Kanatma yeteneği sonradan değiştirilen, sonradan dediysek 39 dan sonra değiştirilmiş bir yetenek.
Şimdi bu yeteneği attığımız rakip artık zihinsel ve büyüsel etki ihtimalini tutturmasa bile siliyor. Fakat bu bir savaşsal etki sonuçta diyoruz bozulabilir. Fakat şifacı nasıl bozabiliyor? 1 puan verse dahi bozuyor? Birde şu var ayının attığı kanatmayı savaşçı ihtimalle ancak bozabiliyor yani normal bir kanatmayı bozar gibi bozamıyor neden böyle? Ayı büyücümü? Attığı kanatma ney yani savaşsal etki değilde büyü mü? Ne düşünüyorsunuz? Merak ettiğim yer ise bunu bir oyun hatası olarak görebilirmiyiz?
Kanatma Hakkında
Kanatma Hakkında
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Re: Kanatma Hakkında
tamamen saçmalık. değişmesi lazım
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Normal kanatma yeteneğini savaşçılar bozabiliyor ama 15 puan veren bir şifacı savaşçı etkilerini bozamadığı takdirde bozamıyor. Daha dün biri düz kanatma attı bozamadım ama süresi çok az o ayrı bir durum. Ayının attığı kanatmayı şifacı 1 bb ile de bozabiliyor ama savaşçılar büyücü ve şifacı etkilerini bozmadan olmuyor. Şifacının kangalı asit etkisi büyücünün teslası yıldırım etkisi gibi bir hasar vermiyorlar bu lar sonradan gelen bir özellik. Ama savaşçıda var olan bir özelliği değiştirdikleri için ayı kanatmayıda atıyor. Aslında hiç itemi olmıyan bir savaşçı 15 puan ayıyla çok rahat kasılabilir ve bu özellik 20 lvlde açılıyor. O lvllerde bir şifacı yada büyücü tek başına kasılabilir ama savaşçı için zor bir durum (itemsiz).
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Ayının kanatma etkisi savaş etkisi falan değildir. Fizyolojik bir etkidir. Zaten sadece şifacılar bozabiliyor, olması gereken gibi.Kanayan bir yarayı kılıç kalkan yetisi olan bir kişinin mi yoksa iyileştirme yetisi olan birinin mi iyileştirmesi daha mantıklı?
Normal kanatma hakkında çok bir fikrim yok. Bana kalırsa onun da ayı kanatması gibi sadece şifacılar tarafından bozulabilmesi lazım.
Normal kanatma hakkında çok bir fikrim yok. Bana kalırsa onun da ayı kanatması gibi sadece şifacılar tarafından bozulabilmesi lazım.
+2turkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Ağu 2017 16:51 Ayının kanatma etkisi savaş etkisi falan değildir. Fizyolojik bir etkidir. Zaten sadece şifacılar bozabiliyor, olması gereken gibi.Kanayan bir yarayı kılıç kalkan yetisi olan bir kişinin mi yoksa iyileştirme yetisi olan birinin mi iyileştirmesi daha mantıklı?
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Katılıyorum arkadaşaturkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Ağu 2017 16:51 Ayının kanatma etkisi savaş etkisi falan değildir. Fizyolojik bir etkidir. Zaten sadece şifacılar bozabiliyor, olması gereken gibi.Kanayan bir yarayı kılıç kalkan yetisi olan bir kişinin mi yoksa iyileştirme yetisi olan birinin mi iyileştirmesi daha mantıklı?
turkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Ağu 2017 16:51 Ayının kanatma etkisi savaş etkisi falan değildir. Fizyolojik bir etkidir. Zaten sadece şifacılar bozabiliyor, olması gereken gibi.Kanayan bir yarayı kılıç kalkan yetisi olan bir kişinin mi yoksa iyileştirme yetisi olan birinin mi iyileştirmesi daha mantıklı?
Fizyolojik etki diyerek topu taca atıyorsun aradaki fark ne ? kılıç kalkan çok güzel örnek veriyorsun buraya kadar güzel.
ayıyada birşeyler söyleyip akıla uydurmaya çalışmışında ayı büyücümü diyorum fizyolojik etki diyorsun .
