tekrar 39.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Tekrar 39.

Mesaj gönderen YemeLik »

Arkadaşlar sonuçta yaşadınız o günleri yaşanmış şeyler elbet sizi yine sıkacaktır yeni tatlar tatmak istemez misiniz ? Getiriyolar işte biraz daha sabredelim bakalım.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Geçmiş güzeldi ve geçmişte kaldı arkadaşlar , şimdi bana seni 3 sene önceye götürücez deseler koşa koşa giderim ama var mı böyle bir imkan yok , her zaman önümüze bakacağız bundan sonra ki gelecek olan geliştirmeleri konuşacağız onlara yön vereceğiz bırakın 39 seviye o güzelliğiyle kalsın , beynimizin bir köşesinde hatıra olarak yer alsın ..
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Aşın artık şu 39u ya ! Üstüne kaç genişleme eklenti paketi geldi
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kubi07 »

Keşke olsa ama olamaz.olsada eskisi gibi olmaz.neden?
Çünkü şu oyuncu tiplerine bi baksana. Herkes hasar tılsım bağımlısı olmuş. Oyunun meteor yeraltı zamanlarını seven insanlar oyunu bırakalı yıllar oluyor bende dahil.
Birde şuan oyunu oynayan adamların %70i bu oyuna bağımlı. Onların düşüncelerini değiştiremezsin boşuna uğraşma.

Birde şunu söylemem lazım.
Grup bölgeleri güncellemeleri tamamen çöp berbat güncellemelerdi.Bunu oyun dünyasını bilen herkes bilir.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Talep varsa 39 levelli sunucu açılmalı , isteyen orada oynar isteyende yeni güncel olanını oynar. Silah zoruyla oynatacak değiller ya sizi , isteyen istediği yerde oynar. Saçma saçma yorumlar yapılmış yine. 39 level yapacaklarına güncellemeye yoğunlaşsınlar oyun gelişsin diyen bile var , 39 yapınca zaten o sunucu 39 da kalacak ne güncelleme gelecek o sunucuya ne bi değişiklik olacak , olduğu yerde sayacak yani ne alaka , az beyin.
IIXXASILBEYXXII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: YalnızlıkPaylaşılmaz

Mesaj gönderen IIXXASILBEYXXII »

EkSeLaNS53 yazdı: 04 Eyl 2017 07:45 Talep varsa 39 levelli sunucu açılmalı , isteyen orada oynar isteyende yeni güncel olanını oynar. Silah zoruyla oynatacak değiller ya sizi , isteyen istediği yerde oynar. Saçma saçma yorumlar yapılmış yine. 39 level yapacaklarına güncellemeye yoğunlaşsınlar oyun gelişsin diyen bile var , 39 yapınca zaten o sunucu 39 da kalacak ne güncelleme gelecek o sunucuya ne bi değişiklik olacak , olduğu yerde sayacak yani ne alaka , az beyin.
Cogunluk 39 level sunucusunu tercih ederse olacakları bir dûşün bakalım.Yönetim artık hicbir sekilde yenilik getirmez madem ben yenilik yaptim ama ilgi yok,e o zaman getirmem yenilik der.Bu durumda bircok oyuncusunu kaybedecektir oyun.Is tabi yonetime dusuyor eski gunlere geri dondurebilecek bir guncelleme getirebilirler mi?Kimbilir belkide tatmin edemeyeceklerini bildiklerindendir bu durum.
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

IIXXASILBEYXXII yazdı: 04 Eyl 2017 16:53
EkSeLaNS53 yazdı: 04 Eyl 2017 07:45 Talep varsa 39 levelli sunucu açılmalı , isteyen orada oynar isteyende yeni güncel olanını oynar. Silah zoruyla oynatacak değiller ya sizi , isteyen istediği yerde oynar. Saçma saçma yorumlar yapılmış yine. 39 level yapacaklarına güncellemeye yoğunlaşsınlar oyun gelişsin diyen bile var , 39 yapınca zaten o sunucu 39 da kalacak ne güncelleme gelecek o sunucuya ne bi değişiklik olacak , olduğu yerde sayacak yani ne alaka , az beyin.
Cogunluk 39 level sunucusunu tercih ederse olacakları bir dûşün bakalım.Yönetim artık hicbir sekilde yenilik getirmez madem ben yenilik yaptim ama ilgi yok,e o zaman getirmem yenilik der.Bu durumda bircok oyuncusunu kaybedecektir oyun.Is tabi yonetime dusuyor eski gunlere geri dondurebilecek bir guncelleme getirebilirler mi?Kimbilir belkide tatmin edemeyeceklerini bildiklerindendir bu durum.
Çoğunluğun tercih edeceğini düşünmüyorum herkes yine güncel oyunu oynayacaktır. 39 levelde sabit olan bi sucunuya arada sırada girer insanlar. Zaten millet zamanla hevesini özlemini giderdimi bomboş kalır , kimsede girmez. Benim demek istediğim isteyen oynar isteyen oynamaz , bu konuda bu kadar talep varsa yapılmalı. Hee gel gelelim bu yönetim bunu yapar mı ? Yapmaz. Her seferinde oyuncularımızın önerileri dikkate alınıyor diyorlar ama hepsi hikaye. Seni beni takan yok , kafalarına göre hareket ediyorlar.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

39 Seviye sınırının olduğu güncellemeye dönmek yerine o zaman oyundan zevk aldığımız sistemi istememiz oyunu daha olacaktır.39 Seviye sınırın olduğu pakette;

İtem çeşitliliği
Bireysel olarak ilerleyebilme
Üretim sisteminin revaçta ve tüm madenlerin işe yarar olması
PvP sisteminin daha eğlenceli olması(Her ne kadar kütük yaranla tek atılan durumlar olsada,büyücüler 2 balyoz vuruşuna ölmüyordu)
Oyunun P2W olmaması(Sadece bazı artı özellikler veren Plus paket bulunması)

Belirttiğim şeyleri yeni gelecek güncellemede sağlarlarsa eskiye dönmemize gerek kalmayacaktır.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Yıllarca açılmaktan bıkılmayan konu artık bıkmadınızmı özlem çekiyoruz özlüyoruz istiyoruz evet bende deliler gibi istiyorum bir yandan.

Bu saçmalık yerine oyun akışına farklılık katılarak daha güzel günler görmemiz daha muhtemel olacak. Üst iletideki arkadaşın dediği gibi.

Oyunda yeterince param yeterince tılsımım var olmasaydı bile genede oyunun ilerlemesini isterdim artık eskiyi yâd etmek yerine bilinçlenip oyunun ilerleyişini düşünmek fikirler sunmak.
En azından forum kirliliği yaratmayacaktır herkesin görmekten bıktığı bir konu haline dönüştürdüğünüz için teşekkürler sürekli bu ve bunun gibi benzeri konu açan arkadaşlar.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Bu kitleyle 39 gelse bile bi halt olmaz eski kitleyi ozlem o duygu 39 a degil.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön