YETKİLİLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM
- MrDexter1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zouka
Re: YETKİLİLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM
Onlara minik minik organik hoşaflarla sürprizler hazırlayabilirsiniz
MrdexteR
Ben böyleyim canım istedi açtım.EkSeLaNS53 yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:14Ya arkadaşım şimdi yanlış anlamada bunun için başlık mı açılır Allah aşkına ? Her hangi bir konu başlığındada yorum olarak bu fikrini belirtebilirdin bence.kuklux33 yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:00 Arkadaşlar hepimiz yetkililerin aramızda olmasını bizimle birlikte eğlenmesini istiyoruz buraya bende yazdım bi kaç arkadaşta yazdı"Gmler çok soğuk davranıyor" diye ama sonra düşününce adamlar gelip bi selam veriyor bizimki:"Güncelleme ne zaman?" Diyo hani düşündüm ve ben olsam böyle bi ortama girmezdim. Yetkililer haberi verdi beklentinizin üstünde olacak dedi ve biraz zaman istedi ayrıca bi ücret almıyorlar gönüllü olarak çalışıyorlar biz de onları bu tür sorunlarımız ile meşgul etmeyelim ki işlerini severek yapıp daha çok bizimle eğlensinler.![]()
Şu forumda bir türlü düzen yok , neredeyse millet bakkala gideceğim iki ekmek alacağım kepekli mi alayım normal mi diye başlık açacak. Bu tür başlık açayımda ne olursa olsun türündeki başlıklar forum kirliliği yaratmaktan başka birşeye yaramıyor.
Sunucu: Teşkilat
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
iyi bari bu sefer nickini başlığa yazmamışsın. te allahım.kuklux33 yazdı: ↑17 Ağu 2017 08:23Ben böyleyim canım istedi açtım.EkSeLaNS53 yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:14Ya arkadaşım şimdi yanlış anlamada bunun için başlık mı açılır Allah aşkına ? Her hangi bir konu başlığındada yorum olarak bu fikrini belirtebilirdin bence.kuklux33 yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:00 Arkadaşlar hepimiz yetkililerin aramızda olmasını bizimle birlikte eğlenmesini istiyoruz buraya bende yazdım bi kaç arkadaşta yazdı"Gmler çok soğuk davranıyor" diye ama sonra düşününce adamlar gelip bi selam veriyor bizimki:"Güncelleme ne zaman?" Diyo hani düşündüm ve ben olsam böyle bi ortama girmezdim. Yetkililer haberi verdi beklentinizin üstünde olacak dedi ve biraz zaman istedi ayrıca bi ücret almıyorlar gönüllü olarak çalışıyorlar biz de onları bu tür sorunlarımız ile meşgul etmeyelim ki işlerini severek yapıp daha çok bizimle eğlensinler.![]()
Şu forumda bir türlü düzen yok , neredeyse millet bakkala gideceğim iki ekmek alacağım kepekli mi alayım normal mi diye başlık açacak. Bu tür başlık açayımda ne olursa olsun türündeki başlıklar forum kirliliği yaratmaktan başka birşeye yaramıyor.
It is always darkest before the dawn.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
+1 Onlar da insan. Başlarını hep sıkıştırarak zombi gibi "Güncelleme! Güncelleme!" diyenler var. Bırak adam bir selam versin, etkinliğini yapsın. Akabinde bitince sor işte.kuklux33 yazdı: ↑17 Ağu 2017 00:00 Arkadaşlar hepimiz yetkililerin aramızda olmasını bizimle birlikte eğlenmesini istiyoruz buraya bende yazdım bi kaç arkadaşta yazdı"Gmler çok soğuk davranıyor" diye ama sonra düşününce adamlar gelip bi selam veriyor bizimki:"Güncelleme ne zaman?" Diyo hani düşündüm ve ben olsam böyle bi ortama girmezdim. Yetkililer haberi verdi beklentinizin üstünde olacak dedi ve biraz zaman istedi ayrıca bi ücret almıyorlar gönüllü olarak çalışıyorlar biz de onları bu tür sorunlarımız ile meşgul etmeyelim ki işlerini severek yapıp daha çok bizimle eğlensinler.![]()
mantıklı yaklaşım ama uzun zaman oldu