Fizyoloji: Fizyoloji ile ilgili, vücutla ilgili. Sağlıkçıyım fizyoloji nedir ne değildir biliyorum gayet.Örnek verirken diğer durumlarıda gözden geçirmek lazım. Bu durum şeye benzedi zihin saldırısı yiyen savaşçının neden iksir içtiği gibi herneyse bence burada üzerinde durulması gereken bir durum var . Büyüsel bir etki olmasa yada şifasal savaşçı 1 puan dahi verse bozması lazım ayının kanatmasını değil mi?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Kartalavcisi
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: HAREM
Bak dostum gerçeğe uyarlayalım bu durumu.Ayı sana vurdu ve kafan kanamaya başladı.Sen bu kanamayı durdurmak için bir şifacıya gidersin yani doktora.Ayıyı denklemden çıkaralım biri kılıçla kolunu kesti kanıyor.Bu kanı kim durdurabilir yine doktor oyuna göre de şifacılar durdurur.Yani fiziksel bir hasar aldığında onu durdurucak kişi savaşçı değil şifa yeteneği olan şifacılardır.O yüzden ayının kanatmasını şifacıların bozması çok normal.Oyuna göre bakarsak ayının kanatmasından tek şikayetim kudretimi de azaltması bence bunun düzeltilmesi gerekiyor.KraToSs yazdı: ↑03 Ağu 2017 17:48turkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Ağu 2017 16:51 Ayının kanatma etkisi savaş etkisi falan değildir. Fizyolojik bir etkidir. Zaten sadece şifacılar bozabiliyor, olması gereken gibi.Kanayan bir yarayı kılıç kalkan yetisi olan bir kişinin mi yoksa iyileştirme yetisi olan birinin mi iyileştirmesi daha mantıklı?
Fizyolojik etki diyerek topu taca atıyorsun aradaki fark ne ? kılıç kalkan çok güzel örnek veriyorsun buraya kadar güzel.
ayıyada birşeyler söyleyip akıla uydurmaya çalışmışında ayı büyücümü diyorum fizyolojik etki diyorsun .
Fizyoloji: Fizyoloji ile ilgili, vücutla ilgili. Sağlıkçıyım fizyoloji nedir ne değildir biliyorum gayet.Örnek verirken diğer durumlarıda gözden geçirmek lazım. Bu durum şeye benzedi zihin saldırısı yiyen savaşçının neden iksir içtiği gibi herneyse bence burada üzerinde durulması gereken bir durum var . Büyüsel bir etki olmasa yada şifasal savaşçı 1 puan dahi verse bozması lazım ayının kanatmasını değil mi?
Sansiro
Kartalavcısı
Bitanem
Eleanora
Kartalavcısı
Bitanem
Eleanora
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Büyücülükle ne alakası var yahu? Tepegözler büyücü mü? Şifacının bozmasından bahsediyoruz büyücünün değil. Yeteneğin adı büyü bozma olabilir fakat fizyolojik etkileri bozan bir yetenekten bahsediyoruz.(Asit saldırısı veya zehir saldırısı insanın bedenine etki eden bir etkidir.) Ayının bıraktığı etki "kanatma" etkisi de aynı asit ve zehir gibi vücuda etkl eden bir durum. Yani savaşsal bir etki değil. Eğer zihin toplama yeteneğini kullandığında "Şifasal etkileri de bozdunuz" yazarsa savaşçıyla da bozarsın. Fakat zihin toplama yeteneğinin yalın halinin yaratığın kanatmasını bozması akıl işi değil.KraToSs yazdı: ↑03 Ağu 2017 17:48 Fizyolojik etki diyerek topu taca atıyorsun aradaki fark ne ? kılıç kalkan çok güzel örnek veriyorsun buraya kadar güzel.
Ayrıca soruna cevap verdim sadece. Neden saldırgan bir üslup takındığını anlamış değilim. Umarım yanlış anlamışımdır.
- jerrymaquire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları