İkv oynayan kız olmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: İkv oynayan kız olmak

Mesaj gönderen Yafp »

Benim de tanıdığım kadın oyuncular mevcut ve aynı zamanda savaşçı ve büyücü sınıfı karakterim kadın,
genelde yazanlar kadın olduğumu düşünüyor, orası hayli ilginç.

Size tavsiyem yazanları yasaklamanızdır, 'herhangi biri' cinsiyet sebebiyle yazıyorsa artan testosteron seviyesi amygdalanın aktivasyonunu arttırmıştır, ön cortex körelmiş, yavaşlamıştır. Dolayısıyla beynine 'oyun karakterini gerçekle bağlaştırmalı mıyım veya ısrarla yazmaya gerçekten devam etmeli miyim' sorusunu soramıyordur. Daha derine inmek isterdim, olayın bir saniye öncesinden, aylar ve yıllarına, çocukluğuna, fetüs döneminde annenin yaşadıklarına, epigenetiklere vesaire fakat maalesef hiçbir faydası olmayacaktır... Umarım olanları görmezden gelip keyifle devam edersiniz :relaxed:
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
Renah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: İkv oynayan kız olma

Mesaj gönderen Renah »

Öncelikle gerçekten dil bilgisi kurallarına hakim olduğunuz açık lakin elestiri olarak algılayın niyetim kirmak değil; bazı kelimelerin yanlış yerde kullanılması veya fazla kullanımı uzun yazınızı anlaşılmaz hale sokuyor. Güzelim Türkçe'nize yazık etmişsiniz :)

Pozitif ayrimciliga gelince kesinlikle var bu durum, karakter satın alırken bile tipi yakışıklı olursa ek para veren bir oyuncu topluluğuna sahip ikv. Kendini sanalda tatmin etmeye çalışan insanlardan nasıl bir sosyal zeka bekliyorsunuz ki, tabii ki oyunda kadın olduğunu düşündüğü her canlıya pozitif ayrımcılık yaparlar :)
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: İkv oynayan kız olma

Mesaj gönderen KraToSs »

Renah yazdı: 06 Ağu 2017 23:20 Öncelikle gerçekten dil bilgisi kurallarına hakim olduğunuz açık lakin elestiri olarak algılayın niyetim kirmak değil; bazı kelimelerin yanlış yerde kullanılması veya fazla kullanımı uzun yazınızı anlaşılmaz hale sokuyor. Güzelim Türkçe'nize yazık etmişsiniz :)

Pozitif ayrimciliga gelince kesinlikle var bu durum, karakter satın alırken bile tipi yakışıklı olursa ek para veren bir oyuncu topluluğuna sahip ikv. Kendini sanalda tatmin etmeye çalışan insanlardan nasıl bir sosyal zeka bekliyorsunuz ki, tabii ki oyunda kadın olduğunu düşündüğü her canlıya pozitif ayrımcılık yaparlar :)
Farkındayım kırılmadım :) 600 iletimin yarısına dip not eklemiştim buna eklemedim mobil ve imla kuralları diye
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Yafp yazdı: 06 Ağu 2017 22:46 Benim de tanıdığım kadın oyuncular mevcut ve aynı zamanda savaşçı ve büyücü sınıfı karakterim kadın,

Size tavsiyem yazanları yasaklamanızdır, 'herhangi biri' cinsiyet sebebiyle yazıyorsa artan testosteron seviyesi amygdalanın aktivasyonunu arttırmıştır, ön cortex körelmiş, yavaşlamıştır. Dolayısıyla beynine 'oyun karakterini gerçekle bağlaştırmalı mıyım veya ısrarla yazmaya gerçekten devam etmeli miyim' sorusunu soramıyordur. Daha derine inmek isterdim, olayın bir saniye öncesinden, aylar ve yıllarına, çocukluğuna, fetüs döneminde annenin yaşadıklarına, epigenetiklere vesaire fakat maalesef hiçbir faydası olmayacaktır... Umarım olanları görmezden gelip keyifle devam edersiniz :relaxed:
Bu kimyasal reaksiyon hemen hemen her erkekte var ama hormona söz geçirmek önemli gerçi :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

oyunda kadın oyuncu var mı yok mu bilmiyorum ama tanımadığım kadın karakter kullanan kişilere nasıl sesleneceğimi çok düşünüyorum :D usta hocam falan demek garip geliyor.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Bayan olarak zamanının oyun birincisi loncasının başkanlığını yapan biliyorum ama hakikaten zor olduğunu düşünüyorum bayan olarak bu oyunu oynamanın , hatta erkek karakter açıp kendini Ali veli diye tanıtan insanlar biliyorum, Gaffar kesmeye cebelleştiğimiz zamanlarda Skype de ses vermiyorlardı sürekli mikrofonları bozuktu 😊 yani bunca şeye rağmen oynama arzusu olan bayana helal olsun
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Başka bir başlıktada belirttiğim gibi oyundaki bayan karakterin %95 i erkek , yani bi sunucuda 100 bayan karakter varsa bunun sadece 5 tanesi gerçekten bayan.

Bu neden kaynaklanıyor dersek , bizim bazı enayi erkek arkadaşlarımızdan kaynaklanıyor. Bi erkek çar yardım istediğinde genelde cevap vermeyen , cevap versede işim var yada para ver diyen bazı erkek arkadaşlarımız , yardımı isteyen bir bayan karakter olunca birden yardımsever kesiliyorlar , bırakın yardım istenen görevi çarı 49 yapana kadar sabah akşam yardırıyorlar :) item yardımları , para yardımları , tılsımlar gırla gidiyo :)

Genelde bu tipler şöyle gözlemleniyor , full herşeyi tam bi erkek çarının dizinin dibinde oturmuş 10 level 20 level 30 level bayan çarı gördüğünüzde , yada yine full bi erkek çarının arkasından giden düşük level bayan çarı gördüğünüzde anlayınki bayan çarı aracılığı ile bir erkek tarafından ağına düşürülmüş talihsiz birini görmüş olacaksınız.

Siz siz olun bayan çarı kullanan erkeklerden uzak durun , muhattap bile olmayın.
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

KraToSs yazdı: 06 Ağu 2017 23:28
Yafp yazdı: 06 Ağu 2017 22:46 Benim de tanıdığım kadın oyuncular mevcut ve aynı zamanda savaşçı ve büyücü sınıfı karakterim kadın,

Bu kimyasal reaksiyon hemen hemen her erkekte var ama hormona söz geçirmek önemli gerçi :')
Her kimyasal reaksiyon veya hormon her durumda aynı şekilde çalışmaz :blush: o insanın geçmişinden ailesinin ve atalarının geçmişine kadar bir sürü şey var denklemin içerisinde -_-
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Yafp yazdı: 06 Ağu 2017 23:46
KraToSs yazdı: 06 Ağu 2017 23:28

Her kimyasal reaksiyon veya hormon her durumda aynı şekilde çalışmaz :blush: o insanın geçmişinden ailesinin ve atalarının geçmişine kadar bir sürü şey var denklemin içerisinde -_-
Biliyorum canım orda söylemek istediğim testosteron hormonunun her erkekte olduğu ve zaman zaman yükseldiği tabi direkt, indirekt etkiler herkesde farklıdır.
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Hede? Ikv Sözlük? Forum? Olayını geçersek, gerçekten sırf karakter kadın diye bölgeye alırken bile önceliği oluyor.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön