Kanatma Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Kanatma Hakkında

Mesaj gönderen KraToSs »

abi siz ne diyorsunuz hala anlamadım Birde örnek veriyorlar hala orasını kesersen şifacıya gidersin burası kanayınca doktora gidersin yüzünde sivilce çıkmışsa dahiliyeye gidersin

500 kere diyorum ki bak,
Savaşçının normal kanatması bozuluyorda ayınınki neden bozulmuyor ikiside kanatma aynı isim yahu.
Adam hala buran kesilirse şifacı bozar diyor savaşçı atınca demekki şifacıya gitmiyoruz sargı bezini kendimiz alıp ilk yardımda turnike tekniğini kendimiz uyguluyoruz mesela hemlich manevrasınıda şifacıya mı yaptırıyoruz enteresan!
Ayının kanatması savaşsal etki değil bunu duymak istiyorum sadece saçma işte tepegöz yarıyor silinmiyor taşkanat yarıyor 1 puanda (zihin toplama) yine silmiyor ama savaşçının ki siliniyor 39 da böyle değilde işte KANATMA yeteneği ile ilgili değişiklik açıklaması sadece ayıdan ibaret. Umarım beni anlamışsınızdır. Bunun normal olanı savaşçınında 1 puanda kanatmasının silinmemesi ki o zaman ayısız pvpde gram işlevi var diyen şimdi çıkıp söylesin mesela
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Sonuna kadar haklı +1 .
Ayriyeten ornek vereyim cogu kisi demek istenileni anlamamis.
Sifacinin zehrinin buyucudeki buyu bozma ile mantiken bozulmasi gerekiyo ZEHİR BİR BUYUDUR fakat etkiler bozulmadigi surece bozulmuyo yada Asit fizik bozar gibi bozulmasi gerekiyo ama bozulmuyo.
Kanatmada eskiden zehir gibi asit gibi etkileri kaldirmadigi surece bozulmuyodu.
Resim
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Eskiden vs lerde kanatma atardık kk da yerdi güzel günlerdi. Arkadaş şimdi de o günler gelsin istemiş. İlla ayı almak zorunda bırakmasınlar bizi da demek istemiş olabilir yada kanatmaya puan veripte kullanamayacaksam ne işe yarıyacak da demek istemiş olabilir. :thinking:
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

biryerlerde hata var eminim hırs yaptım yine anlatacağım şimdi başlayalım tekrar ;
Şifacı büyü bozmasını baz alalım 1 puanda bozabildikleri zehir ve kanatma. Bu duruma göre kanatma savaşsal etki değil çünkü büyü bozması 1 puan şifacının.
Yine aynı şifacı ve bu sefer büyü bozması 15 puan %25 ihtimalle bu sefer bozabildiği büyücünün meteorit ve buz gibi büyüsel etkileri ve savaşçının DİKKAT DAĞITMA, DURDURMA gibi savaşsal etkileri.

Buradaki sonuç : kanatma savaşsal etki değilse 1 puanda bozması doğrudur. Kanatma savaşsal etki ise 1 puanda bozması doğru değildir. Savaşsal etkiler : Durdurma, Dikkat dağıtma. Kanatma dahil etmiyorum çünkü savaşsal etki değil olsaydı sadece ihtimalle bozabilirdi şifacı o yüzden savaşsal etki değildir sonucuna ulaştık

Şimdi savaşçıyı ele alalım - ayısız- bu savaşçı kanatma attığında savaşçı bozabiliyor zihin toplaması ihtimalle bozmasa bile. Hah dananın kuyruğunun koptuğu an. Bu etki savaşsal ki zihin toplama ihtimale gerek kalmadan direk siliyor karşıdaki savaşçı ama ayının kanatmasını savaşsal olarak görmüyor, büyüsel ve şifasal olarak görüyor ona göre ihtimalle siliyor

Sonuç: Kanatma yeteneğinin gözden geçirilmesi lazım. Çünkü ortada bir çelişki var. Ayının kanatması savaşsal değildir. Çünkü şifacının büyü bozması savaşsal ve büyüseli %25 ihtimalle bozuyor. Yani kesinlikle ayının kanatması şifasal bir etki olmuş oluyor.
3 tip zamazingo var;
1-büyüsel
2-şifasal
3-savaşsal. Umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır en nihayetinde savaşçının ayısız kanatması bozulmaması lazım 1 puanda. Hem Savaşsal etki, hembüyüsel etki şifasal etki sanırım çünkü 3 sınıfda bozabiliyor! Büyücü bile durdurma değilmiş, savaşsal etki değilmiş gibi bozabiliyor.

tartışma hakkında son mesajımdır.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

manyetix yazdı: 03 Ağu 2017 21:04 Eskiden vs lerde kanatma atardık kk da yerdi güzel günlerdi. Arkadaş şimdi de o günler gelsin istemiş. İlla ayı almak zorunda bırakmasınlar bizi da demek istemiş olabilir yada kanatmaya puan veripte kullanamayacaksam ne işe yarıyacak da demek istemiş olabilir. :thinking:
Teşekkürler bir nevi anlatmak istediklerim içine bu da dahildir. Pvpde çöp yetenek ayısız kanatma.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Kanatma yeteneği rakibin iyileştirme yeteneğini x kat kadar kötüleştirir normal kanatma da ayının kanatmasıda ama aralarında sınıfsal bir fark mı var başta düşündüm.

Karakter penceresini açın kanatma atılanın düşmanın, iyileştirme büyüsü - 400 civarı yazacaktır yani kanatma şifasal etki ama baştan sona paradoksa döndü. Şifasal olsa her sınıf niye bozuyor 1 puanda mesela o da var.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

E birader ilk yazdığımda da senin son yazdığını söyledim ben de. Yoktan yere tartışma çıkarmaya ne kadar meyillisiniz.
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Aga siz ne diyorsunuz 14 puan zehir 15 puan zehirden fazla vuruyor düzeltilmesi gereken bir çok olay varken bu ortada bir mevzu. :relieved:
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

turkoxHAMSTER yazdı: 03 Ağu 2017 22:16 E birader ilk yazdığımda da senin son yazdığını söyledim ben de. Yoktan yere tartışma çıkarmaya ne kadar meyillisiniz.
Yetenekte hata var bunu anlatmak istedim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

mirkan1453 yazdı: 03 Ağu 2017 22:47 Aga siz ne diyorsunuz 14 puan zehir 15 puan zehirden fazla vuruyor düzeltilmesi gereken bir çok olay varken bu ortada bir mevzu. :relieved:
Ahahaha kesinlikle
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön