öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: öneri

Mesaj gönderen movie »

Ben de dün yaklaşık 3-4 sene sonra ilk kez girdim oyuna. Mesajlaşma kısmı bildiğin leş. Çoluk çocuk doluşmuş oyuna. İnanın canımı sıktı 2 dakikada gerildim. Bu yüzden buna gerçekten çözüm bulmalılar. Çoğu oyunda böyle sınırsız yazma yok. Bu kaldırılmalı. Bazı oyunlarda parşömen tarzı bir şeyler var satın alıyorsun( gerçek para ile) ve ne kadar aldıysan o kadar yazabiliyorsun. Dolayısıyla böyle saçma konuşmalar olmuyor. Veya oyuncu bir kere mesaj attıktan sonra 10-20 sn beklemek zorunda tekrar yazmak için. Böyle bir şey de yapılabilir. Sanırım ikincisi bu oyun için daha mantıklı.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

movie yazdı: 04 Ağu 2017 15:09 Ben de dün yaklaşık 3-4 sene sonra ilk kez girdim oyuna. Mesajlaşma kısmı bildiğin leş. Çoluk çocuk doluşmuş oyuna. İnanın canımı sıktı 2 dakikada gerildim. Bu yüzden buna gerçekten çözüm bulmalılar. Çoğu oyunda böyle sınırsız yazma yok. Bu kaldırılmalı. Bazı oyunlarda parşömen tarzı bir şeyler var satın alıyorsun( gerçek para ile) ve ne kadar aldıysan o kadar yazabiliyorsun. Dolayısıyla böyle saçma konuşmalar olmuyor. Veya oyuncu bir kere mesaj attıktan sonra 10-20 sn beklemek zorunda tekrar yazmak için. Böyle bir şey de yapılabilir. Sanırım ikincisi bu oyun için daha mantıklı.

Çok güzel dedin ama bu yansıtma için dahil olmasın 20 türlü eşya için 20 saniye arayla beklemek yada olabilir aslında böyle şeyler olursa belki forum kapalı çarşıda önem kazanır ama forumu kulllanmayı aşılamak lazım
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Geçen gün forum kapalı çarşı hakında güzel bir konu açmıştım bir bakarsanız düşüncelerinizide öğrenmek isterim.
viewtopic.php?f=46&t=142646
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
OoNiKOLAxTESLAoO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen OoNiKOLAxTESLAoO »

Dün gece Sancak korkma söylenin şarkı sözlerini yazanı görmüştüm. Adam güzel okuyordu. :')
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

OoNiKOLAxTESLAoO yazdı: 04 Ağu 2017 21:34 Dün gece Sancak korkma söylenin şarkı sözlerini yazanı görmüştüm. Adam güzel okuyordu. :')
Onları hele hiç aklım almıyor ya nasıl bi amaçtır nasıl bir şey yaşıyorlar acaba.

Eski müzikler varken heleki öyle müziklerin dinlenmesi üzüyor.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
OoNiKOLAxTESLAoO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SPIEGLEIN yazdı: 04 Ağu 2017 21:47
OoNiKOLAxTESLAoO yazdı: 04 Ağu 2017 21:34 Dün gece Sancak korkma söylenin şarkı sözlerini yazanı görmüştüm. Adam güzel okuyordu. :')
Onları hele hiç aklım almıyor ya nasıl bi amaçtır nasıl bir şey yaşıyorlar acaba.

Oo sende bendensin seni tanımak isterim. ;)
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

OoNiKOLAxTESLAoO yazdı: 04 Ağu 2017 22:31

Ooo hemen tanışmamız gerekiyor :) bizim gibilerin tanışması direk eski müzikler olmalı :))

Neşet Ertaş sarı kız :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
OoNiKOLAxTESLAoO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SPIEGLEIN yazdı: 04 Ağu 2017 22:33

Ooo hemen tanışmamız gerekiyor :) bizim gibilerin tanışması direk eski müzikler olmalı :))

Oo Çiçekdağ dedin beni yedin. Gönül dağı tercihimdir.

Özelden bir tanışalım.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

OoNiKOLAxTESLAoO yazdı: 04 Ağu 2017 22:44
SPIEGLEIN yazdı: 04 Ağu 2017 22:33

Oo Çiçekdağ dedin beni yedin. Gönül dağı tercihimdir.

Özelden bir tanışalım.
Evet şuan mobil deyim size mesaj atma yerini bulamadımda siz atabilirmisiniz.😍😍😍😍
Resim
Resim
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

SuhanPerdaz yazdı: 04 Ağu 2017 03:10 Merhaba

Stres atmak, keyif almak için girdiğimiz bir eğlence ortamında bu gibi olaylarla daha çok strese girmek tabii ki üzücü ve kimsenin istemeyeceği bir durum. Ancak bu davranışlarda bulunan oyuncuları oyun içerisinden Şikayet Et butonu ile bizlere bildirmeniz, oyuncu hakkında bir işlem yapılabilmesi için tek yöntemdir. Oyun içerisinde cezai işleme tâbi tutulması gereken bir davranış sergileyen kişileri Şikayet Et butonu aracılığı ile şikayet etmenizi veya cezai işleme tâbi tutulmaması gerekip rahatsız olduğunuz kişileri Yasaklılara Ekle butonu aracılığıyla yasaklamanız sizi bu gergin ortamdan birazda olsa uzak tutabilir. :slightly_smiling_face:

Bunlar haricinde oyun ile ilgili görüş ve önerilerinizi İletişim/Destek Formu üzerinden Görüş ve Öneriler başlığı altında tarafımıza iletebilirsiniz.

Bilginize

şikayet ediyoruz da sizin banlama sisteminiz zaten sabit. adamlar ne yaparsa yapsınlar 1/3/5/7/14/30 günlük banlar atıyosunuz sırayla. E bu gereksizler de alıştı bu küçük susturma cezalarına oyunda istedikleri gibi at koşturuyolar. eminim dün akşam e.ö yü mahveden şahıslar şuan gülüyolardır "ahhahha 3 gün sus yemişim kanka adfsdfad" diye.
ayrıca ben bunun gibi dengesizler yüzünden saatlerce klanı kullanamıyorum, kafam şişmesin diye yasakliyim tamam da yansıttığım ürün görülmüyor, bölgeye aradığım adam yazımı görmüyor, yardım istiyorum kimsenin haberi olmuyor. bunlara anında müdahale etmek için bişeyler yapılması gerekiyor çünkü oyuna belli saatlerde giren insanlar için bu tipler tüm günü rezil edebiliyor. anında müdahale demişken müdahale edilsin diye afrasiyaba mesaj atmıştım şimdi bakınca baya kaba olmuş özür diliyorum kendisinden

“Genel Etkileşim” sayfasına dön